SlimData Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Είδα καλά? Ο βυντρα είναι αυτός που κάνει τη διαγώνια κίνηση στη φάση του γκολ? Αποκλείεται, κάπου διάβασα ότι ο βύντρα αν κάνει διαγώνια κίνηση χάνει τη μπάλα στο δεύτερο βήμα.
imperium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 σε σχεση με τους υπολοιπους αμυντικους που εχουμε τον θεωρω καλυτερο αλλα ποτε δεν τον εχω δει να κανει καλη σεντρα.και μια θαναι στα καλυτερα του την αλλη θαναι ο χειροτερος
imperium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 παλια ο Σειταριδης ηταν ετσι.και τρεξιμο και σεντρα.τωρα τιποτα αλλα δεν εχει και πολλα παιχνιδια φετος. και στον Σιμαο εκτος απο καλος κοφτης πρεπει να του μαθουν λιγη πασα και σουτ.εχει μελλον γενικα η ομαδα μας θελει λιγη προπονηση καλυτερη.αυτα τα λεω οπως τα βλεπω εγω.δεν ειμαι ειδικος. μην παρεξηγηθω.
firewalker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τώρα είδα το δεύτερο μπλουζάκι του Σισέ. Ατυχέστατη επιλογή.
3leven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ποιο καναλι μας δειχνει αυριο; Το ιδιο μπηκα να ρωτησω κι εγω! Ξερει κανεις?
Anubis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Regal Barcelona vs. Panathinaikos - 20:45 ESPORT 3, TVE TDP, Spain ERT Greece
Anubis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μιλαμε για οργια διαιτησιας στο 4ο δεκαλεπτο ετσι? Οπως εγραψα και αλλου ο παναθηναικος οφειλει να αποσυρει την ομαδα απο την διοργανωση..και ναι μιλαω σοβαρα
Anubis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Και τωρα περμενω να βγει καποιος να μου πει για το αντιαθλητικο Περιμενω καποιος να μου δικαιολογησε αυτη την ξεφτιλα Η ομαδα οφειλει να κανει ενσταση ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΧΑ
Anubis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μπραβο στην ΟΜΑΔΑ.. Μπραβο στους προπονητες που ετοιμασανε την ομαδα... Πορωθηκα θα αγορασω το εισητηριο για τριτη πεμπτη για να καταλαβουν οι ξεφτιλισμενοι καταλανοι τι εστι ΟΑΚΑ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τα εδωσε ολα η οαμδα να παρει το διπλο,εκανε ματσαρα ,κουραστηκαν οσο δεν παει και δεν νομιζω να αντεξει να κανει το διπλο στο επομενο ματς. Αυτο ακριβως ειναι το τραγικο. Οτι κανανε μεγαλη προσπαθεια και το ψυχολογικο αποτελεσμα ειναι μια ξενερα επειδη τους κλεψαν την προσπαθεια με το ετσι θελω. Ο ΠΑΟ σημερα εδειξε οτι μπορει χτυπησει στα ισα την Μπαρτσελονα, την κουμανταρε 3 10λεπτα μεσα στην εδρα της και στο 4ο δεκαλεπτο μπηκε ο 6ος παιχτης και καθαρισε. Απλες και συνοπτικες διαδικασιες. ΥΓ. Αυτος που εδωσε το ανυπαρκτο αντιαθλητικο, δεν ηταν ο ιδιος που ειχε κανει τα υπεροργια μεσα στο ΟΑΚΑ στο Ρεαλ-ΠΑΟ? Κατι μου θυμιζει η φατσα του και σιγουρα οχι καλο. ΥΓ2. Τους λεκτορες που λεγανε τις μπαρουφες οτι τον Μαριτς τον εχουμε υπερεκτιμησει εμεις οι Παναθηναικοι και μπλαμπλα, περιμενω να τους ακουσω να σχολιαζουν τη σημερινη αποδοση του, αν και λαβωμενος. Και το ποσο επηρεασε τη ροη του αγωνα με την εισοδο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις