daPro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ρε παιδια στο πρωταθλημα δεν νικησαμε μεσα εξω τον βαζελο?κ χασαμε στο κυπελλο? ε? αρα 5-3 εμεις .τι 3-3 λεει? η κανω λαθος?
LRoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ρε παιδια στο πρωταθλημα δεν νικησαμε μεσα εξω τον βαζελο?κ χασαμε στο κυπελλο? ε? αρα 5-3 εμεις .τι 3-3 λεει? η κανω λαθος? Λάθος κάνεις. Χάσαμε με 4 στο ΟΑΚΑ.
saks80 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το ότι κάποιοι εντοπίσατε σφάξιμο σε διατησίες που σε γενικές γραμμές σας ευνόησαν (με αποκορύφωμα το 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τα παραμύθια για παράγκες τα προηγούμενα χρόνια Για φέτος ούτε καν το συζητάω, όποιος είδε σφάξιμο είναι να σταματήσει να βλέπει μπάσκετ. 3-3 οι νίκες τίποτα δεν λέει έχεις δίκιο. Για ένα καλάθι χάσαμε απ την ΤΣΣΚΑ και εσείς κερδίσατε με 1 πόντο. Αν είχατε την διαιτησία μας(στους ημιτελικούς) θα χάνατε και εσείς. μια χαρα ηταν η διαιτησια με την τσσκα.ειναι δυνατον να μιαλτε για διαιτησια εσεις επειδη εγιναν 1-2 λαθη εκατεροθεν με την τσσκα.και χθες δεν εγινε τιποτα ε στο τεταρτο δεκαλεπτο φυσιολογικα τα σφυριγματα.στον τριτο τελικο με γιαννακη που τα κορακια με απανωτα λαθη γυρισαν διαφορα 15 ποντων παλι δεν εγινε τιποτα.συνεχειστε να γινεστε ρομπα.θελετε δεν θελετε η διαιτησια με τσσκα ηταν πταισμα μπροστα στις σφαγες που εχετε κανει και δικαια περασε η τσσκα και ειδαμε τελικο αναμεσα στις 2 καλυτερες ομαδες της ευρωπης.
optimus_crime Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μπράβο στην ομάδα μας! RedPlanet.gr: Ο Μάρκο Κέσελ τραγουδάει Νίκο Βέρτη
LRoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έκρυψε ποτέ τα πράσινα αισθήματά του. Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος να σπάσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Σε παρακαλώ, πάλι τα ίδια θα λέμε; Μέχρι το 2.500 έχουμε χρόνο». http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=80001&Sport=2&Competition=114&Season=1074&Country=82&Team=1298&Round=3874 http://www.youtube.com/watch?v=nN45a5z8imQ Δεν σε χάλασε Γκαγκαλούδηηηηηηηηηηηηηηηηη Έλα αγόρι μουυυυυυυυυυυυυυυυ
margaritagr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 "πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινε" , ουτε ενα φετος :lol: Βγηκε στη μπουτικ η μπλουζα που φοραγαν χτες, για το πρωταθλημα. Εγω πηγα να παρω αυτη του ευρωπαικου
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 "πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινε" ' date=' ουτε ενα φετος :lol: Βγηκε στη μπουτικ η μπλουζα που φοραγαν χτες, για το πρωταθλημα. Εγω πηγα να παρω αυτη του ευρωπαικου[/quote'] ποσο;; Sent from my iPhone using Insomnia
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ θέλω να πάρω και τις 2, να τις εναλάσσω μαζί με αυτές των τίτλων του ποδοσφαίρου. Άντε και του χρόνου τετράστερος
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Αυτος ο Ζαρντιμ τι πραμα ειναι ? Πρωτη φορα τον ακουω .. Εχει κανεις καμια πληροφορια ? Που τον βρηκαμε ?
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Απ τη Μπραγκα, με την οποια εκανε πολυ καλη χρονια και την εβγαλε τσ.λ απ ο,τι μ παν... Τωρα θα δουμε τι φρουτο ειναι
Rabican Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 απο τον αλλον τον γκραντ πιο πολυ μου γεμιζει το ματι (απο αποψη καριερας). βεβαια και οι 2 αγνωστοι μου ειναι.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I4CVrqwof_M&feature=player_embedded#! Ο Σπανούλης χορεύει, ο Ίβκοβιτς τραγουδάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις