DKNI Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα θεωρηθει τρολλαρισμα αν πω οτι σαν Παναθηναικοι σημερα δειξαμε ανωτεροτητα στο σχολιασμο του παιχνιδιου?
LRoi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ευτυχησατε να δειτε το Σπανουλη να βγαινει με 5 φαουλ κ με το που βγηκε πηρατε προβαδισμα και βγαλατε τεραστιες αμυνες. Ο σοφος ακομα μεσα θα τον ειχε Τι εχεις να πεις εκ του αποτελεσματος αστερι μου; Σε αυτό θα συμφωνήσουμε απόλυτα.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αφού έγινε το σπάσιμο της έδρας νομίζω επιστρέφει Πειραιά η σειρά.
daPro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα θεωρηθει τρολλαρισμα αν πω οτι σαν Παναθηναικοι σημερα δειξαμε ανωτεροτητα στο σχολιασμο του παιχνιδιου? Εσυ φαε εναν Αμπντουν για να μην ξεχνιομαστε
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το 66-58 στο τέλος της τρίτης περιόδου έγινε 75-82.Ωραία πράγματα... Τεράστιοι Ντόρσεϋ, Λό, Πρίντεζης. Respect σε ομάδα-προπονητή. Έλα μωρέ σιγά τον Ολάζουον που λέει και μία κοντή ψυχή
DKNI Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Υ.Γ: Πραγματικά με Σπανούλη μέσα έχω την αίσθηση ότι θα κάναμε τουλάχιστον 3-4 ακόμα λάθη, και εν τέλει θα χάναμε. Καλος ηλθες στον Παναθηναικο 2008-2010 και το πως ενιωθα Χρειαστηκαμε 2 παικτες επιπεδου Διαμαντιδη-Γιασικεβιτσους για αντισταθμισμα για να παρουμε το Ευρωπαικο
daPro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 O Σπανουλης θελει παγκο για να ηρεμησει,ο Λο πολυ καλυτερος!!!
LRoi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα θεωρηθει τρολλαρισμα αν πω οτι σαν Παναθηναικοι σημερα δειξαμε ανωτεροτητα στο σχολιασμο του παιχνιδιου? Όχι, σήμερα να μείνεις, δεν σπας καρύδια
DKNI Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εσυ φαε εναν Αμπντουν για να μην ξεχνιομαστε Συγχαρητηρια, 'σωραιος
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλος ηλθες στον Παναθηναικο 2008-2010 και το πως ενιωθα Χρειαστηκαμε 2 παικτες επιπεδου Διαμαντιδη-Γιασικεβιτσους για αντισταθμισμα για να παρουμε το Ευρωπαικο Σαν εκτελεστής ο Σπανούλης, είναι απο τους καλύτερους. Αλλά οργανωτικά δεν το έχει ρε παιδί μου. Τρεμει η ψυχή σου όταν τον βλέπεις κάθε φορά κλεισμένο απο 2-3 παίκτες, scouting report κάνουν οι ομάδες, δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι να μην σκεφτούν οτι αν κλείσεις τον Σπανούλη τον τελείωσες.
DKNI Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Έλα μωρέ σιγά τον Ολάζουον που λέει και μία κοντή ψυχή Πρωτον, δεν το ειπε αυτος που εννοεις αλλα ο Παπαδοπουλος Δευτερον, δεν χρειαζεται Ολαζουον κοντρα στους σοφτ αμυντικα - πλην Στοουνρουρκ - ψηλους της Σιενα Σαν εκτελεστής ο Σπανούλης, είναι απο τους καλύτερους. Αλλά οργανωτικά δεν το έχει ρε παιδί μου. Τρεμει η ψυχή σου όταν τον βλέπεις κάθε φορά κλεισμένο απο 2-3 παίκτες, scouting report κάνουν οι ομάδες, δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι να μην σκεφτούν οτι αν κλείσεις τον Σπανούλη τον τελείωσες. Ο Σπανουλης ειναι ο ιδανικος να σου γυρισει ματς που παει να χαθει Οταν του λες ¨στρωσε την ομαδα απο νωρις" ειναι σαν να λες σε μικρο παιδι "διαβασε αντι να φας παγωτο"
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πρωτον, δεν το ειπε αυτος που εννοεις αλλα ο Παπαδοπουλος Δευτερον, δεν χρειαζεται Ολαζουον κοντρα στους σοφτ αμυντικα - πλην Στοουνρουρκ - ψηλους της Σιενα Γιατί ο Παπαδόπουλος είναι ψηλός ;;; Tον Μανωλάκη εννοούσα εξαρχής... Χρειαζόμουν όμως έναν τύπο που θα κλείνει χώρους που θα μαζεύει τα σκουπίδια και η ρακέτα δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι για το κάθε point guard.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εγώ βλέπω ένα καθαρό δυάρι που κακώς τον έχουν καλομάθει προπονητές-δημοσιογράφοι και απαιτεί να παίζει συνεχώς άσσο ενώ ΔΕΝ μπορεί απέναντι σε σοβαρές ομάδες. Άστο για τον Λό αγόρι μου και κάτσε στην περιφέρεια...
alexis333 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Οποιος εχει Link ας στειλει PM .. Mε υποχρεώσατε σημερα σας ευχαριστω ... Ρε αλητες ενας δε βρεθηκε να μου δωσει να δω κι εγω ? Τι να σας πω τωρα ...
DKNI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Χρειαζόμουν όμως έναν τύπο που θα κλείνει χώρους που θα μαζεύει τα σκουπίδια και η ρακέτα δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι για το κάθε point guard. Δεν αμφιβαλλω καθολου Με Ιβκοβιτς, αλλος παικτης απο Καχα (αλλα θα μου πεις εδω ο Ιβανοβιτς ειχε τον Σαν Εμετεριο να δινει πασες στα 8μ για τριποντο του Τελετοβιτς και στα ντραιβ του Ολεσον και του Λογκαν περσυ οποτε καταλαβαινεις τι προπονηταρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις