Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλεισαμε λεει τον Γκρεκο της ρομα. Τι λεει αυτος?

οχι ακομα 100% αλλα ειναι κοντα. κατα τα αλλα:

http://www.sport-fm.gr/article/566121

«Θα τον λατρέψει ο κόσμος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζιανπάολο Μοντάλι για τον Γκρέκο ο οποίος πλησιάζει τον Ολυμπιακό, αφήνοντα τη Ρόμα. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδα της «αιώνιας πόλης» με δηλώσεις του στον Πρωταθλητή έπλεξε το εγκώμιο του αλλά και έκανε σκιαγράφησε το αγωνιστικό του προφίλ…

«Δεν ξέρω γιατί τον δίνει η Ρόμα, είναι παίκτης πολύ μεγάλης ποιότητας. Είναι ένας από τους παίκτες που μου αρέσουν πολύ από τη Ρόμα. Είναι ποδοσφαιριστής με σπουδαία νοοτροπία, κάθε μέρα δουλεύει σκληρά και θέλει πάντα να βελτιώνεται. Αυτό το κάνει και μέσα στο παιχνίδι. Το ξεκινάει στο 100% και το τελειώνει στο 100%», τόνισε ο Μοντάλι και συνέχισε:

«Κυνηγάει κάθε μπαλιά σαν... τρελός, τρέχει ακατάπαυστα και ξεχωρίζει για το πολύ καλό σουτ που έχει. Μάλιστα, θυμάμαι ήδη κάποια εντυπωσιακά γκολ που έχει βάλει με τη φανέλα της Ρόμα. Είναι box to box ποδοσφαιριστής, παίζει στο “8” και πέραν τού ότι είναι πάρα πολύ καλός αμυντικά, έχει πάντα στο μυαλό του την επίθεση και το να βοηθήσει, να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του».

Τέλος έπλεξε το εγκώμιο του χαρακτήρα του Γκρέκο… «Ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Εχει πολύ καλό ποδοσφαιρικό μυαλό και θεωρώ ότι είναι ένας τέλειος παίκτης για κάθε προπονητή. Είναι ο τυπικός παίκτης που θα τρελάνει τους οπαδούς. Γιατί πάντα βγάζει την καρδιά του στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε.

Δημοσ.

Δανεικός νομίζω με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, δεν είναι μεταγραφη απο τώρα. Αρα λογικά Τάτος πάει πάλι Ατρόμητο?

Δημοσ.

Τελος ο Κεσελ, δε δεχτηκε τη μειωση. Σιγα μη του διναμε 450.000, καλα εκαναν

Φανταζομαι οτι τωρα παμε δυνατα για Περπε

Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εννοείται οτι ο Περπέρογλου είναι πολλά επίπεδα πάνω απο τον Κέσελ. Ας τον πάρουν με κλειστά μάτια, ξέρουμε τις δυνατότητες του.

Δημοσ.

Περπέρ σημαίνει μεγαλύτερη σιγουριά στην επίθεση του ΟΣΦΠ - ο Κέσελ πάντως έκανε αρκετά καλή δουλειά στην άμυνα που ο Στράτος δεν.

Δημοσ.

Ο Περπε αν και τα εχω ξαναπει ειναι ρολιστας πολυτελειας. Και ο ρολος του συγκεκριμενος. Να μπαινει μεσα οταν υπαρχει missmatch στο 3. Ποσταρει, φορτωνει φαουλς τον αντιπαλο η σπαει τη μπαλα στο ελευθερο τριποντο απτη βοηθεια που πηγε στο ποσταρισμα. Εχει και καλυτερο σουτ ο Περπε.

Ε απο κει και περα ενας Κεσελ με πολυ λιγοτερη ενεργεια ειναι. Δηλαδη ο Κεσελ πηδαει για ριμπαουντ ας πουμε, ο Περπε δεν ξερει αυτες τις λεξεις (ουτε το αλμα, ουτε το ριμπαουντ). Στην αμυνα τους θεωρω τραγικους και τους 2 απλα το προβλημα του Κεσελ αμβλυνεται γιατι ειναι ελαφρως ταχυτερος.

Το μεγαλυτερο προβλημα και των 2 ειναι πως εχουν πολλα σκαμπανεβασματα ακομα και μεσα στο ιδιο παιχνιδι. Απροβλεπτοι με την κακη ομως ενοια.

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι διωξατε τον Κεσελ. Το φορεσατε 2 σεζον καλα καλα, καιρος για αλλαγη.

Δημοσ.

Ο Περπε ειναι σιγουρα ανωτερος του Κεσελ. Αλλωστε ο ολυμπιακος δε ψαχνει για βασικο τριαρι οποτε αν γινει, θα ναι καλη κινηση σιγουρα

Δημοσ.

Διαφορετικοι παιχτες, εγω θα προτιμουσα τον καλό Κεσελ της Εθνικης Σερβιας που για καποιο λόγο δεν απέδωσε καθολου στον Οσφπ αντιθετα ο Περπερογλου κανει περισσότερα πραγματα απο τον Σερβο αλλά ειναι ώρες που λες ειτε ότι βαριεται είτε οτι βαριεται πολύ, επίσης αν μπορουσε να του λεει καποιος ποτε να αναπνεει θα του ηταν πολύ ευχάριστο! :P

Δημοσ.

Ε το θεμα ειναι οτι τον Κεσελ της εθνικης μεσα σε δυο χρονια τον ειδαμε ελαχιστα οποτε.. Τουλαχιστον απ τον Περπε ξερεις τι να περιμενεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...