Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια στο πρωταθλημα δεν νικησαμε μεσα εξω τον βαζελο?κ χασαμε στο κυπελλο? ε?

αρα 5-3 εμεις .τι 3-3 λεει?

η κανω λαθος?

Δημοσ.

ρε παιδια στο πρωταθλημα δεν νικησαμε μεσα εξω τον βαζελο?κ χασαμε στο κυπελλο? ε?

αρα 5-3 εμεις .τι 3-3 λεει?

η κανω λαθος?

Λάθος κάνεις. Χάσαμε με 4 στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Το ότι κάποιοι εντοπίσατε σφάξιμο σε διατησίες που σε γενικές γραμμές σας ευνόησαν (με αποκορύφωμα το 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τα παραμύθια για παράγκες τα προηγούμενα χρόνια

Για φέτος ούτε καν το συζητάω, όποιος είδε σφάξιμο είναι να σταματήσει να βλέπει μπάσκετ.

3-3 οι νίκες τίποτα δεν λέει έχεις δίκιο. Για ένα καλάθι χάσαμε απ την ΤΣΣΚΑ και εσείς κερδίσατε με 1 πόντο. Αν είχατε την διαιτησία μας(στους ημιτελικούς) θα χάνατε και εσείς.

μια χαρα ηταν η διαιτησια με την τσσκα.ειναι δυνατον να μιαλτε για διαιτησια εσεις επειδη εγιναν 1-2 λαθη εκατεροθεν με την τσσκα.και χθες δεν εγινε τιποτα ε στο τεταρτο δεκαλεπτο φυσιολογικα τα σφυριγματα.στον τριτο τελικο με γιαννακη που τα κορακια με απανωτα λαθη γυρισαν διαφορα 15 ποντων παλι δεν εγινε τιποτα.συνεχειστε να γινεστε ρομπα.θελετε δεν θελετε η διαιτησια με τσσκα ηταν πταισμα μπροστα στις σφαγες που εχετε κανει και δικαια περασε η τσσκα και ειδαμε τελικο αναμεσα στις 2 καλυτερες ομαδες της ευρωπης.

Δημοσ.
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έκρυψε ποτέ τα πράσινα αισθήματά του. Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος να σπάσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Σε παρακαλώ, πάλι τα ίδια θα λέμε; Μέχρι το 2.500 έχουμε χρόνο».

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=80001&Sport=2&Competition=114&Season=1074&Country=82&Team=1298&Round=3874

http://www.youtube.com/watch?v=nN45a5z8imQ

Δεν σε χάλασε Γκαγκαλούδηηηηηηηηηηηηηηηηη

Έλα αγόρι μουυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσ.

"πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινε" , ουτε ενα φετος :P :lol: :lol:

Βγηκε στη μπουτικ η μπλουζα που φοραγαν χτες, για το πρωταθλημα. Εγω πηγα να παρω αυτη του ευρωπαικου

Δημοσ.
"πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινε" ' date=' ουτε ενα φετος :P :lol: :lol:

Βγηκε στη μπουτικ η μπλουζα που φοραγαν χτες, για το πρωταθλημα. Εγω πηγα να παρω αυτη του ευρωπαικου[/quote']

ποσο;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ θέλω να πάρω και τις 2, να τις εναλάσσω μαζί με αυτές των τίτλων του ποδοσφαίρου. Άντε και του χρόνου τετράστερος :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτος ο Ζαρντιμ τι πραμα ειναι ?

Πρωτη φορα τον ακουω ..

Εχει κανεις καμια πληροφορια ?

Που τον βρηκαμε ?

Δημοσ.

απο τον αλλον τον γκραντ πιο πολυ μου γεμιζει το ματι (απο αποψη καριερας). βεβαια και οι 2 αγνωστοι μου ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...