adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μην ασχολειστε με τα καραγκιοζακια Λιγους μηνες ζωης εχουν ακομα κι αυτοι και το σωματιο τους
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αυτοί οι οπαδοί της Σιένα είναι που πρέπει να ζηλεύουμε σύμφωνα με τον γνωστό οπαδό εδώ μέσα; Eλα μη τα ξαναλεμε. Ειναι πολυ πιο ηπιοι οπαδοι απο τους δικους σου ειτε το χωνευεις αυτο ειτε οχι. Βαση γεγονοτων. Στο ειπα και την προηγυομενη φορα και δε συνεχισα την κουβεντα γιατι αρχισες να μου ποσταρεις κατι ακυρα βιντεακια απτους δικους μου χουλιγκαν λες και μιλησα εγω καπου για τους οπαδους του ΠΑΟ. Οτι ναναι. Τι σας ελεγα οτι ειναι μλκια του Ντορσι που ψαρωσε και ανοιξε παρτιδες εκτος εδρας και μου λεγατε τα δικα σας? Ας λουστουν τωρα τα χθεσινα και μην σας κανει εντυπωση. Φροντιστε να τελειωσετε στο ΣΕΦ τη σειρα γιατι αν χρειαστει να ξαναπατε Ιταλια θα σας περιμενουν με ροδοπεταλα, χαρη στον Ντορσι. ΥΓ. Κατα τ'αλλα χαιρομαι που μνημονευεις ποστς που δικαιωνονται απολυτα εκ των γεγονοτων. ΥΓ2. Το ποιοι ειναι "γνωστοι οπαδοι" το διαπιστωνεις ευκολα, διαβαζοντας ποιοι θελουν εναν Ντορσι να ορμηξει σε κερκιδα 1000δων, αδυνατωντας να κρινουν που θα οδηγουσε αυτο. Εδω αδυνατουσαν να δουν που θα οδηγουσε η ενεργεια του Ντορσι στο πρωτο παιχνιδι. ΥΓ3. Και τωρα που μας βγηκε τσαμπουκας ο Ντορσι (λιγο απτον τελικο κυπελλου, λιγο με τη Σιενα), βρηκανε πιθανο στοχο να πικαρουν και οι του ΠΑΟ στα πλει οφφ.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μου κανει καποια εντυπωση που Ελληνες οπαδοι γκρινιαζουν γιατι οπαδοι αλλης ομάδας εφτυναν τους παιχτες της ομαδας τους τη στιγμή που έχουν ρίξει μεσα σε γηπεδο καθε ειδους σωματικό υγρο (απειρη η μαλακια τους αλλωστε), σωληνες, τσιμεντα, καρεκλες, κερματα, κροτίδες, κινητά, κλειδιά, καφέδες, τα παντα!
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ο Ντόρσι προκλήθηκε . & παύλα και όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αντέδρασε. Ο Ίβκοβιτς λέει ότι έτρωγε ροχάλες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα από αυτούς τους ήπιους Ιταλούς και τον έβριζαν εν χορώ. Θα καλοπεράσουν κάτι βλακόφατσες, τσουρουκάδες τύπου Στόουνρουκ και Μος στο ΣΕΦ. Μου κανει καποια εντυπωση που Ελληνες οπαδοι γκρινιαζουν γιατι οπαδοι αλλης ομάδας εφτυναν τους παιχτες της ομαδας τους τη στιγμή που έχουν ρίξει μεσα σε γηπεδο καθε ειδους σωματικό υγρο (απειρη η μαλακια τους αλλωστε), σωληνες, τσιμεντα, καρεκλες, κερματα, κροτίδες, κινητά, κλειδιά, καφέδες, τα παντα! Δεν θα τους βγάλουμε και Παναγίες όμως. Στην τελική διαφέρει πολύ το τι γίνεται εντός της Ψωρωκώσταινας με το τί γίνεται στην Ευρώπη. Η διοργανώτρια αρχή τι άποψη έχει ακριβώς για όσα διαδραματίστηκαν? Στην τελική, πότε ήρθε ευρωπαϊκή ομάδα στην Ελλάδα γενικά και έμεινε παραπονεμένη από τη φιλοξενία?
kkostas77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Θα καλοπεράσουν... Θα καλοπεράσουν... :mrgreen:
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Θα καλοπεράσουν... Θα καλοπεράσουν... :mrgreen: axaxaxaxxaax έχω πεθάνει φίλε..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ο Ντόρσι προκλήθηκε . & παύλα και όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αντέδρασε. Οταν αντιληφθεις αυτο που ελεγα και προχθες τοτε ελα να ξανασυζητησεις: Τη διαφορα του φυσιολογικου ανθρωπου με τον επαγγελματια. Κι εγω παιρνω αναποδες σα φυσιολογικος ανθρωπος στη δουλεια μου καθε μερα, αλλα δεν αρπαζω απτο λαιμο τον εκαστοτε συναδελφο/αφεντικο αν με προκαλεσει or something. Οσο βλεπετε τον Ντορσι σαν φυσιολογικο ανθρωπο μεσα στο γηπεδο και ελπιζετε να τον αμολυσουν να χιμιξει σε κερκιδα 4000 ατομων, τοσο θα κλαιτε που σας τον πικαρουν οι αντιπαλοι οπαδοι και γινονται διαφορα παρατραγουδα σαν τα χθεσινα. Και για να απαντησω και στο προσφιλες σου αθλημα, να παραποιεις τα λεγομενα του αλλου, δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ηπιοι οπαδοι οι της Σιενα. Ουτε Παναγιτσες τους εβγαλα. Σου ειπα απο προχθες οτι ειναι πολυ πιο ηπιοι απο τους δικους σου οπαδους και εβαζες βιντεακια του ΠΑΟ. Ομιλω ελληνικα.
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κανέναν δεν πείραξε ο Ντόρσει. Αν τον είδες εσύ να αρπάζει κανέναν από το λαιμό, έλα να μας το ξαναπείς. Όπως και να έχει, επειδή είσαι πρώτα αντιολυμπιακός και μετά όλα τα άλλα, κακώς ασχολούμαι μαζί σου, έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Αυτό που είδα εγώ και όλη η Ευρώπη χθες, ήταν ότι κάτι κακομαθημένα χωριατόπουλα της Ιταλίας δεν γουστάρουν να χάνουν. Σόδα λοιπόν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κανέναν δεν πείραξε ο Ντόρσει. Αν τον είδες εσύ να αρπάζει κανέναν από το λαιμό, έλα να μας το ξαναπείς. Η "αντικειμενικη" ματια του γαυρου. Αν και παλι δεν ειπα οτι πειραξε καποιον. Ειπα οτι ψαρωσε. Οταν ψαρωνεις κανοντας τον βαρυμαγκα στην κερκιδα, ξερεις τι γινεται μετα, ναι? Όπως και να έχει, επειδή είσαι πρώτα αντιολυμπιακός και μετά όλα τα άλλα, κακώς ασχολούμαι μαζί σου, έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Μονος σου αναφερθηκες ειρωνικα σε εμενα στη προηγουμενη σελιδα. Δεν εμφανιστηκα τυχαια. Το ποιος ειναι αντιολυμπιακος και το ποιος δε καταλαβαινει τι του λενε ας το κρινουν οι υπολοιποι, τα συμπερασματα τα δικα σου ποσως με απασχολουν.
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν θα έπρεπε να αφήνουν οπαδούς να πλησιάζουν τόσο κοντά στον πάγκο των ομάδων.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν θα τους βγάλουμε και Παναγίες όμως. Στην τελική διαφέρει πολύ το τι γίνεται εντός της Ψωρωκώσταινας με το τί γίνεται στην Ευρώπη. Η διοργανώτρια αρχή τι άποψη έχει ακριβώς για όσα διαδραματίστηκαν? Στην τελική, πότε ήρθε ευρωπαϊκή ομάδα στην Ελλάδα γενικά και έμεινε παραπονεμένη από τη φιλοξενία? Ακουγεται ότι θα δώσουν ομπρέλα στον Ιβκοβιτς..
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν θα έπρεπε να αφήνουν οπαδούς να πλησιάζουν τόσο κοντά στον πάγκο των ομάδων. Προφανώς. Κάποιοι όμως δεν δείχνουν να συμμερίζονται αυτή την άποψη, αλλά ψάχνουν να βρουν ευθύνες στους παίχτες... Ακουγεται ότι θα δώσουν ομπρέλα στον Ιβκοβιτς.. Στο ΣΕΦ πάντως άλλοι θα χρειαστούν ομπρέλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Προφανώς. Κάποιοι όμως δεν δείχνουν να συμμερίζονται αυτή την άποψη, αλλά ψάχνουν να βρουν ευθύνες στους παίχτες... Συνεχιζεις να παραποιεις τα λεγομενα μου επιδεικτικα.
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ρε midi πραγματικα γιατι τοσο μενος αγορι μου? Σου χει κανει καποιος Ολυμπιακος προσωπικα κατι κακο? Εισαι περισσοτερο αντιολυμπιακος απ οτι παναθηναικος το ξερεις ετσι? Καθε μερα σ εχουμε στο θεμα του Ολυμπιακου να μας λες οτι παπατζα κατεβασει το κεφαλι σου. Σου μιλαει ο αλλος τοση ωρα ωραια και συ του μιλας λες και μιλας σε καθυστερημενο ("Οταν ψαρωνεις κανοντας τον βαρυμαγκα στην κερκιδα, ξερεις τι γινεται μετα, ναι?") Σε ποναει ο Ολυμπιακος κατανοητο, αλλα πραγματικα θελω να μου πεις εναν απ οσους γραφουμε στο θεμα του Ολυμπιακου που να κανει κατι αντιστοιχο στο θεμα του Παναθηναικου μ αυτο που κανεις εσυ εδω.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Στο ΣΕΦ πάντως άλλοι θα χρειαστούν ομπρέλα. Αρα για ποιο λόγο ρωτας αν θα κανει κατι η Ευρωλιγκα για το θεμα αφου ετοιμαζετε αντιποινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις