Dropsreef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα με τον Βασιλαρα ο Παναθηναϊκος έχασε βαθμούς εξαιτίας του σφυρίγματος του Κουκουλάκη στην Τρίπολη.... Ε ρε τι ακούμε ή μαλλον ε ρε τι διαβάζουμε «Σημαδεμένη» τράπουλα…
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα με τον Βασιλαρα ο Παναθηναϊκος έχασε βαθμούς εξαιτίας του σφυρίγματος του Κουκουλάκη στην Τρίπολη.... Ε ρε τι ακούμε ή μαλλον ε ρε τι διαβάζουμε «Σημαδεμένη» τράπουλα… το χειροτερο ειναι οτι μερικοι πειθονται απ αυτα που λεει!! εγω εδω και καιρο μετα απο καθε ματς μπαινω να διαβασω τις αναρτησεις του για να διασκεδασω!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα με τον Βασιλαρα ο Παναθηναϊκος έχασε βαθμούς εξαιτίας του σφυρίγματος του Κουκουλάκη στην Τρίπολη.... Ε ρε τι ακούμε ή μαλλον ε ρε τι διαβάζουμε «Σημαδεμένη» τράπουλα… E καλα, εδω συμφωνα με το 50% των Ολυμπιακων, μπορει και παραπανω, ο γαυρος εχασε περυσι το πρωταθλημα λογω παραγκας του ΠΑΟ, διαιτησιας κλπ. Τα ιδια και στο μπασκετ καθε χρονο επισης. Δοξα το θεο απο κωμικοτραγικες αποψεις στην Ελλαδα δε θα πεινασουμε ποτε
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 το χειροτερο ειναι οτι μερικοι πειθονται απ αυτα που λεει!! εγω εδω και καιρο μετα απο καθε ματς μπαινω να διαβασω τις αναρτησεις του για να διασκεδασω!! ρε Μαργαριτα, εσυ στο thread της διαιτησιας μας εβγαλες οτι αδικηθηκατε. αντε με τους κολλημενους και απο τη μια μερια και απο την αλλη.
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ο Δημητρακης παντως λεει οτι η διαφορα ειναι στους +8 αυτο το παιδι πια, ολο κ ποιο κατω! τωρα που βρηκε και τον "γαυρο", η καλυτερη του
Erwdios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 E καλα, εδω συμφωνα με το 50% των Ολυμπιακων, μπορει και παραπανω, ο γαυρος εχασε περυσι το πρωταθλημα λογω παραγκας του ΠΑΟ, διαιτησιας κλπ. Τα ιδια και στο μπασκετ καθε χρονο επισης. Δοξα το θεο απο κωμικοτραγικες αποψεις στην Ελλαδα δε θα πεινασουμε ποτε Midi, θέλεις να μας πεις για τον Χοψωνίδη που θα άλωνε το ΟΑΚΑ? Ο ΠΑΟ είναι στο ίδιο σημείο και χειρότερο από τον περσινό Ολυμπιακό. Χειρότερο λέω, γιατί δεν υπάρχει στον ορίζοντα αξιόπιστος παράγοντας να αναλάβει την ομάδα και τα χρέη που δημιούργησαν οι 2. Ο Βασιλαράς έχει γίνει πιο γραφικός κι από τον Τσουκαλά πλέον, αλλά εντάξει, είναι και το ζόρι στη μέση. PS Κάποιος να πει στην "Πράσινη" ότι η διαφορά είναι στους 7 και όχι στους 8.
privateer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Προφανώς υπολογίζουν σε ήττα με πάνω απο 1 γκολ στο μεταξύ μας αγώνα οπότε δεν τους φτάνει ούτε η ισοβαθμία Με τέτοια γραμματοσειρά αρχικά νόμισα ότι δεν έπαιζε χτές ο παο
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης είναι απίστευτα, δε παίζονται πραγματικά!! :lol:
antreas18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης είναι απίστευτα, δε παίζονται πραγματικά!! :lol: Συμφωνω.Αλλα του "πρωταθλητη" και του "γαυρου" που μας δειχνουν τον μητρογλου ξεβρακωμενο δεν τα φτανει καμια αλλη εφημεριδα.Τετοιες εφημεριδες(ολες οι οπαδικες) μονο στην ελλαδα μπορουν και επιβιωνουν.Με ποιον τροπο ολοι ξερουμε..
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω.Αλλα του "πρωταθλητη" και του "γαυρου" που μας δειχνουν τον μητρογλου ξεβρακωμενο δεν τα φτανει καμια αλλη εφημεριδα.Τετοιες εφημεριδες(ολες οι οπαδικες) μονο στην ελλαδα μπορουν και επιβιωνουν.Με ποιον τροπο ολοι ξερουμε.. +1, μιλάω γενικά πάντως, όχι μόνο για τα σημερινά. Αντίθετα αυτές τις Θεσσαλονίκης έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο νορμάλ.
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ειδικα εκεινο που εδειχνε εναν παοκτζη να πεταει πετρες σε ενα τουρκο
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχα σωστο! Sent from my iPhone using Insomnia.app
GamerManiac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε Μάγκες Πειτε μου μετά απο τα χθεσινά θα ξαναδειτε μπαλα;εγώ Παντως όχι
antreas18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε Μάγκες Πειτε μου μετά απο τα χθεσινά θα ξαναδειτε μπαλα;εγώ Παντως όχι Δεν ξερω γενικα για μπαλα.Εγω παντως τον Παναθηναικο θα τον ξαναδω θελουν δεν θελουν αυτοι που πανε να τον απαξιωσουν.Και μιλαω για τους εντος φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις