Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρωτο μερος δεν ηταν καλο...στο δευτερο ανεβασαμε στροφες και ριξαμε τα 4!!

ωραιος ο φετφα..επαιξε με τσαμπουκα κ χωνοταν σε καθε φαση οταν αμυνομασταν!

Δημοσ.

Οι όλοι ειναι αυτοί που ψάχνουν να βρουν ακομα τα αποδεικτικά στοιχεία της σχέσης του χοντρού με τον Πλατανιά, με τους κάφρους του ΠΑΟ, με τον ΟΦΗ, με τους εξωγήινους και γενικά με ότι κακό συμβαίνει στον αθλητισμό?

Προσωπικά δε γνωρίζω καν ποιος ειναι αυτός ο Καραπαππας.

Έχω ακούσει όμως, από οπαδούς του ΠΑΟ, συνήθως αυτούς που ειναι οργανωμένοι, πως κατηγορουν το παχουλό αγορι πως έχει σχέσεις με τη συγκεκριμένη εφημερίδα...

Ο Καραπαπας ειναι γνωστος απο τοτε που ηταν στην Νοβα σε βραδυνη εκπομπη,Επισης υπηρξε και δεν ξερω αν ειναι ακομα διευθηντης στην εφημεριδα Γαυρος.

Δημοσ.

Αν ο Φετφα είχε τα... φρύδια του Ιμπαγασα θα έκανε για μεγάλα πράγματα. Πιστεύω θα βελτιωθεί με τον χρόνο.

Δημοσ.

3 καλοπαιδα, οπαδοι του παο, ετοιμαζαν ενεδρα σε πουλμαν οπαδων μας με μολοτωφ κλπ! Καταλαβαινετε το τι θα γινοταν...

Ευτυχως τους επιασε η αστυνομια πριν την επιθεση

Δημοσ.

Σε λίγο είναι και η συνεντευξη τύπου του Βαλβέρδε, άντε να δούμε τι θα πει κι αυτός ο χριστανός γιατί το έχουμε και άγχος. Μου είπαν ότι το δείχνει στο Novasports.gr και στη Nova.

Δημοσ.

Σε λίγο είναι και η συνεντευξη τύπου του Βαλβέρδε, άντε να δούμε τι θα πει κι αυτός ο χριστανός γιατί το έχουμε και άγχος. Μου είπαν ότι το δείχνει στο Novasports.gr και στη Nova.

Πάντως να κάνει ολόκληρη συνέντευξη τύπου για να πει ότι θα μείνει το βλέπω λίγο δύσκολο. :P

Δημοσ.

Είναι σοβαρός άνθρωπος, φαντάζομαι ότι θα έχει να πει και πέντε πράγματα παραπάνω είτε μείνει είτε φύγει. Εγώ τον συμπαθώ πάντως.

Δημοσ.

Δεν ανησυχώ. Λογικά σε 2-3 χρονάκια και αφού έχουμε αλλάξει πάλι 5-6 προπονητές, θα ξανά γυρίσει.

Ο Sir Takis είναι ελεύθερος λέει ε? :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...