Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Παο θελει δουλεια απο την αρχη!!Ως ποτε πια θα θα χτιζουνε πανω στα συντριμια?Γνωμη μου μου ειναι πως πρεπει να αρχιζει το ξεκαθαρισμα!!!!

Trollάρουμε κάργα ε ?

Φυσικά κάθε ολυμπιακός θέλει να γίνει... ξεκαθάρισμα στον ΠΑΟ... να διώξουμε Cisse, Leto, Silva, Κατσουράνη, Νίνη και να πάρουμε προπονηταρά ( Δώνης λέει LOL ).

Έλα, λίγα post ακόμα και θα μας πείσεις :D

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και για την εικόνα αυτή φταίνε δηλαδή οι προαναφερθέντες παίχτες και όχι:

1) Η διοίκηση που δεν υφίσταται, και δείχνει να μην την νοιάζει το ίδιο της το "προϊόν" ( αν δεν νοιάζεται ο ιδιοκτήτης, θα νοιαστούνε λες οι εργαζόμενοι ? και ιδίως όταν μιλάμε για κακομαθημένα ελληνόπουλα ? )

2) ότι από τους 25 παίχτες, πέραν πολύ λίγων οι υπόλοιποι 16-18 είναι ΑΜΠΑΛΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΤΕΧΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

Δημοσ.

Οκ, τώρα κατάλαβα γιατί λέγονται "αγανακτισμένοι". Για το θέαμα που παρουσιάζουν στα playoff ΠΑΟ και ΑΕΚ.

iphone.png

Δημοσ.

εγω εκτος απο τον Μπλανκο ακουσα εχουν κλεισει και οι Αμπτουν και Ντουγκλαο

με τον Δωνη προπονητη

και να ερθει ο Μπλανκο δεν σημαινει οτι στανταρ θα φυγει ο Σισε,ας φυγει ο Γκοβου

που δεν εχει δειξει τιποτα

Δημοσ.

Με Χ στο σημερινο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ και νικη της ΑΕΚ στην ενσταση περναει η ΑΕΚ στο Τσ. Λ. ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος ??

Δημοσ.

Με Χ στο σημερινο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ και νικη της ΑΕΚ στην ενσταση περναει η ΑΕΚ στο Τσ. Λ. ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος ??

νομιζω οτι ετσι θα ειναι σε ισοβαθμια με τον Παοκ και θα περασει η ΑΕΚ επειδη στα μεταξυ τους

εχει πλεονεκτημα

αλλα αυτο το σεναριο δεν θα γινει με τα 2 γκολ του Σισε

Δημοσ.

Πόσο είναι η ρήτρα του;

Παλαιότερο Post

Απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το συμβόλαιο του Σισε είναι τετραετούς διάρκειας.Άρα το συμβόλαιο του λήγει το 2013.Σωστά ?

Αυτη η ιστορία λοιπόν φεύγω-μένω,μένω-φεύγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει.Η "διοίκηση" όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως θα κάνουμε τα πάντα να μείνει ο Σισε.Οι οπαδοί ψηφίζουν δαγκωτό Σισε.

Έφερε ο Σισε πρόταση ίση με την ρήτρα για να φύγει ?(12 μυρια νομίζω ?).

Η "επιχειρηματολογία" είναι άκυρη αν το συμβόλαιο του λήγει το 2012,κοινώς συμβόλαιο τριετούς διάρκειας

Και μετά απο ψάξιμο το συμβόλαιο του λήγει το 2013 και η ρήτρα είναι στα 14 μύρια

Δημοσ.

Πολυ κουραστικο αυτο το πραγμα.

Ναι ρε π@υστη μου! Παρολαυτα αν ο φετινος Παναθηναικος εκμεταλευτει την τεραστια ευκαιρια που εχει φετος να περασει στους ομιλους και να παρει το λιγοτερο 8 εκ. ο Cisse δε παει πουθενα..

Δημοσ.

Ναι ρε π@υστη μου! Παρολαυτα αν ο φετινος Παναθηναικος εκμεταλευτει την τεραστια ευκαιρια που εχει φετος να περασει στους ομιλους και να παρει το λιγοτερο 8 εκ. ο Cisse δε παει πουθενα..

Ο Σισσέ μας κουνάει μαντήλι, εμείς θα κουνήσουμε σεντόνι?

Δημοσ.

Παιδια, η νικη του Παν/κου αποψε στις 10 ειναι σιγουρη? Γιατι ο Οπαπ του δινει και περιθωριο να χασει ως 2 ποντους!

Σκεφτομαι να σπρωξω κανα χιλιαρι ωστε να εισπραξω x1.75

Κανας αλλος? :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...