imperium Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα.καινουργιος στη παρεα συμφωνω οτι πρεπει να κοιταξουν αυτη την golden team που υπαρχουν παιδια με ταλεντο.μετα τον νινη ανεβηκε μονο ο Μαυριας.Αλλες ομαδες κοιτανε τους πιτσιρικαδες τους μηπως πιασουν κανα λαβρακι.δεν υπαρχει καθολου οργανωση απο τη διοικηση και ο καθενας κοιταει το συμφερον του και δεν αναλαμβανει την ομαδα κανενας
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Απο την αεκ χασαμε γιατι ο Φερρειρα δεν θελει κυπελο
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Απο την αεκ χασαμε γιατι ο Φερρειρα δεν θελει κυπελο Εχουμε πηξει στα κυπελλα και δεν μπορουμε να τα σηκωνουμε ε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Απο την αεκ χασαμε γιατι ο Φερρειρα δεν θελει κυπελο Μηπως δε θελει ουτε το πρωταθλημα ο Φερειρα, γιαυτο ερχονται τετοια αποτελεσματα και στη Σουπερ Λιγκα? Τεσπα να μη τα πολυλογουμε, τα χω ξαναπει προ πολλου εξαλλου, οταν το 90% των Παναθηναικων με ελεγε Τζιγκερικο, μιρλα κλπ κλπ, ενω εγω απλως παρατηρουσα τα προφανη. Α. Ολα τα κακα ξεκινησαν απο τον Τζιγκερ. Αν η διοικηση του ηταν σοβαρη, αν νοιαζοταν για την ομαδα, τοτε αυτη τη στιγμη δε θα συζητουσαμε τιποτα. Θα ειχαμε ομαδα ανταξια της ιστοριας της. Β. Τα κακα πολλαπλασιαστηκαν με την ελευση των (κατ'εμε) τυχοδιωκτων Βγενοπουλου κυριως, αλλα και Πατερα. Αξεστοι, απαιδευτοι ανθρωποι, που χρησιμοποιησαν οπως φανηκε την ιστορια του συλλογου για προσωπικη προβολη και για διαφορα προσωπικα συμπλεγματα που κουβαλανε πανω τους. Πηραν απο τον ΠΑΟ απλα. Γ. Ολο αυτο το συνοθυλευμα, διοικητικων, προεδρων, αντιπροεδρων, τουμπα προεδρων, αντικαταστατων προεδρων, τεχνικων διευθυνταδων, προπονητων φερεφωνων της διοικησης εχει δημιουργησει μεσα στην ομαδα μια δημοσιουπαλληλικη αντιληψη στο 90% των παικτων. Παικτες που δεν θα ματωσουν την φανελα για κανενα απολυτως λογο. Παικτες που εχουν δεσει το γαιδαρο τους με τα συμβολαια τους και που παιζουν πιο καλα στην Εθνικη Ελλαδος στην οποια παιρνουν ψιχουλα ας πουμε. Σου λεει ο Κατσουρανης |και να ξυθω στον αγωνα με την Καβαλα ποιος θα με ακουμπησει? Ο Φερειρα? Ο Νιοπλιας? Ο προεδρος Χ?" Και συμπαρασυρουν και τις νεες μεταγραφες να ακολουθουν αυτην την τακτικη. Μονο παικτες με σπουδαια προσωπικοτητα ξεχωριζουν απο αυτο το μαζεμενο κατακαθι δημοσιων υπαλληλων. Και φυσικα, αν η προηγουμενη 10ετια ηταν πετρινα χρονια, ας ετοιμαστουμε για τα επομενα 10 που θα ειναι τσιμεντενια. Το γαμωτο στην ολη ιστορια ειναι οτι ενω εχουν ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ το διαμαντι απο ολες τις αποψεις που λεγεται μπασκετικο τμημα, δεν μπορουν να ξεστραβωθουν για να ακολουθησουν ενα παρομοιο μοντελο στην μπαλα. Εστω για τις εγχωριες διοργανωσεις, λογω περιορισμενου μπατζετ. Αλλα αφου οποιο ονομα ανακατευεται με το ποδοσφαιρικο τμημα, ειναι για προσωπικες φιλοδοξιες, τι να περιμενει κανεις...Καλα κρασια
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Σας φαινεται η ομαδα ικανη να τα παει καλα σε 2 θεσμους?
AnatoliGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν βλεπω να βαζουμε αλλο γκολ που ξερεις μπορει να παρετε κ αλλο πεναλτι
Dropsreef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Σορυ φιλε ,εχεις δικιο,πρωταθλημα δεν γινεται να παρεις.Οταν δεν εχεις διοικιση αυτα τα σφυριγματα θα παιρνει ο ολυμπιακος. Έχεις δίκιο.Ασχέτως αν το πήρες και εσυ το σφύριγμα σου χωρίς να έχεις διοίκηση
AnatoliGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Το πρωταθλημα τελειωσε.Αντε τωρα πλαυοφφ. κατσε ρε φιλε εχει δρομο ακομα.απο τωρα τα παρατατε?
Alxnks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Έχεις δίκιο.Ασχέτως αν το πήρες και εσυ το σφύριγμα σου χωρίς να έχεις διοίκηση εχει μεινει ο αυτοματος πιλοτος απο περυσι!
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ας κοιτάξουν τώρα να φτιάξουν το σωματείο που πάει να διαλυθεί και χαλάλι το πρωτάθλημα.
SlimData Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ας κοιτάξουν τώρα να φτιάξουν το σωματείο που πάει να διαλυθεί και χαλάλι το πρωτάθλημα. Κανένα πρωτάθλημα χαλάλι Ποιοι είναι τελικά οι βγενοπουλογιάννηδες και θα χαλαλίζουμε χρονιές για την πάρτη τους? Τα 350€ μου χαλάλι? Και δεν έχω πατήσει και γήπεδο κιόλας. Το ήξερα ότι δεν πατήσω φέτος λόγω δουλειάς αλλά το πήρα το διαρκείας. "Στήριξα" την παε ο @@@... Και κάθονται οι απατεώνες κομπλεξικοί εκατομυρριούχοι και παίζουνε τα παιχνίδια τους πάνω στα νεύρα μας, τις οικονομίες και κυρίως την καψούρα μας. Τίποτα χαλάλι για αυτούς. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω σαν τον λεβέντη τώρα και να τους στολίσω με ευχές αλλά υπάρχουν και τα banάκια τριγύρω Επίσης, μακάρι όλοι και κυρίως εγώ που τα γράφω τώρα, να θυμόμαστε σε λίγο καιρό τα παιχνίδια τους αν πάει κανένας τους να μας το παίξει μεσσίας
kanesaxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Παντως παιδες,αν και παοκτσης, πραγματικα ντρεπομαι για την κατασταση στα διοικητικά σας. Δε μπορει μια ομαδα (ας εξαιρεσουμε το βεληνεκες) με τοσους παραγοντες,με τοσο χρημα,με προπονητικα, με με με με να μην μπορει να σταθει,ας πουμε,στα ποδια της. Δηλ ειναι ντροπή στη τελικη,να το παιζουν ολοι προεδροι και αυτο το γαιτανακι να μην εχει τελος. Τι να πω,ξεφτιλικια πράγματα. Τετοια βλεπω και καλυτερα να μαι παντα 3/4ος με τα "δικα" μου χρηματα παρα να παιρνω πρωταθλημα τη μια χρονια και την επομένη να γινομαι ρεζιλι κυριακή παρα κυριακη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κανένα πρωτάθλημα χαλάλι Ποιοι είναι τελικά οι βγενοπουλογιάννηδες και θα χαλαλίζουμε χρονιές για την πάρτη τους? Τα 350€ μου χαλάλι? Και δεν έχω πατήσει και γήπεδο κιόλας. Το ήξερα ότι δεν πατήσω φέτος λόγω δουλειάς αλλά το πήρα το διαρκείας. "Στήριξα" την παε ο @@@... Και κάθονται οι απατεώνες κομπλεξικοί εκατομυρριούχοι και παίζουνε τα παιχνίδια τους πάνω στα νεύρα μας, τις οικονομίες και κυρίως την καψούρα μας. Τίποτα χαλάλι για αυτούς. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω σαν τον λεβέντη τώρα και να τους στολίσω με ευχές αλλά υπάρχουν και τα banάκια τριγύρω Επίσης, μακάρι όλοι και κυρίως εγώ που τα γράφω τώρα, να θυμόμαστε σε λίγο καιρό τα παιχνίδια τους αν πάει κανένας τους να μας το παίξει μεσσίας Ισως ημουν ο μονος που διατηρουσα απτην αρχη πολλες επιφυλαξεις για τους ΒγενοπουλοΠατεροΜεσσιες και δεχθηκα κριτικη εδω. Αλλα ρε παληκαρια, απογοητευομαι πολυ που τωρα καταλαβαινετε οτι οι επιδοξοι "προεδροι" ηταν τυχοδιωκτες. Δε θεωρω τον εαυτο μου περισσοτερο εξυπνο απο κανεναν σας, απλως παρατηρουσα τα προφανη. -Αποχωρηση και κλαψα Βγενοπουλου το 2009. -Διαλυση ΠΕΚ για ψηλου πηδημα -Χωρισμος διοικουντων σε στρατοπεδα και συνεχης πολεμος ακομα και σε μερες αθλητικης και οικονομικης ευημεριας του συλλογου (νταμπλ, Τσου Λου, εσοδα κλπ). Αλλοτε απροκαλυπτος, αλλοτε κουκουλωμενος απτα ΜΜΕ, αλλα ολοι ξεραμε οτι ποτε δεν ηταν καλα τα διοικητικα μας γιατι ΚΑΙ το ζευγος εκανε πολλες λαλακιες, εκτος απο τον Τζιγκερ και τον Παυλο (μονο για αυτον λυπαμαι που ανακατευθηκε με τη σιψη στο ποδοσφαιρικο τμημα, αλλα ας προσεχε). -Υποσχεσεις για στηριξη ερασιτεχνη απο Πατερα και Βγενοπουλο που ποτε δεν εγιναν πραξη. Λογια, λογια, λογια. Και ο ερασιτεχνης υπο διαλυση χωρις να καιγεται καρφακι στους Παναθηναικαρες προεδρους που ειχαν ταξει εκατομυρια για στηριξη "του συλλογου της καρδιας τους". -Ξεκατινιασματα τυπου "σου χαριζω 500κ να φερεις τον Γκαλας" που δεν αρμοζουν στην ιστορια του συλλογου, αποδειξη οτι αυτα τα τυπακια δεν πηραν ποτε στα σοβαρα τον ΠΑΟ. Λογια λογια για αλλη μια φορα -Χαβαλες και ρεσιταλ κομπλεξ απο τον απαιδευτο Πατερα στην Παιανια μετα απο καθε κακο αποτελεσμα: "Θα παρω κεφαλια αμα σας ξαναδω να παιζετε ετσι". Το εκανε 4-5 φορες φετος και φυσικα το μονο κεφαλι που πηρε ηταν αυτο που ΟΛΟΙ ξεραμε οτι θα παρει, καθως στην Ελλαδα ειμαστε-->αυτο του προπονητη. Χαιρομαι που φυγαν απτην μεση αυτοι οι κοπριτες και στο καλο να πανε και να μην ξαναγυρισουν στον Παναθηναικο μας, αλλα λυπαμαι για την ζημια που δημιουργησαν. Δε θα ημασταν καλυτερα με τον Τζιγκερ, ΑΛΛΑ τουλαχιστον τον Τζιγκερ θα τον εβριζα για τους λογους που τον βριζω 10 χρονια τωρα και θα ηξερα οτι δε θα δω ασπρη μερα με αυτον στο τιμονι. Δε θα ηλπιζα σε ενα αυριο και μεσα στο 4μηνο να μου ειχε προδωσει το διαρκειας μου και αλλα 29.000, την ελπιδα που μας πουλησε, και πολλα ακομα που κανανε πρωτα στον ΚΟΣΜΟ και επειτα στην ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις