Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω αποκαλω "βαζελι" οποιον χρησιμοποει βρισιες αντιπαλων οπαδων για να χαρακτηρισει Παναθηναικους ενω ειναι ( ; ) Παναθηναικος.

επομενως (με την δικη σου λογικη) θεωρεισαι βαζελι.

σε καλυψα;

Καλα με την τραγικη σου λογικη θεωρεισαι κ εσυ βαζελι...αστο τα χεις χασει τελειως

Καινούριο αυτό, αδειοδότηση και επίσημη αναγνώριση Παναθηναικών, "ο σταύρακας".

Αν ο σταύρακας κρίνει ότι δεν είσαι Παναθηναικός, απλά δέξου το.

Επίσης ο σταύρακας δικαιούται να σχολιάζει τους άλλους.

Αν σχολιάζεις τον σταύρακα είσαι δικηγόρος, δέξου το.

Μίζερα βαζελάκια είμαστε όλα. Και βρήκαμε τον δάσκαλο μας.

Σεριφ σταύρακας.

Παρατράβηξε το αστείο και φίλε σταύρακα, ακόμα δεν μου έχεις πει την ηλικία σου.

1. αν σε ενοχλεί η κριτική, μπορείς απλά να μην συμμετέχεις, κανείς δεν σε υποχρεώνει.

2. αν είσαι παλαμάκιας, ο Παναθηναικός αλλά και κάθε άλλη ομάδα δεν σε έχει ανάγκη.

3. θα μιλήσω για τον εαυτό μου και όχι για τα υπόλοιπα "μίζερα βαζέλια" που σου απαντήσανε. μόνο και μόνο λόγω ηλικίας, για να δεις τον Παναθηναικό από κοντά σε ποδόσφαιρο-μπασκετ-βολει αντρών και γυναικών όσες φορές τον έχω δει εγώ θα πρέπει να περάσουνε καμιά 15 χρόνια δικής μου απουσίας από τα γήπεδα.

Θα μπορούσα λοιπόν, με το δικό σου σκεπτικό, να σε θεωρήσω ανάξιο να κρίνεις και να μην σου δίνω καν σημασία. Επειδή όμως εγώ δεν βλέπω τριγύρω βαζέλια, σε ακούω και απλά σε συμβουλεύω. Κράτα ότι θέλεις από όσα διαβάζεις.

Δεν ειμαι κριτης κανενος το εχω ηδη πει 3 φορες

Πως ειναι δυνατον καποιος να ειναι Παναθηναικος και να μιζεριαζει διαρκως για την ομαδα??

Εγω τα παραταω τι να πω

Παμε ολοι μαζι τωρα

Αυριο θα φαμε ενα π@@τσο 50ποντο

οι παικτες της ομαδας ειναι το λιγοτερο καθυστερημενοι για να νομιζουν οτι θα κερδισουν την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΡΑ ΡΕ

Πιστευω μπηκα στο κλιμα...με αποδεχεστε τωρα?

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα με την τραγικη σου λογικη θεωρεισαι κ εσυ βαζελι...αστο τα χεις χασει τελειως

οτι πεις. μηπως να βγαλεις το 13 και να βαλεις κανενα 7 διπλα στο nickname σου; απο νοοτροπια παντως προς τα κει κινεισαι. αυτοι αποκαλουνται μεταξυ τους "γαυροι" οπως σου αρεσει και σενα να αποκαλεις αλλους Παναθηναικους "βαζελους" οποτε κολλας πιο πολυ εκει.

αυτα και πολυ ασχοληθηκα με πιτσιρικια που δεν ξερουν τι θα πει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δημοσ.

Αν Παναθηναικος θα πει μιζερια τοτε σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ομαδα

απτην αλλη αν δν ισχυει αυτο συνιστω καποιοι απο σας να την δειτε αλλιως :)

Δημοσ.

Δεν είναι η λέξη που είναι προσβλητική.

Είναι ο τρόπος που την χρησιμοποιεί.

Μπορεί να σε πω κ@ριόλη για χαβαλέ και να μην τρέχει κάστανο. Μετά να σε πω βλάκα με άσχημο τρόπο και να παρεξηγηθείς.

Τέλος πάντων, ανούσια η συζήτηση, ας το λήξουμε

Δημοσ.

εξυγιαντες.. "μαφιοζοι"

«Ηθικός αυτουργός του ξυλοδαρμού Βασσάρα»

Φαίνεται πως η αστυνομία έχει βρει την άκρη στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα και οι έρευνες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εντολή προήλθε από το κινητό του… Νικόλα Πατέρα!

«Ηθικός αυτουργός του ξυλοδαρμού Βασσάρα»

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι Αρχές σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι οι εντολές για τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα έφυγαν από κινητό τηλέφωνο του Νικόλα Πατέρα! Όταν άνοιξαν τα κινητά τηλέφωνα, διαπίστωσαν ότι το επίμαχο διάστημα πριν από την επίθεση στον Βασσάρα, ο κύριος Πατέρας είχε πραγματοποιήσει πέντε με έξι κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα «μπράβων» και ανθρώπων της νύχτας, που εμπλέκονται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού».

http://www.sportdog.gr/article/20063/ethikos-autourgos-tou-xulodarmou-vassara

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες από την στιγμή που έγιναν οι κλήσεις αυτές.

Πάντως όπως είναι η είδηση δεν έχει πολύ βάση και είναι αρκετά παραπλανητική. Κλήσεις είδαν, δεν έχουν τα φωνητικά ή κάποια sms.

Επίσης προέρχεται από blog. Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι αυτό.

Δημοσ.

full.jpg?d=7

Να σχολιάσω το σημερινό εξώφυλλο....!!!!!

ΔΕΙΤΕ που γράφει οτι σήμερα παιζει ο παναθηναικος!!!!!! ..πάλι καλά που το αναφέρουν κιόλας, ....τα συμπεράσματα δικά σας

Δημοσ.
Eπίθεση στο μαγαζί του Ρήγα

Επίθεση στο μαγαζί του γιου του υπεύθυνου διαιτησίας της Ευρωλίγκας Κώστα Ρήγα έκαναν άγνωστοι βάζοντας φωτιά. Το gazzetta.gr έχει όλο το ρεπορτάζ ενώ μίλησε και με τον Χρήστο Ρήγα

Ο γιος του επικεφαλής της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα διατηρεί καφετέρια στον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα και του έβαλαν φωτιά, η οποία δεν επεκτάθηκε.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα και όπως δείχνει η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού, δράστης ήταν ένας κουκουλοφόρος άντρας που φάνηκε να γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει.

Ο άγνωστος βγήκε από αυτοκίνητο και έβαλε φωτιά στο χαλάκι της καφετέριας, η οποία επεκτάθηκε και στην τζαμαρία του μαγαζιού, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.

Το gazzetta.gr μίλησε με τον γιο του Κώστα Ρήγα, τον ιδιοκτήτη Χρήστο Ρήγα, που δήλωσε: «Οκτώ χρόνια που διατηρώ αυτό το μαγαζί είμαι πεντακάθαρος και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Ολοι μπορούν να καταλάβουν τι έγινε...» είπε με νόημα ο Χρήστος Ρήγας.

Ηδη η υπόθεση έχει φύγει από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και έχει πάει στην ΓΑΔΑ, η οποία κάνει έρευνες. Μέσα από την καταγραφή του γεγονότος από την κάμερα ασφαλείας, η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, κάτι που μπορεί να γίνει με ειδική επεξεργασία της εικόνας.

Τότε θα είναι εύκολο να ταυτοποιηθεί και η ταυτότητα του δράστη!

http://www.gazzetta.gr/basket/basket-ellada/item/1054705002-E%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A1%CE%AE%CE%B3%CE%B1

Αντιεξουσιαστές πάλι.

Θα επιληφθεί ο κος Σιμιτζόγλου του θέματος ή είναι πολύ απασχολημένος ακούγοντας κασέτες? Δύο πράσινες φυλλάδες, επί δύο μέρες τώρα, στοχοποιούν το Ρήγα.

Θα καθήσει κανείς στο σκαμνί για ηθική αυτουργία ή όλα καλά και εδώ?

Δημοσ.

Όχι βέβαια. Ο κωστάκης δεν θα κάτσει γιατί το σκαμνί δεν θα τον αντέξει.

Και ο δημητράκης είναι γνωστό πως έχει κάνει επώδυνες εγχειρήσεις στα γόνατα του και αν κάτσει δεν θα μπορεί να σηκωθεί.

Δημοσ.

Αντιεξουσιαστές πάλι.

Θα επιληφθεί ο κος Σιμιτζόγλου του θέματος ή είναι πολύ απασχολημένος ακούγοντας κασέτες? Δύο πράσινες φυλλάδες, επί δύο μέρες τώρα, στοχοποιούν το Ρήγα.

Θα καθήσει κανείς στο σκαμνί για ηθική αυτουργία ή όλα καλά και εδώ?

Εδώ έχουν βγεί στην φόρα τόσα με στημένα παιχνίδα, και με αποδείξεις (κασέτες) και δεν μπαινει κανεις μέσα, περιμένεις να μπούν ηθικοί αυτουργοί!!!

Δημοσ.

Καμία απόδειξη δεν έχει βγεί.

Μα φυσικά απλώς κάποιοι επιτήδειοι βγάζουν κασέτες για να αμαυρώσουν το τίμιο πρωτάθλημα μας...

Δημοσ.

Καμία απόδειξη δεν έχει βγεί.

Υπαρχουν κασσετες αλλα δεν υπαρχουν αποδειξεις :-D Αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.

ΥΓ. Να υποθεσω οτι οταν μιλατε με βεβαιοτητα και σιγουρια για στημενο πρωταθλημα στην Α1 εσυ, ο Ερωδιος, ο Chris85 και κατι γαυροι ακομα εχετε αποδειξεις, ε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...