Dropsreef Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αστα να πάνε ρε fire.Κανονική ανασκαφή το video.
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ενταξει βαζελια οταν αρχισετε να πατατε γηπεδο πανω απο 2 φορες τον χρονο ελατε να μ μιλησετε απο κ κ περα δεν εχω λογο να απανταω σε σχολια το λιγοτερο βλακωδη Α και stay real δεν το πα για να σταματησετε την μιζερια αλοιμονο τι θα εκανε ο Παναθηναικος χωρις εσας Με μία λέξη: Ν Ε Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Βασικα, Παναθηναικος να αποκαλει αλλο Παναθηναικο-->βαζελο ειναι fail εξορισμου. Αν θελετε να βριστειτε, πιαστε κανα γαυρο και βριστε, τοσοι συμπλεγματικοι κυκλοφορουν, δεν ειναι αναγκη να βριζεστε μεταξυ σας. Ο καθενας εχει την οπτικη του γωνια. Το ματς χθες θα ειχε κερδιθει Α. αν η διαιτησια ηταν ακριβοδικαιη ή Β. αν ημασταν λιγο σοβαροτεροι σε συγκεκριμενες φασεις ειδικα στην 4η περιοδο Οποιος μιλα ειτε για το Α ειτε για το Β εχει δικιο, και δεν ειναι αναγκη ναναι βαζελος επειδη εντεινει την προσοχη του στο Β.
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Βασικα, Παναθηναικος να αποκαλει αλλο Παναθηναικο-->βαζελο ειναι fail εξορισμου. Αν θελετε να βριστειτε, πιαστε κανα γαυρο και βριστε δεν ειναι αναγκη να βριζεστε μεταξυ σας. Όπως έκανες εσύ πριν λίγο, που αποκάλεσες κοσμάκη εδώ μέσα ΝεοΑλβανό και μετά έκανες edit ε?
SlimData Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Γεια σου σταύρακα γίγαντα, ήρθες και μας έβαλες στη θέση μας
Mika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ενταξει βαζελια... άι πηγαινε να δεις αν ερχομαι ρε που θα μπεις εδω να πεις αλλους Παναθηναικους ετσι. σιχαμένε
nomisteraki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Stavrakas13 τους εθιξες ρε μα καλα τι κανετε ετσι το παιδι χρησιμοποιησε απλα το υποκοριστικο σας
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 άι πηγαινε να δεις αν ερχομαι ρε που θα μπεις εδω να πεις αλλους Παναθηναικους ετσι. σιχαμένε Δεν χαρακτηρισα κανεναν παρατηρηση εκανα την ιδια που θα εκανε κ μερικες χιλιαδες ακομα κοσμος αμα εβλεπε την γ@μημενη μιζερια που σας δερνει
Mika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 που κολλαει η μιζερια ρε φιλε; πλακα κανεις; εγω σου λεω οτι ειναι σιχαμενο να βριζεις τους ομοιδεατες σου ακομα κι αν σου πουν οτι θα φαμε 50 ποντους.
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 που κολλαει η μιζερια ρε φιλε; πλακα κανεις; εγω σου λεω οτι ειναι σιχαμενο να βριζεις τους ομοιδεατες σου ακομα κι αν σου πουν οτι θα φαμε 50 ποντους. Κολλαει γιατι εγω αναφερομουν στον firewalker αρχικα μεχρι που μαζευτηκατε ολοι οι δικηγοροι Κολλαει γιατι τον βλεπω σε καθε σχολιο να βγαζει τοση μιζερια που κατανταει εκνευριστικο και τον ειπα ΒΑΖΕΛΟ Ενα σχολιο που να στηριζει την ομαδα δεν εχω δει οποτε δεν δεχομαι οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι Παναθηναικος
Mika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 γιατι γενικευεις; τι εννοεις "μαζευτηκατε"; χαρακτηρισες τους αλλους "βαζελια" ή οχι;
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Σου ειπα εκανα παρατηρηση δεν χαρακτηρησα κανεναν Χαρακτηρησα τον firewalker βαζελι επειδη συνεχως μιζεριαζει και οσους τον στηριξαν επισης Και οπως εχω ξαναπει αν η ομαδα που στηριζει καποιος τον κανει να μιζεριαζει σε καθε ευκαιρια τοτε ας την αλλαξει Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να βλεπω μετα απο καθε αγωνα σχολια του τυπου "αξιζαμε να φαμε αλλους 25 ποντους αντικειμενικα" "θα χασουμε στανταρ απτο εναν κ απτον αλλον" αυτο το αποκαλω μιζερια και τους ανθρωπους που εκφραζονται συνεχεια ετσι για την ομαδα μου-μας τους αποκαλω βαζελια σε καλυψα?
Mika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 εγω αποκαλω "βαζελι" οποιον χρησιμοποει βρισιες αντιπαλων οπαδων για να χαρακτηρισει Παναθηναικους ενω ειναι ( ; ) Παναθηναικος. επομενως (με την δικη σου λογικη) θεωρεισαι βαζελι. σε καλυψα;
SlimData Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Καινούριο αυτό, αδειοδότηση και επίσημη αναγνώριση Παναθηναικών, "ο σταύρακας". Αν ο σταύρακας κρίνει ότι δεν είσαι Παναθηναικός, απλά δέξου το. Επίσης ο σταύρακας δικαιούται να σχολιάζει τους άλλους. Αν σχολιάζεις τον σταύρακα είσαι δικηγόρος, δέξου το. Μίζερα βαζελάκια είμαστε όλα. Και βρήκαμε τον δάσκαλο μας. Σεριφ σταύρακας. Παρατράβηξε το αστείο και φίλε σταύρακα, ακόμα δεν μου έχεις πει την ηλικία σου. 1. αν σε ενοχλεί η κριτική, μπορείς απλά να μην συμμετέχεις, κανείς δεν σε υποχρεώνει. 2. αν είσαι παλαμάκιας, ο Παναθηναικός αλλά και κάθε άλλη ομάδα δεν σε έχει ανάγκη. 3. θα μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι για τα υπόλοιπα "μίζερα βαζέλια" που σου απαντήσανε. μόνο και μόνο λόγω ηλικίας, για να δεις τον Παναθηναικό από κοντά σε ποδόσφαιρο-μπασκετ-βολει αντρών και γυναικών όσες φορές τον έχω δει εγώ θα πρέπει να περάσουνε καμιά 15 χρόνια δικής μου απουσίας από τα γήπεδα. Θα μπορούσα λοιπόν, με το δικό σου σκεπτικό, να σε θεωρήσω ανάξιο να κρίνεις και να μην σου δίνω καν σημασία. Επειδή όμως εγώ δεν βλέπω τριγύρω βαζέλια, σε ακούω και απλά σε συμβουλεύω. Κράτα ότι θέλεις από όσα διαβάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις