Mika Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 βαζελος ειμαι και τσακοθηκα σημερα με τν αδρεφο μου επισησ βαζελο..... αδερφε απο Αμερικη μου δινεις ωραια αφορμη. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΖΕΛΟΙ "Κατι επρεπε να κανω κι εγω ομως για να δωσω εμφαση στο τευχος 13.Σκεφθηκα λοιπον και γυρισα πισω.Τι ηταν η Θυρα 13?Τι φωναζε η Θυρα 13?Κι ετσι αποφασισα να σας γραψω μια,πικρη για πολλους ισως,αληθεια. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ Δεν ειμαι βαζελος.Ναι καλα διαβασατε δεν ειμαι βαζελος. Κι ολοι εσεις οι βαζελοι,οι βαζελοφρονες,που γραφετε για βαζελικες διαθεσεις και βαζελικα αισθηματα,που ανταλασετε βαζελικους χαιρετισμους,που αναλυετε βαζελικα ιδεωδη και που καμαρωνετε με καθε βαζελο-λεξη που ανακαλυπτετε πρεπει να ειστε οπαδοι καποιου βαζελιακου Δεν εξηγειται αλλιως το γεγονος οτι απο το λεξιλογιο σας εχει χαθει η λεξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και εχει αντικατασταθει με την λεξη βαζελος και με καθε απιθανο παραγωγο της. ΑΤΗΕΝS UNITED "Αθλητικη ηχω σ' ευχαριστουμε εισαι το ευβαζελιο μας" εγραφε καποιος μια μερα στην ηχω. Τι να πω εγω τωρα; Και τα δικα μου συγχαρητηρια σε ολους σας. Πηρατε μια λεξη μαγεια και την αντικαταστησατε με μια λεξη μιασμα. Πηρατε μια λεξη που σημαινει ενωμενη Αθηνα και οχι μονο και μερα με την μερα την πετατε στα σκουπιδια. Προτιματε να αυτοχαρακτηριζεστε με τη λεξη βρισια που σας βαπτισανε οι γαυροι εδω και μερικες δεκαετιες. Ο ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟΣ Πηρατε μια λεξη οπλο και την αντικαταστησατε με μια λεξη που χαρακτηριζει καποιον δακτυλοδειχτουμενο "Τους βλεπετε αυτους εκει; Αυτοι ειναι βαζελοι",λενε οι εχθροι σας. "Μολις ειδα τον Δημητρη Χορν ειπα.Αυτος ειναι βαζελος",εγραφε πριν μερικες μερες ο εχθρος του Παναθηναικου αποδυτηριακιας στο Φιλαθλο. Φυσικα και θα χρησιμοποιησει αυτη τη λεξη ο αποδυτηριακιας και ο καθε εχθρος του Παναθηναικου.Γιατι να χρησιμοποιησει τη λεξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οταν αυτη απο μονη της εχει μια τρομακτικη βαρυτητα που απο μονη της τσακιζει κοκκαλα που απο μονη της γενναει οπαδους; ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ εγραφε ενα συνθημα σ' εναν τοιχο στη γειτονια μου. ΠΑΝΤΑ: Οχι τωρα,οχι αυριο ουτε χθες.Οχι πριν απο 2.000 χρονια ουτε το 4.186.Απλα παντα. ΠΑΝΤΟΥ: Οχι εδω ουτε στην Κρυα Βρυση.Ουτε στην Ζιμπαμπουε,ουτε καν στην γη και ουτε καν σ'αυτο το γαλαξια.Απλα παντου. Να συνεχισω αυτο το μαθημα για τη σημασια των λεξεων; Παρτε λοιπον: ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ:οχι απλα μια ηττα αλλα μια συντριβη σε ολους τους τομεις. ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ:Οχι απλα δυναμη αλλα μεγαλε,ασε δε σε παιρνει. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Οχι βεβαια μια ομαδα της Αθηνας.Μιλαμε για την ομαδα ΟΛΗΣ της Αθηνας,πληθυσμιακα δηλαδη της μισης Ελλαδας.Και φυσικα δεν μπορουμε να σταθουμε μονο στην Αθηνα αφου ξερουμε ποση δυναμη κρυβει η επαρχια. ΚΑΘΙΖΗΣΗ Λεξη δυναμη λοιπον ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Λεξη καθιζηση.Λεξη που μονη της σε παει στην ενωση.Την ενωση που φερνει την δυναμη.Ισχυς εν τη ενωσει λεει το ρητο.Διαιρε και βασιλευε λεει το αλλο.Αυτο διαλεξαν και οι εχθροι σας.Πως θα διαιρεσεις ομως τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ;Μηπως κανοντας τους βαζελους; H EΛΛΑΔΑ ΤΩΝ GREEKS Και μην αρχισετε να μου λετε οτι το βαζελος κολλησε πλεον και ειναι δυσκολο να αλλαξει και κατι τετοιες παπαριες.Μονοδρομος ειναι η υποθεση.Διαλεχτε και παρτε.Η θα θυμηθειτε την ιστορια σας και θα αγωνιστειτε για την ιδεα που λεγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ η θα παραμεινετε βαζελοι και μετα απο χρονια ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα ειναι παρελθον. Ανοιχτε οποιοδηποτε ξενογλωσσο παγκοσμιο η ευρωπαικο χαρτη και κοιταχτε τη χωρα μας. GREECE γραφει επανω.Ε λοιπον εγω σας λεω οτι δεν υπαρχει καμια GREECE.400 χρονια ομως οι Τουρκοι γραικους μας ανεβαζανε γραικους μας κατεβαζανε.Και τα καταφερανε τελικα και μεταποιησαν τους Ελληνες και τους εκαναν GREEKS. Οχι μονο στο ονομα,και στην συμπεριφορα και στον χαρακτηρα και στην κουλτουρα,αφου καταφεραν και μας μεταγγισαν τα μικροβια τους οπως την καφριλα,το ρουσφετι κι ενα σωρο αλλα.Αυτα τα μικροβια στους Ελληνες δεν κολλουσαν στους GREEKS ομως ζουν και βασιλευουν.Η μηπως βαζελευουν; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ Στον αντιποδα,εσυ βαζελε συνεχιζεις να αποκαλεις το γαυρο,θρυλο.Τον βριζεις μεν αλλα με τη λεξη που διαλεξε αυτος για να κερδισει οπαδους. Γαμ... ο θρυλος φωναζεις.Πιστευεις οτι γαμιεται αλλα δεχεσαι οτι ειναι θρυλος. Ταυτοχρονα βριζεις και μια περιοχη και την κανεις απορθητο φρουριο για σενα και τους ομοιδεατες σου αντι να κοιταξεις να την κατακτησεις. ΧΑΝΕΙΣ Και δεν σταματας εκει βαζελε.Πας στην Ξανθη και φωναζεις ΠΑΟ γ... την Ξανθη την π... Αυτοματα χανεις οσους ντοπιους πιτσιρικαδες εχουν ερθει να χαζεψουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ψαχνουν μια ευκαιρια να εκδηλωσουν τα πρασινα αισθηματα τους,γιατι τους βριζεις το σπιτι. Το ιδιο κανεις και στην Πατρα ενω εισαι περηφανος για το club της Πατρας.Οι γαυροι που πανε στην Πατρα φωναζουνε π... γιοι βαζελες πατρινοι.Δεν βριζουνε δηλαδη μια ολοκληρη πολη αλλα μονο τους Παναθηναικους αυτης της πολης. ΧΙΛΙΑ ΧΕΡΙΑ Ουτε εκει σταματας βαζελε.Ερχεται ο ΟΦΗ στο σταδιο και ξαφνικα ακουω:ΟΦΗ καριολη γ... την Κρητη ολη.Να ειχα δηλαδη χιλια χερια να τους πλακωσω στις μπουνιες ολους την ιδια στιγμη.Δεν εχω ακουσει χειροτερη μαλακια.Αλλα τι φταινε κι οι πιτσιρικαδες.Μηπως εχει καθησει κανεις να τους εξηγησει μερικα πραγματα Που να βρεθει χρονος αλλωστε. Τον ξοδευουμε ολο στις βαρυγδουπες ανακοινωσεις στην Ηχω για υπεροχους κοσμους,εισητηρια,φουτερ,μπλουζακια,ποσα πουλμαν βαλαμε εμεις και ποσα οι αλλοι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Περιμενετε να ακουσετε για τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ.Μου ελεγαν μερικα παιδια να γραψω τισ 10 εντολες του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΠΕΡΕ.Δεν μπορω να παω απο το Α στο Ω. Παρτε λοιπον μια εντολη:ΤΕΡΜΑ ΤΟ Γ...Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.Απαγορευτεται πλεον δια του νομου. Γ... Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.Αυτο πλεον θα ειναι το συνθημα του Πρασινομπερε. Αυτο πλεον θα φωναζει οποιος μας ακολουθησει σ'αυτην την προσπαθεια. " απο madboys περιοδικάκι.
SlimData Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το οποίο περιοδικάκι αντίθετα με ότι μπορεί να πιστεύει κάποιος "οπαδικό, καφροάρθρα κτλ...", είχε μέσα μερικές από τις πιο σοβαρές απόψεις που είχα διαβάσει για τον Παναθηναικό. Υπήρχαν βέβαια και οι "λαγοί, καθαρίστε την πόλη, τρέχατε" και οι λοιπές ομορφιές αλλά είχε και μια διαφορετική, σοβαρή όψη
Erwdios Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλά και στο Γαύρο μπορείς να βρεις και κανα 2 σοβαρές απόψεις, αλλά το γενικότερο νόημα είναι πραγματικός καρκίνος.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μπράβο στον Mika που αναπαράγει κείμενο απο ανορθόγραφα παράσιτα και με τέτοιο περιεχόμενο
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός τέλος. Σισέ τέλος. Το παραπάνω κείμενο σταμάτησα να το διαβάζω στην λέξη εχθρός.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 το κειμενο του mika ειναι πολυ σωστο και εγω εχω την ιδια αποψη
vlachaquito Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσίευση 11 Ιούλιος 2010 - 07:24 μμ Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου, χωρις να θεωρηθει το ποστ μου σαν flame H οικογενεια δεν ειναι αυτη που τοσα χρονια εκανε μια ομαδα χωρις χρεη, κατι το πρωτοφανες για τα Ευρωπαικα δεδομενα?? Δεν ειναι αυτος που εκανε μια ομαδα που εχανε στην Ελλαδα αλλα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα στην Ευρωπη?? Που χαρισε ενα προπονητικο κεντρο κοσμημα?? Αυτος δεν ηταν που ειχε φτιαξει μια ομαδαρα και κατω απο προτροπη ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την διελυσε μεσα σε μια νυχτα μετα τον αγωνα της ριζουπολης?? Αυτα ειχα γραψει πριν κατι μηνες στο παλιο thread του παο, συγκεκριμενα #12765 και το 99% επεσε να με φαει.. Τωρα με τα 15 εκ. να δω τι μελλει γενεσθαι..
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσίευση 11 Ιούλιος 2010 - 07:24 μμ Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου, χωρις να θεωρηθει το ποστ μου σαν flame H οικογενεια δεν ειναι αυτη που τοσα χρονια εκανε μια ομαδα χωρις χρεη, κατι το πρωτοφανες για τα Ευρωπαικα δεδομενα?? Δεν ειναι αυτος που εκανε μια ομαδα που εχανε στην Ελλαδα αλλα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα στην Ευρωπη?? Που χαρισε ενα προπονητικο κεντρο κοσμημα?? Αυτος δεν ηταν που ειχε φτιαξει μια ομαδαρα και κατω απο προτροπη ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την διελυσε μεσα σε μια νυχτα μετα τον αγωνα της ριζουπολης?? Αυτα ειχα γραψει πριν κατι μηνες στο παλιο thread του παο, συγκεκριμενα #12765 και το 99% επεσε να με φαει.. Τωρα με τα 15 εκ. να δω τι μελλει γενεσθαι.. Μπαίνω/Βγενόπουλος λέμε.
imperium Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ακουσα οτι ο Σισε το σκεφτεται να μεινει Ισχυει κατι τετοιο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ακουσα οτι ο Σισε το σκεφτεται να μεινει Ισχυει κατι τετοιο? Ο Σισε αυτο που ηθελε να το πετυχει το πετυχε. Δηλωσε σε ολη την Ευρωπη οτι "ειμαι ανοιχτος σε προτασεις" ωστε οι Ευρωπαικες ομαδες που αναζητουν σεντερ φορ να τον εχουν ψηλα στις λιστες τους. Τωρα απλα δε χαλα τις καρδιες των φιλων του ΠΑΟ, λεγοντας και ξαναλεγοντας "φευγω, δεν αλλαζω γνωμη" και δηλωνει λιγο πιο διαλλακτικος. Παραλληλα ανεβαζει και το κασε του , γιατι σου λεει "Αν δηλωνω οτι θελω να φυγω οπως οπως, σημαινει οτι δε χρειαζομαι και καμια τρελη προσφορα για να με δελεασει. Αν δηλωνω οτι σκεφτομαι να μεινω στον ΠΑΟ, τοτε πρεπει ο αλλος να με δελεασει με κανα καλυτερο συμβολαιο για να φυγω". Δεν εχω κατι με τον Σισσε, εδω που τα λεμε δεν υπαρχει και λογος να μεινει στη συνολικη σαβουρα (απο Σουπερλιγκα μεχρι διοικητικα της ομαδας και μεχρι πιθηκισμους οπαδων) αλλα νομιζω οτι μας κουρασε η υποθεση φευγω/μενω.
Dropsreef Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ακουσα οτι ο Σισε το σκεφτεται να μεινει Ισχυει κατι τετοιο? Απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το συμβόλαιο του Σισε είναι τετραετούς διάρκειας.Άρα το συμβόλαιο του λήγει το 2013.Σωστά ? Αυτη η ιστορία λοιπόν φεύγω-μένω,μένω-φεύγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει.Η "διοίκηση" όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως θα κάνουμε τα πάντα να μείνει ο Σισε.Οι οπαδοί ψηφίζουν δαγκωτό Σισε. Έφερε ο Σισε πρόταση ίση με την ρήτρα για να φύγει ?(12 μυρια νομίζω ?). Η "επιχειρηματολογία" είναι άκυρη αν το συμβόλαιο του λήγει το 2012,κοινώς συμβόλαιο τριετούς διάρκειας
DKNI Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ελεος με τα χρεη! Ολες οι σπουδαιες ομαδες εχουν χρεη. vlach, να σου πω ποιο ειναι το προβλημα? ΔΕΝ ειναι τα χρεη. Δηλαδη τι νομιζεις, οτι ο Ολυμπιακος εφερε κερδος στον Μαρινακη? Το προβλημα ειναι οταν δεν υπαρχει παραγοντας διατεθιμενος να χωσει το χερι στην τσεπη και να καλυψει το χρεος. Στον Ολυμπιακο ο Μαρινακης πληρωνει τωρα και αν φυγει για του παραχρονου δεν υπαρχει σαλιο για τον Ριερα και τον Ρομενταλ Στη Μαντσεστερ Γιουναιτεντ καθε χρονο πουλαμε παικτες, στη Ρεαλ πουλησαν το προπονητικο τους για να βγουν, στην Τσελσι ο Αγιος Αμπραμοβιτς Ολες οι ομαδες για να εχουν επιτυχιες, πληρωνουν υπεραξιες. Το προβλημα λοιπον, θα με ρωτησεις, που ειναι? Το προβλημα ειναι οτι εδω δεν υπαρχει τετοιος. Ειναι οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και ο Πατερας και ο Βγενοπουλος και ξοδεψανε σε παικτες. Οποιος δεν σκοπευει να ξοδεψει, δεν θα παρει τιτλους. Ο Τζιγγερ ειχε μια ομαδα χωρις χρεη αλλα και χωρις τιτλους. Sorry vlacha αλλα να μου λειπει, δεν ειμαι λογιστης. Και τωρα κανω κωλοτουμπα 180ο και παω μαζι σου... ...γιατι το ζορι με το διδυμο Πατερα-Βγενο ειναι οτι καλως ξοδεψατε κυριοι αλλα μπορειτε να το υποστηριξετε? Δεν θελατε να ξοδεψετε σαν Α.Ε. (με λογιστη) αλλα σαν ομαδα (με κοσμο)? Μεσα. Αλλα να ειστε ετοιμοι να μπειτε στην ΠΑΕ χανοντας χρημα. Δεν γινεται κυριοι να χωνετε την ομαδα και μετα να λετε "Α, τωρα δεν μας συμφερει να αγορασουμε" Ή θα τρεξεις την ομαδα σαν επιχειρηση και μετα θα εχεις δικαιωμα να ζητας απο τον Τζιγγερ να σου δωσει την ομαδα σε λογικη τιμη Ή θα την φεσωσεις αλλα θα εισαι μαγκας να πληρωσεις τη ζημια σου
vlachaquito Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Βασικα αυτο ακριβως ελεγα και εγω ενα χρονο πριν, ειδικα βλεποντας τον wannabe kokkalis βγενοπουλο. οι βαρδινογιαννηδες δεν ξοδεψαν αλλα δεν χρωστανε. Οι αλλοι ηρθαν για να επωφεληθουνε αλλα πραγματα (mig, ολυμπιακη κλπ) και την κοπανησαν με την πρωτη ευκαιρια, βυθιζοντας την ομαδα στην χειροτερη κατασταση της την τελευταια... δενθυμαμαιαποποτε-ετια... Οταν ηταν ο παο στο -2, καπου τον νοεμβριο αν δεν απατωμαι, ειχα γραψει εδω οτι ο ολυμπιακος σηκωσε το πρωταθλημα, και αμεσως επεσαν καλοθελητες να μου την πεσουν (κρυφογαβρε κλκλπ). Απο σημερα λοιπον λεω, οτι πλην δραματικων αλλαγων, του χρονου τετοια εποχη ο παο θα παλεβει με δυσκολια για την δευτερη τριτη θεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις