Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ολοκληρωτικό μπάσκετ η Μακάμπι. Για να δούμε τώρα πώς θα ανταπεξέλθουν στο low score game του Ομπράντοβιτς.

Δημοσ.

Χεχε :rolleyes:

Χεχεχεχεχεχεχε :-D

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen:

Ελα, πειτε και εσεις...Επιτηδες το εκανε ο Καλαθης ετσι? Μπαινει στο Ινσομνια και θελει να αρχισω παλι :mrgreen:

Ε, ας αρχισω με ενα κουιζ

Ποιος εγραφε στο τοπικ του Ολυμπιακου αναφερομενος στον "0.5 guard" στις 17/4 (μετα την ηττα μας στο ΣΕΦ)

Τι λεει, ο Στοκτον μαγεψε χτες, ε?

ΥΓ. Ευτυχως δεν πληρωσαμε τα πολλα επιθετικα. Προφανως αφου το εβλεπα εγω και το εγραφα τοσες μερες, δεν μπορει να μην το εβλεπε ο Ζοτς, απλα δεν μπορουσαμε να το περιορισουμε

+10000000000

Και οι 2 το κανανε αυτο. Πονεσε το χερι μου να χτυπαω ξυλο. :mad: :mad:

Πρεπει να το ειπανε πανω απο 20 φορες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Επειδη για τον χοντρο ξερουμε ολοι οτι ειναι γαυρος, νομιζω οτι ισχυει: Δεν αποκλειω να το ελεγε για να το γκαντεμιασει, και καλα αν γυρισει θα χαρω, αν δεν γυρισει καλυπτω απο τωρα τον κωλο μου "τα ελεγα εγω"

??

Ο Σπανουλης φυσικα και κανει πολλα λαθη αλλά μην λεμε και ο,τι θελουμε. Καμια σχεση με Καλαθη.

Φυσικα και ηταν απωλεια. Και φυσικα το οτι δεν θα περνουσε την Μπαρτσελονα ή την Σιενα σημερα ειναι παντελως μα παντελως ΑΝΟΥΣΙΕΣ και ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Ναι, πολυ αβασιμες και ανουσιες, ειδικα οταν τις λεμε εμεις που τον εχουμε φαει στην μαπα 4 χρονια σαν παικτη μας.

Ο περισσοτερος κοσμος επειδη δεν βλεπει μπασκετ, αν δεν υποστηριζει μια ομαδα, δεν θα κατσει να δει ουτε εναν αγωνα της αν δεν παιζει με την δικια του. Ε, εμεις τον Σπανουλη τον βλεπαμε συνέχεια.

Ο τύπος μπορεί να κανει παπαδες όπως στο Βερολινο ή να παρει ματς όπως τον περσυνο τριτο τελικο της Α1 αλλά μπορει και να χασει μόνος του ματς οπως στο Τοπ16 περσυ που ειχε τα κλειδια.

Ουτε σημερα ουτε με την Μπαρτσελονα κερδισαμε επειδη καποιος επαιρνε την μπαλα και παρίστανε τον Κόμπε Μπράιαντ. Κερδισαμε όλοι μαζι. Σε αυτο το μοντελο δεν εχει θεση ο Σπανουλης

Αν, χτυπα ξύλο, στον τελικο βρεθουμε στο 32' να χανουμε 10π τότε ναι, θα ηθελα να εχω εναν Σπανουλη

Γαμώ τους Ισραηλινούς μέσα μου... Αφηνιασμένους του βλέπω...

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ τον γουσταρω αυτον τον Ειντσον (και το λεω ολη τη χρονια οπως και την περσυνη)

Τετοιο παικτη πως τον εχει αφησει ο Ζοτς? Point forward με φοβερή εκρηξη στην αμυνα, με κορμί, με διαθεση να βοηθησει την ομαδα, με νομιζω τον μεγαλυτερο ΜΟ στα κλεψιματα, με ριμπαουντ. Αυτος ηταν σημερα ο πλευ μεηκερ (οχι ο ασος, ο πλευ μεηκερ)

Τετοιον παικτη θα τον εκανε νεο Σισκα ο Ζοτς

A, και ενα σκηνικο που θυμηθηκα...ρε τι ειναι αυτος ο ανθρωπος? Τι σκατα, overclocking έχει κανει στον εγκέφαλο?Ειμαστε στους +9, ο μικρος πανω στην ταυλα του κανει μια παπαρια καμαρωτη με τριποντο-ερμπολ ενω εχει χωρο για ντραιβ και καπακια τρωμε τριποντο (νομιζω Στοουνρουκ). Και ο μελιτζανης εχει πιασει τον Καλαθακο και τον περναει πριονι. Και λεω "Παει, τον τελειωσε. Ουτε το ματς δεν βγαζει, θα του διακοψει το συμβολαιο". Και αμεσως τον ξαναβαζει μεσα, τον αφηνει και ο μικρος του παιρνει το ματς.

Τι να πω, μαγικα πραγματα :confused:

Δηλαδη αυτος αμα περασει εξω απο την Παιανια, οι αλλοι μεσα θα αρχισουν να παιζουν μπαλα και οι μετοχοι θα βαλουν λεφτα.

Βασικα Πρωθυπουργος κατευθειαν. Κατι γατακια τυπου Μερκελ και Στρος Καν, ενα πικ-εντ-ρολ τα εχει

Δημοσ.

A, και ενα σκηνικο που θυμηθηκα...ρε τι ειναι αυτος ο ανθρωπος? Τι σκατα, overclocking έχει κανει στον εγκέφαλο?Ειμαστε στους +9, ο μικρος πανω στην ταυλα του κανει μια παπαρια καμαρωτη με τριποντο-ερμπολ ενω εχει χωρο για ντραιβ και καπακια τρωμε τριποντο (νομιζω Στοουνρουκ). Και ο μελιτζανης εχει πιασει τον Καλαθακο και τον περναει πριονι. Και λεω "Παει, τον τελειωσε. Ουτε το ματς δεν βγαζει, θα του διακοψει το συμβολαιο". Και αμεσως τον ξαναβαζει μεσα, τον αφηνει και ο μικρος του παιρνει το ματς.

Τι να πω, μαγικα πραγματα :confused:

Γι αυτη τη φαση λες, ε

http://www.youtube.com/watch?v=hMvOlw43N5E&feature=player_embedded

:P

Οσο για τον σπανουλη,διαφωνω.

Μπορει να εχει τα αρνητικα του ο σπανουλης,να ηθελε μια μπαλα μονος του, αλλα στα κρισιμα ηταν παρων. Φαντασου αν αντι για τεπιτς ειχαμε σπανουλη. Τι να λεμε τωρα. Θα ειχαμε και παλι τη πιο πληρη γραμμη των γκαρντ στην ευρωπη και θα ειμασταν ακλωνητο φαβορι με οποιο αντιπαλο και να παιζαμε.

Εξαλλου αν δεν τον ηθελε ο ομπραντοβιτς, δεν θα του προσφεραμε οσα σχεδον και ο ΔΔ, κι ουτε θα τον περιμεναμε τοσο πολυ να μας απαντηση.

Οτι ειναι απωλεια ο Σπανουλης σαφως φανηκε: Περσυ που τον ειχαμε αποκλειστηκαμε στο τοπ16 με την καθοριστικη του συνεισφορα ενω φετος με την τρομερη του απωλεια ειμαστε τελικο Ευρωλιγκας εχοντας αποκλεισει την πρωταθλητρια Ευρωπης και στη συνεχεια την ομαδα της οποιας οι περιφερειακοι του κανανε χαβαλε σε σειρα 3 παιχνιδιων εφετος. (κατα τ'αλλα ναι ναι κανουμε απλα αβασιμες υποθεσεις :-D ).

Φιλε, και γω παναθηναικος ειμαι, αλλα μη βλεπουμε τη μιση αληθεια μονο οταν μας συμφερει, και την αλλη μιση δεν τη βλεπουμε!!

Ειναι αληθεια οτι περσι αποκλειστηκαμε.

Αυτο που δεν λες ομως, ειναι οτι αποκλειστηκαμε επειδη ειμασταν νοσοκομειο. Οχι λογω του σπανουλη.

Δηλαδη οι μονοι παιχτες που δεν τραυματιστηκαν περσι ηταν σπανουλης και πεκοβιτς αν θυμαμαι καλα. Αντε να μου ξεφευγει κανας αλλος.

Ε, σ αυτη τη περιπτωση, σαφως και θα δωσεις τα κλειδια στον σπανουλη. Αλλα και στον διαμαντιδη να τα εδινες, οταν οι περισσοτεροι θα ηταν τραυματιες παλι θα αποκλειοσουν στο τοπ16.

Οταν η ομαδα για μηνες, μετα την εναρξη της σαιζον δεν συμπληρωνει δωδεκαδα για να κανει προπονησεις.

Οταν αγοραζει για 1-2 μηνες τον "πλεϋ μεϋκερ ρακετας" για τις προπονησεις και μετα τον Χαϊσλιπ και τον διωχνει.

Ε, σορρυ, τοτε δεν σου φταιει ο σπανουλης που αποκλειστηκε..

Και τελος, μη συγκρινουμε σπανουλη με καλαθη. Ο σπαν ειναι στο πικ της καριερας του (και σαφως καλυτερος του καλαθη) ενω ο καλαθης στην αρχη. Ειναι ιεροσυλια να τους συγκρινουμε (και αδικο για τον καλαθη)

Δημοσ.

Αυτο που δεν λες ομως, ειναι οτι αποκλειστηκαμε επειδη ειμασταν νοσοκομειο. Οχι λογω του σπανουλη.

Δηλαδη οι μονοι παιχτες που δεν τραυματιστηκαν περσι ηταν σπανουλης και πεκοβιτς αν θυμαμαι καλα. Αντε να μου ξεφευγει κανας αλλος.

Ε, σ αυτη τη περιπτωση, σαφως και θα δωσεις τα κλειδια στον σπανουλη. Αλλα και στον διαμαντιδη να τα εδινες, οταν οι περισσοτεροι θα ηταν τραυματιες παλι θα αποκλειοσουν στο τοπ16.

Περυσι, επειδη ακομα εμενα Ελλαδα (και κατα συνεπεια παρακολουθησα περισσοτερους αγωνες του ΠΑΟ λογω και ελευθερου χρονου) θα σου πω οτι στο τοπ8 μπορουσαμε να περνουσαμε με τους τραυματισμους. Σαμπως εφετος δεν ειχαμε τραυματισμους στους ομιλους? Και φετος κινδυνεψαμε να μεινουμε εκτος τοπ8. Και επειδη ειχα δει τους αγωνες περυσι, στους κομβικους αγωνες για προκριση-αποκλεισμο, βλεπε Ρεαλ, βλεπε Μπαρτσελονα, θυμαμαι τον εαυτο μου στην κερκιδα να ακολουθει το mood της κερκιδας αποθεονωντας συνεχως τον Σπανουλη, σαν ηρωα καθε φορα που εκανε μαλακια. Και θυμαμαι οτι τον αποθεωσα πολλες φορες σε πολλα παιχνιδια Ευρωλιγκας, αρα παει να πει οτι εκανε ΠΟΛΛΕΣ μαλακιες που στοιχησανε. Αν γυρισω το χρονο πισω νομιζω οτι ειχαμε τυχη στα κομβικα παιχνιδια της Ευρωλιγκας περυσι, αν ο Ζοτς το αφηνε τελειως εξω. Και σιγουρα θα τα παιρναμε αν ο Καλαθης ηταν οπως ειναι πλεον.

Και τελος, μη συγκρινουμε σπανουλη με καλαθη. Ο σπαν ειναι στο πικ της καριερας του (και σαφως καλυτερος του καλαθη) ενω ο καλαθης στην αρχη. Ειναι ιεροσυλια να τους συγκρινουμε (και αδικο για τον καλαθη)

Αφενος ο Σπανουλης εφετος εκανε μια ψιλοκαλη σεζον στην Ευρωλιγκα. Στα σημαντικα με την κατωτερη Σιενα εξαφανιστηκε. Κι οχι απλα εξαφανιστηκε αλλα εκανε και τη μια μλκια πισω απτην αλλη. Turnover machine και με τη βουλα. Συνεπως δε θεωρω αδικο να διαγραφουν απτην μνημη οι καλες του προηγουμενες εμφανισεις με κατι Μπαμπεργκ εντος εδρας κλπ. Αυτες με τη Σιενα μετρησαν, κι εκει κυριε Σπανουλη ησουν ναυαγιο. Σιγουρα δε δικαιολογησε ποτε του τα 2.4εκ ευρω.

Αφεταιρου οσο εσυ λες οτι βρισκεται στο πικ της καριερας του εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο Σπανουλης οσο παει θα απομυθοποιειται. Περυσι ηταν σκια του εαυτου του, ενω φετος του μενουν 4-5 παιχνιδια με...τον ΠΑΟ για να ξελασπωσει. Γιατι θα απομυθοποιειται? Γιατι ο ΔΔ που του συμαζευε τις μαλακιες δεν ειναι συμπαικτης του πια, ο Παπαλουκας που εκανε το ιδιο μεγαλωσε και εμεινε μονος να παριστανει τον ηρωα, αλλα να εκτιθεται σε καθε ηρωισμο γιατι δεν υπαρχει Μητσος πισω.

Παντως, για να μην αναλυουμε αλλο, εγω προσωπικα χαιρομαι που εχω τον Καλαθη αντι του Σπανουλη. Θετε να με πειτε αδικο και εμπαθη? Πειτε με, αλλα εγω αυτο που λεω το εννοω με τα δικα μου μπασκετικα μου κριτηρια. Ο τυπος με πηρε απτο χερι με το μεγαθηριο τη Μπαρτσελονα, ο τυπος με πηρε απτο χερι στον ημιτελικο φαιναλ4 με μια ομαδα που τον εκανε σουρωτηρι το Σπανουλη, ε θελω κατι αλλο? Χρειαζομαι κανενα Σπανουλη αυτη τη στιγμη? Και πολυ περισσοτερο χρειαζομαι τον Σπανουλη που ειδα με τη Σιενα η με εμας μεσα στο ΣΕΦ?

Δημοσ.

Γι αυτη τη φαση λες, ε

http://www.youtube.com/watch?v=hMvOlw43N5E&feature=player_embedded

:P

Γιαυτη. Νομιζα οτι θα τα μπηξει ο μικρος :mrgreen:

Οσο για τον σπανουλη,διαφωνω.

Μπορει να εχει τα αρνητικα του ο σπανουλης,να ηθελε μια μπαλα μονος του, αλλα στα κρισιμα ηταν παρων. Φαντασου αν αντι για τεπιτς ειχαμε σπανουλη.

Πρωτον, ποια κρισιμα? Δεν θυμαμαι προπερσυ με Ολυμπιακο που εχει κανει τριποντο ερμπολ σε ματς στο ΣΕΦ για να παρουμε νικη? Δεν θυμαμαι ποσο καλος ηταν στα κρισιμα με Παρτιζαν-Μαρουσι που ειχαμε τραυματισμους και επρεπε να παρει πανω του την ομαδα? Δεν θυμαμαι οτι εξαιτίας του παραλιγο να χασουμε ματς ΤΟπ16 με τη Μαλαγα πριν 2 χρονια και χασαμε ματς με Σιενα?

Δεν βλεπεις οτι φετος εκαψε τον Ολυμπιακο με τα ηρωιλικια του στα ματς με τη Σιενα στην Ιταλια? Ποια κρισιμα?

Οσο για το "αντι για τον Τεπιτς να ειχαμε τον Σπανουλη"...τεθηκε ποτε τετοιο θεμα?Τι συγκρινουμε? Γιατι δεν μου λες "αντι του Καραμολεγκου να ειχαμε τον Κομπε Μπραιαντ"

Α ναι ε?

Ενω φετος ο Μαριτς επαιξε?

Ο Σατο πριν τα πλευ οφ της Ευρωλιγκας δεν ειχε χτυπησει και γιαυτο δυσκολευοταν να ελεγξει το κορμι του?

Ο Νικολας δεν εχει χασει ματς φετος?

Μηπως ο Παναθηναικος ειναι η μονη ομαδα με 3 ξενους?

Αποκλειστηκα στο Τοπ16?

Μηπως το 2007 ο Μητσος με τον Σισκα ηταν ηγετες και πηραμε Ευρωπαικο με τον σακατεμενο Βουγιανιτς, με τον Τσαρτσαρη ουσιαστικα οφφ επι μηνες και με ανυπαρκτους Γιαφτοκας-Ντελκ που δεν επαιξαν πλευ οφ και Φ4 ουσιαστικα? Και με Τομασεβιτς 35 χρονων να τα βαζει με Σπλιτερ-Σκολα-Αντερσεν-Σμοντις?

Μηπως ΜΙΑ χρονια, ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΟΧΡΟΝΙΑ ζητησαμε απο τον κυριο Σπανουλη να παρει την ομαδα απο το χερι λογω τραυματισμων και αυτος αποκλειστηκε απο τους Λος Αντζελες Παρτιζανς και τους Μαρουσι Χιτ?

Ε, ο ενας στο πικ ειναι σπιτι του και ο αλλος στον τελικο της Ευρωλιγκας

Και γιαυτο το κοβω εδω. Ειναι μερα χαρας, δεν θα ασχοληθω αλλο με τον Σπανουλη

Οποιος γουσταρει τοσο πολυ, στο youtube θα εχει σιγουρα πολλα βιντεακια με τα μυθικα πλεον λαθη του (αυτα που παει να κανει πασα με αλμα μονο που δεν ξερει που ειναι οι συμπαικτες του και κανει το αλμα και τελικα την πεταει εξω ή κανει βηματα)

Δημοσ.

Δηλαδη αυτος αμα περασει εξω απο την Παιανια, οι αλλοι μεσα θα αρχισουν να παιζουν μπαλα και οι μετοχοι θα βαλουν λεφτα.

Χαχαχα :lol:

Έχεις κεφάκια ε...

Δημοσ.

Χαχαχα :lol:

Έχεις κεφάκια ε...

Νικη σε ημιτελικος Ευρεωλιγκας με MVP Νικ Καλαθη :mrgreen:

Ειναι να μην εχω?

ΥΓ. Μαικ απιστευτη ψυχη στο τελος. Σημαντικο να εχεις σεντερ που να μην τρεμουν τα χερια του στα κρισιμα

Γενικα δεν τα γουσταρω αυτα απο εφημεριδες αλλα το σημερινο της Πρασινης ηταν καλο λογο timing της γνωστης διαφημισης

"Λιωνεις στο εξοχικο?" και εχει φωτο τον Σπανουλη στο ΣΕΦ :mrgreen:

Δημοσ.

Kαλα, καποια σλογκαν καθιερωνονται, πολλοι κρατανε μόνο αυτα, αν σου πω οτι εχω εχω δει πολλες φορες τη διαφημιση αυτη αλλα δεν εχω συγκρατησει ποια εταιρια διαφημιζει και τι ακριβως?... το ιδιο ισχυε με τα κοκοκοψαρα και τα ψιψιψινια.

Δημοσ.

Μπραβο στην ομαδαρα!

Ελπιζω ωστοσο να ανεβασουμε συνολικα (και ατομικα) την αποδοση μας στον τελικο ωστε να το παρουμε γιατι η Μακαμπι δεν ειναι Σιενα.

Δημοσ.

Προς midi_miliz & dkni

Περσι λογω των τραυματισμων ειχαμε φτασει στο σημειο να μην συμπληρωνουμε 12-αδα. Αυτο δεν το ειχαμε ουτε φετος, ουτε προπερσι ούτε σε καμια χρονια που πηραμε τροπαιο.

Αποψη μου: Το να μην συμπληρωνεις 12-αδα ηταν η βασικη αιτια που δεν πηγαμε καλα περσι κι αποκλειστηκαμε απ το τοπ8. Δεν μπορουσαμε να κανουμε προπονηση σωστα. Πως να κανεις προπονηση με 11 παιχτες? Αυτο θα φανει και στο γηπεδο.

Τωρα αν εσεις θελετε να τα ριξετε στο σπανουλη που αποκλειστηκαμε, δικαιωμα σας.

Επισης, μη παιρνετε επιλεκτικα παιχνιδια για να αποδειξετε οτι ο σπανουλης ειναι turnover machine κι οτι εξαιτιας του αποκλειστηκαμε. Μπορω και γω να σας βρω παιχνιδια που πηραμε χαρη σ αυτον.

Τελος παντων, για να μην το αναλυσω πολυ, γιατι βαριεμαι.

Ο σπανουλης εχει συγκεκριμενες αδυναμιες και πολλα δυνατα σημεια.

Οι αδυναμιες του ειναι δυο. 1) Θελει μια μπαλα μονος του.

2)Ειναι επιρεππης στα λαθη

Τα δυνατα σημεια του ειναι πολλα

Αμυνα

Απιστευτη διεισδυση με καλα τελειωματα

σουτ απο 6,75

σουτ απο μεση αποσταση

Κατα τη γνωμη μου, αυτα που εχω βαλει στα δυνατα σημεια τα κανει καλυτερα απ τον καλαθη. Τη αμυνα και την διεισδυση δηλαδη. Γιατι το σουτ δεν μας το εχει δειξει ακομα ο καλαθης.

Τωρα, το αν θα παει καλα ο σπανουλης κι ο καθε σπανουλης εξαρταται απ το πως θα διαχειριστει τις αδυναμιες του ο προπονητης και απ το πως θα τον εντασσει στο παιχνιδι της ομαδας. Γι αυτο λοιπον, μη παιρνετε επιλεκτικα παιχνιδια για να αποδειξετε οτι ο σπανουλης ειναι ενα ψεμμα κι οτι εκανε το εκανε λογω μητσου.

Edit:

και για να μην παρεξηγηθω και νομιζετε οτι δεν θελω τον καλαθη στην ομαδα

Πιστευω οτι ο καλαθης ειναι το μελλον. Φαινεται πως εχει ολα τα φοντα να γινει ηγετης. Φαινεται πως δουλευει. Για να τον εμπιστευεται κι ο ζοτς σιγουρα δουλευει. Αμα φτιαξει και το σουτ, ειδικα απο μεση αποσταση, νομιζω πως θα ανεβει κι αλλο επιπεδο. Νομιζω σε μερικα παιχννιδια το εχει δειξει το σουτ απο μεση αποσταση. Θα δουμε...

Κι αν με βαζατε να επιλεξω αναμεσα σε σπανουλη και καλαθη θα διαλεγα καλαθη. Οχι επειδη ειναι καλυτερος αλλα επειδη ειναι το μελλον. Θα τους ηθελα και τους δυο ομως στην ομαδα.

Δημοσ.

Επισης, μη παιρνετε επιλεκτικα παιχνιδια για να αποδειξετε οτι ο σπανουλης ειναι turnover machine κι οτι εξαιτιας του αποκλειστηκαμε. Μπορω και γω να σας βρω παιχνιδια που πηραμε χαρη σ αυτον.

Δεν παιρνουμε επιλεκτικα παιχνιδια. Παιρνουμε ολη τη σεζον, οπου ο Σπανουλης ειναι πρωτος σε λαθη στη διοργανωση. Και φαντασου οτι στη στατιστικη κατηγορια των λαθων δεν μετρανε οι ενα σωρο ηρωισμοι/απονενοημενες ενεργειες του. Λεω εγω τωρα, εκεινο το τριποντο με τη Σιενα στον αιφνιδιασμο 3 vs 1, που και το εχασε και πατουσε και γραμμη κι απο πανω. Και στα καπακια τρωει τριποντο ο ΟΣΦΠ στον αιφνιδιασμο. Αυτο στατιστικα ηταν απλα ενα αστοχο διποντο, ενω ουσιαστικα ηταν 2-3 λαθη μαζι. Και απο τετοια συνηθιζει.

Τελος παντων, για να μην το αναλυσω πολυ, γιατι βαριεμαι.

Ο σπανουλης εχει συγκεκριμενες αδυναμιες και πολλα δυνατα σημεια.

Οι αδυναμιες του ειναι δυο. 1) Θελει μια μπαλα μονος του.

2)Ειναι επιρεππης στα λαθη

Για το (1) και μονο ο Σπανουλης δεν κανει για τον ΠΑΟ του Ομπραντοβιτς. Τοσο απλα.

Φυσικα εχει κι αλλα μειονεκτηματα. Πχ με τη Σιενα περα απτην κακη του αποδοση, τα λαθη και τους ηρωισμους, δεν ειχε διαθεση και νευρο.

Αλλο μεινοεκτημα το σουτ του, ειδικα το τριποντο.

Αλλο μειονεκτημα το μηδενικο καθαρο μυαλο του στα δυσκολα.

Τα δυνατα σημεια του ειναι πολλα

Αμυνα

Απιστευτη διεισδυση με καλα τελειωματα

σουτ απο 6,75

σουτ απο μεση αποσταση

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Ειναι δυνατο σημειο του Σπανουλη το τριποντο? Ε??????????????????? Ρε, αυτος με την καραφλα ειναι ο Σπανουλης, οχι αυτος με τα μακρια emo-style μαλλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...