Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα...σα να έχει βγει από τη μπάντα του Μπομπ Μάρλευ ειναι ο τύπος.

Παρεπιπτόντος απ ότι βλέπω δε τον γνωρίζει κανεις ωστε να δούμε τι πουλιά πιάνει ο συγκεκριμένος.

Γελάμε φυσικά με τα 2 μύρια που θα μας κοστίσει ο παίχτης (1.5 στην ομάδα, 500 αυτός)

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

8 Ελληνες στην ενδεκάδα και μαλιστα όλοι τους καλοι παίχτες. Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε κατι τέτοιο?

Δημοσ.

Σε φιλικά νομίζω το έχει ξανακάνει αυτό φετος η τα προηγούμενα χρόνια έχει ξαναγίνει το θέμα είναι να γίνεται και στΑ

Επίσημα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιρνει ο Μητρογλου τη θεση βασικου απ τον Τζεμπουρ ?

Για μενα , γιατι οχι ?

Δειχνει φοβερα στοιχεια στα φιλικα εως τωρα.

Ο Αμπντουν κανει παρτι επισης στα φιλικα.

• Like 1
Δημοσ.

Πεταει φωτιες ο φουστης ο Μητρογλου.

Εγω θα τον ξεκιναγα βασικο παντως αν ημουν Ζαρντιμ..

Κι αυτος ο Αμπντουν δε κουραζεται ποτε ?

Ελεος πια ..

Δημοσ.

Και ο Τζιμπουρ είναι σε καλή κατάσταση που σημαίνει οτι φέτος θα υπαρχει ανταγωνισμός, οχι όπως πέρυσι που είχε πάρει την φανελα σπίτι του.

Για εμένα πάντως εντύπωση στα φιλικά μου έχει κάνει ο Σιοβας. Φοβερα ώριμος και ψύχραιμος. Λες και παίζει στον Ολυμπιακό μια δεκαετία.

Δημοσ.

Αυτο που μου αρεσει φετος ειναι πως δινονται ευκαριες σε παικτες που δεν ειχαμε δει περυσι... δηλαδη ο Ζαρντιμ δεν εχει τα κολληματα του Βαλβερδε και αυτο ειναι μεχρι στιγμης πολυ καλο...

Δημοσ.

μια ερωτηση προς οποιον ειδε το ματς: οσο παιζαμε χωρις ιμπαγασα ημασταν κακοι, και με το που μπηκε ο αργεντινος ανεβηκαμε; επειδη το διαβασα σε ενα site...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...