Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε πανάθες, είχε κανάς άλλος την κάψα να έχουμε τον πελατάκο αντίπαλο στο final four ή μόνο εγώ; :lol:

Έχει πλάκα, να αποκλειστείς απο την Σιένα, και να αναπολείς τον Ολυμπιακό που ΘΑ κέρδιζες. Μετά να δείς τι γέλιο θα πέσει.

DKNI, μάζεψε όλα τα quotes σε ένα post και θα σου απαντήσω... δι' αλληλογραφίας :cry:

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει πλάκα, να αποκλειστείς απο την Σιένα, και να αναπολείς τον Ολυμπιακό που ΘΑ κέρδιζες. Μετά να δείς τι γέλιο θα πέσει.

λες να αποκλειστώ από την Σιένα στην οποία έριξες 50 πόντους; oh wait... άλλαξε πλευρό, πικραμένο όνειρο ήταν θα περάσει... :-D

Δημοσ.

και για πειράξω λίγο τους συμπαθέστατους ολυμπιακούς

Διαλέξτε καναπέ

Κλαιω λεμε :lol:

@DKNI: Θελουμε κιαλλα ξεβρακωματααααααα :mrgreen:

Eπισης υπαρχει και αυτος ο οικονομικος καναπες:

Τη κοπελα τη κραταμε εμεις γιατι δυστυχως η ευτυχως ειμαστε και παλι οι μονοι που γ***με ;)

Modern-Living-Rooms-Design-with-Red-Couch-and-Red-Sofa-4.jpg

Δημοσ.

Ειμαι μεγαλος καραγκιοζης

4 μήνες περίμενες για να βγάλεις τα απωθημένα σου και εν τέλει συμφωνούμε. :lol:

Α, επίσης μην ξανοίγεσαι γιατί ο Μακρής σε ξαναπεριμένει σε 2 μηνάκια. ;)

Δημοσ.

Εγώ τον γαύρο δεν τον ήθελα στο f4. Γιατί δεν θα παιζότανε μπασκετ.

Θα το έκανε ο ρακοσυλλέκτης μπουρδ€λο το παιχνίδι και εκεί τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Έναν έχετε που τα κάνει συνέχεια ροντεο τα ματς. Απλά όταν τον βλέπω μια μου φέρνει σε ρακοσυλλέκτη, μια σε μεθυσμένο. Μόνο το μπουκάλι στη χάρτινη σακούλα του λείπει.

Δημοσ.

Τέλος πάντων, δεν το ψάχνω τόσο γιατί το παλεύω πάρα πολύ να σταματήσω τα καφριλίκια.

Απλά δεν ήθελα να έχουμε τέτοια περίπτωση στο f4

Δημοσ.

μπραβο στον μεγαλο Παναθηναικο.για αλλη μια φορα απεδειξε στους αμφισβητιες της γιατι ειναι τοσο μεγαλη ομαδα.οχι σαν κατι αλλα γατακια. :rolleyes:

Funny-Grandma-with-Cigar.png

υγ. δεν περιμενω να παρει το ευρωπαικο αλλα αυτο που καταφερε ενω απετυχε ο ολυμπιακος μου αρκει για φετος. :mrgreen:

Δημοσ.

υγ. δεν περιμενω να παρει το ευρωπαικο αλλα αυτο που καταφερε ενω απετυχε ο ολυμπιακος μου αρκει για φετος. :mrgreen:

Γιαννακοπουλε! :lol:

Δημοσ.

Α, επίσης μην ξανοίγεσαι γιατί ο Μακρής σε ξαναπεριμένει σε 2 μηνάκια. ;)

Σωπα ρε, αυτος μεχρι τοτε θα εχει βγει στη συνταξη.

Ακομα και με τα όρια του Λοβερδου :-)

Δημοσ.

Πω πω δεν κρατιέμαι σήμερα έκλεισα μαζί με έναν φίλο και πάμε Βαρκελώνη :-D

Ισπανίδες ερχόμαστε :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...