Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσεις που ξερετε πολλα απο αυτα, που θα βρω εισητηρια για ημιτελικο-τελικο στην Βαρκελωνη?

Οποιος ξερει και απαντησει, καντε κανα quote γιατι ειμαι απο το κινητο και θα μουρθει μαιλ

Αργησες λίγο δύσκολο τώρα.

Εγώ από ταξιδιωτικό γραφείο βρήκα.

Δημοσ.

Eγω προσωπικα ΕΥΧΟΜΑΙ να το δωσαμε

Φραν Βασκεζ -ΝΒΑ

Λακοβιτς - γελάω

Αντερσον - δεν κάνει διαφορά

Ναχμπαρ - ναι

Ραουλ Λοπεζ - πες μου τον τελευταίο σοβαρό Ισπανό εκτός ΝΒΑ ή Ισπανίας

Λαβρινοβιτς (και οι 2) -Ντάριους ανέκδοτο, Κσιστόφ δυστυχώς πόδια, γιατι γενικά παικτάρα

Ελ-Αμιν - αμα φυγει ο Ζοτς μπορεί αυτός ο παίκτης να δει Παναθηναικο

Χολντεν - γιατί, για να εχουμε πιο γέρο απο τον Μαικ

Σισκαουσκας - δεν νομίζω ότι φέυγει αποκει πια

Περκινς - εκτός του ότι κάτσε να δουμε αν θα ξαναπερπατήσει, πιο πιθανό ο Ζοτς να πάρει παίκτη απο ανοιχτο του Χαρλεμ

Λανγντον - το συζητάμε

Μπιελιτσα - Αν μιλάς για της Κάχα, φέτος μηδεν. Αν μιλάς για της Λιέτουβος, και ο Επαλέ καλός ήταν στον Ηρακλή

Παργκο - Αυτός είναι άλλος ή κλωνος του Πέρκινς?

Φινλει - ελα τωρα...

Πετραβιτσιους - συζητησιμο

Ντε Κολο - νοτ μπαντ τελικα...

Μαυροκεφαλιδης - σταματα :-D :-D με σκοτωνεις

Ζησης - αχαχα το κανεις χειρότερο :-D :-D :-D μη, η κοιλια μου

Οζμπολτ - θα εχουμε ωραιο κλιμα στην προπονηση με Μαικ-Οζμπολτ

Χαχα, ρε τι λεει αυτος :mrgreen: :mrgreen:

Δεν μιλησα για τον ΠΑΟ ποιοι κανουν αναφεροντας ορισμενα ονοματα απο οσων ληγουν τα συμβολαια.

Γιατι ο Αντερσον πχ μπορει ποτε να μην ταιριαξει στον Ζοτς και μπορει και εμεις ως φιλαθλοι να μην τρελαινομαστε, ομως αν παει γαυρο πχ θα εχει ζουμι.

Γιαυτο μιλησα για καλοκαιρι που θα παρουν φωτια τα μεταγραφικα, γενικα.

Δημοσ.

BTW, o Μάρκους Χέισλιπ γιατί έφυγε πέρσυ; Μια χαρά παίκτης ήταν.

Δε σοβαρολογεις προφανως. Πιστευεις οτι αυτος ο παικτης εχει πιθανοτητα 1 στο εκατομυριο να συνεργαστει με προπονητες τυπου Ζοτς? Η πιστευεις οτι υπαρχει παιχτης που μπορει να περιπαιξει τον Ζοτς και να παραμεινει στην ομαδα?

Δημοσ.

BTW, o Μάρκους Χέισλιπ γιατί έφυγε πέρσυ; Μια χαρά παίκτης ήταν.

Για τον ιδιο λόγο που τον στείλανε φέτος στο τριμηνο και απο την Καχα

Μιλάμε για μεγάλο πάρταλο, τσακωμένο με την προπόνηση και τα συστηματα.

Ο τύπος κάνει για ομάδα τύπου Εφές ή καμια Χίμκι, να μην του πολυπριζουν τα @@, να μπαινει να κανει 4 καρφωματα με αντιπαλο την Ουνιξ Καζαν και να πηγαινει να αραζει μετα

πρεπει να παρουμε καλους παιχτες.απο ΝΒΑ μερια δεν ακουγεται τπτ?

Απολυτως τιποτα.

Θα ειναι τραγικος οποιος παει λογω λοκ αουτ του χρονου να πάρει παίκτες απο το ΝΒΑ και να χαλασει εκατομμυρια σε παίκτες που τον Δεκέμβρη θα επιστρέψουν στις ομάδες τους.

btw οταν λες "πρεπει" να παρουμε καλους παικτες τι εννοεις?Αν ο Παναθηναικος με την εικονα του τελευταιου μηνα ΠΡΕΠΕΙ να παρει παικτες, ποια ομαδα της Ευρωπης ας πουμε δεν ΠΡΕΠΕΙ να παρει?

Εκτος αν το εννοεις γενικα "πρεπει οι παικτες που θα παρουμε να ειναι καλοι" (αν και δεν εχω βρει ακομα τον οπαδό που θα πει "πρεπει να πάρουμε σαπακια" οπότε τι συζητάμε)

Δημοσ.

εννοω γενικα για του χρονου.σιγουρα καποιοι θα φυγουν.ο Τεπιτς ηταν χαλια φετος,

δεν πιστευω να τον κρατησουν.

γουσταρω που ο Ομπρατοβιτς βαζει κανα πιτσιρικα μπας και βγαλει λαγο.

Οσο εχουμε Ομπρατοβιτς θα εχουμε και καλη ομαδα.απλα καθε χρονο θελω και κατι παραπανω

να ειμαστε ΣΟΥΠΕΡ!!

Δημοσ.

Ναι, αυτο δεν καταλαβαινει.

Οταν λες "πρεπει να παρουμε καλους παικτες" as in "θα πρεπει αυτοι που πάρουμε να ειναι καλοι και οχι σαπακια", ναι,οκ.Δηλαδη τι, υπαρχει περιπτωση καποιος να θελει να παρουμε σαπακια?

Αν παλι λες "πρεπει να παρουμε καλους παικτες" as in "πωπω πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε 5αδατους γιατι δεν παμε πουθενα" συμπάθα με αλλά αν αυτο έχεις δει τον τελευταιο μηνα - εδω που κριθηκε το Φ4 - τι να πουνε αλλες και αλλες ομάδες

Ναι, οκ, ο Τεπιτς δεν υπαρχει και στην ουσια η ομαδα πηγε Φ4 με 3 ξένους (ο Τεπιτς ειναι ανυπαρκτος και ο Μαριτς τραυματιας). Αυτα τα ξερουμε, αλλα ας μην αρχισουμε απο τωρα μεταγραφολογια και στο μπασκετ

Δημοσ.

Δε νομιζω να τεθει θεμα λοκ αουτ στον Παναθηναικο, εξαλλου λιγοι NBAers θα ταιριαζαν στο στυλ παιχνιδιου του Ζοτς και αυτοι ειναι κυριως Ευρωπαιοι.

Ουτε και νομιζω σε περιοδο κρισης να πιαστουν κοτσοι Γιαννακοπουλοι και Ζοτς να επενδυσουν ενα σωρο λεφτα σε μεταγραφες διχως μελλον.

ΥΓ. Ευκαιρια για το γαυρο να φερει τους σουπερσταρ του πισω, αφανα και Κλειζα :-D

Δημοσ.

Ντιρκ Νοβιτζκι και θα αγοράσω διαρκείας χωρίς να ζω στην Ελλάδα.

Με την καμία δεν πρόκειται να γίνει για το λοκ αουτ, αλλά ας έρθει ο παιχταράς ακόμα και για 1 χρόνο ένσημα. Να τον δούμε με το τριφύλλι και τι στον κόσμο.

Δημοσ.

Είμαι υπέρ στο να έρχονται αστέρες στην Ελλάδα, έστω και για μικρό διάστημα. Αυτά που σου προσφέρουν σαν θεατή, μένουν ανεκτίμητα.

Δημοσ.

Ντιρκ Νοβιτζκι και θα αγοράσω διαρκείας χωρίς να ζω στην Ελλάδα.

Με την καμία δεν πρόκειται να γίνει για το λοκ αουτ, αλλά ας έρθει ο παιχταράς ακόμα και για 1 χρόνο ένσημα. Να τον δούμε με το τριφύλλι και τι στον κόσμο.

Εδω και 1-2 χρονια ακουγεται για Νοβιτζκι και Παναθηναικο..

Anyways..

Enjoy! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...