Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηταν κακη η ομαδα,αλλα επαιξε και η τυχη ρολο στο οτι δεν ισοφαριστηκαμε.

Παιξαμε σχετικα ψηλα ενω ημαστε με 10 παικτες.

χαχαχαχαχαχαχαχααχα Παιξαμε σχετικα ψηλα????????????????

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λολ

Μαγκες εννοω οτι δεν παιξαμε τετρις στο τερμα εξαλλου καναμε και μια ευκαιρια.

Κατα διαστηματα κλειστηκαμε πισω επειδη μας πιεσαν,λογικο ειναι.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10490&subid=2&pubid=110580683

Καλα τα λεει κατ'εμε.Ποιον θα πιστεψω?Τον -γυρναω στην ελλαδα μονο για το γαυρο- ? :devil:

Δημοσ.

Δηλαδη θεωρεις οτι η αμυνα ηταν συνολικα κακη εκεινο το διλεπτο. και ομως εγω δεν νομιζω αν υπηρχε καποιος απο τους δδ, νικολας, σατο, τεπιτς να συνεβαινε το ιδιο

στα ποδοσφαιρικα

http://www.sport-fm.gr/article/457252

καλη κινηση μονο αν τον αφησουν να δουλεψει χωρις τεχνικους διευθυντες και αλλες μ...

Έχουμε μια χαρά προπονητή ααυτή τη στιγμή που δείχνει έργο και θέλουμε να τον διώξουμε για έναν που είναι ξεπερασμένος. Προφανώς κάποιοι στην ομάδα ενοχλούνται που πάει καλά ο Πορτογάλος, τον πήραν για συνταξιούχο.

Συγχαρητήρια, ό,τι μας πασάρουν το τρώμε.

Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ νωρίς να κριθεί ο πορτογάλος.

Και ίσως είναι και άδικο αφού στο σημείο που ήρθε λίγα πράγματα μπορεί να κάνει.

Αν τον αφήσουν, θα μπορέσουμε να δούμε την επόμενη χρονιά τη δουλειά του.

Εμένα ένα με προβληματίζει εως τώρα. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Στον πάγκο, ύύύύύύύύύύύπνοοοοοοςςςςςςς..................

Δημοσ.

Ας τον αφησουν λιγο παραπανω ρε παιδια,να κανει και προετοιμασια,να δουμε τι μπατζετ θα του δωσουν (που ειναι το πιο σημαντικο) και βλεπουμε.

Λες και θα ερθει ο Μουρινιο.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/135186-%CE%88%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5

Ειδικα το Λετο δεν τον εχω δει να τρεχει και να πιεζει ετσι ποτε.

Πολυ μου αρεσε και ο Κατσουρανης.

Δημοσ.

Παμε να πατήσουμε και την ΑΕΚ τώρα(την ομάδα του θεού)όταν εννοώ του θεού εννοώ όχι του θεού αλλα την υπερκολοφαρδη αυτή ομάδα

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Παμε να πατήσουμε και την ΑΕΚ τώρα(την ομάδα του θεού)όταν εννοώ του θεού εννοώ όχι του θεού αλλα την υπερκολοφαρδη αυτή ομάδα

Sent from my iPod touch using Insomnia

Σωστός ο φίλος!!

Πάμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω! :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω το φοβαμαι λιγο το ματς.Λιγο η γκαντεμια οταν μαζευομαστε πολλοι στο οακα,λιγο το...."φαρδος" της αεκ,λιγο η περιρρεουσα ατμοσφαιρα για πιθανη ανατροπη και κατακτηση πρωταθληματος.

Αγωνιστικα δεν υπαρχει συγκριση.

Δημοσ.

Ας διαφωνησει καποιος να κανουμε διαλογο.

Καταρχας, θες να πεις για τις μπουκες του σπανουλη που εδιναν κατι το απρόβλεπτο στην ομάδα. Θα πρεπει να μάθουμε να ζούμε και χωρίς αυτό πλέον. Μόνο που ο Σπανούλης πέρα από την όποια βοήθεια στο κατέβασμα της μπάλας , τα drive του τα οποία ήταν πολύ χρήσιμα στην αρνητική του μέρα η ακόμα καλύτερα στην μέρα που θα τον κλείσουν τελείωσες.

Η Θέση του Σάτο είναι να αγωνίζεται στο 3. Φέτος παίρνει χρόνο και στο 2. Είναι μία θέση που για μένα δεν την ξέρει και δεν την έχει ιδιαίτερα λόγω της κακής τεχνικής του. Βέβαια αν καταφέρει και προσαρμοστεί(δύσκολο εως ακατόρθωτο για παίκτη της ηλικίας του) μπορεί να σου άλλα πλεονεκτήματα απο αυτά του σπανούλη.

Πραγματικά εχθές ο μικρός με έβγαλε απο τα ρούχα μου καθώς σε 3 φάσεις έχασε τον Ρίμπας και οι τρεις κατέληξαν σε τρίποντο. Για τον τέπιτς, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :confused:

Τρύπες θεωρητικά δεν υπήρχαν στην διαμόρφωση αυτού του ρόστερ εκτός απο μία θέση στα γκαρντ έαν ο καλάθης ήταν να παίρνει 5λεπτα. Υπήρχαν παίκτες για τους ψηλoύς που άλλα χρόνια διαμαρτυρόμασταν..τέλος πάντων..

ΥΓ1: Λεφτά υπήρχαν για να μείνει ο Σάρας.

ΥΓ2: Βλέπεις όμως κάτι Κλάβερ, Σαν Εμετέριο, Ρίμπας να σου κάνουν πλάκα και αναρωτιέσαι να γιατί δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους ισπανούς. Γιατί έχουν παίκτες που βελτιώνονται συνεχώς όχι σαν τους δικούς μας...

Δε μιλαω για τις μπουκες του Σπανουλη. Μιλαω για το π&ρ που παιζει ο Σπανουλης και που δεν το παιζει κανες αλλος στην Ευρωπη σ αυτο το επιπεδο εκτος απ' αυτον και τον Σαρας. Και φυσικα ουτε ο Διαμαντιδης.

Τωρα αν δε βλεπετε πως εχετε αλλαξει ολη τη φιλοσοφια σας με τη φυγη Σπανουλη (χωρις να λεω αν ειναι κακο/καλο), τοτε βλεπουμε άλλο αθλημα.

Επαναλαμβανω πως ο Σατο ειναι πολυ καλος παικτης και κανει καλη χρονια. Επαναλαμβανω επισης πως η παρουσια του στο ροστερ σας ειναι πολυτελεια και οχι αναγκαιοτητα.

Το κυριοτερο στατιστικο του Σπανουλη φετος δεν το αναφερει κανεις. Ριχτε μια ματια σε κερδισμενα φαουλς/εκτελεσμενες βολες.

Υ.Γ. Αν διαμαρτυρεσαι εσυ για τους αντιπαλους, εμεις τι να πουμε που το καθε τριαρι το χουμε κανει παικταρα?? Παιξτε εναντιον μας (παπανικολαου/κεσελυ), μπορειτε!

Αν ο Διαμαντίδης αντέξει τα 30-35 λεπτά ανά αγώνα ως το τέλος της χρονιάς, ο Σπανούλης δε θα λείψει στον ΠΑΟ. Αν όμως ψοφήσει ο ΔΔ, η συζήτηση θα είναι τελείως διαφορετική.

Δεν ειναι θεμα το να ψοφησει ο ΔΔ για να πουμε οτι ελλειψε. Οποιοσδηποτε παικτης τετοιου επιπεδου φυγει απο οποιαδηποτε ομαδα, θα λειψει. Δεν μπορει κανεις ευκολα να "μπει στα παπουτσια" του αποχωρησαντα. Για παραδειγμα, ο Παο εχει στερηθει τις επιλογες του στην επιθεση απο την ελλειψη του σπανουλη (ντραιβς, π&ρ, ασιστς, κερδισμενα φαουλς), οποτε ο Ομπραντοβιτς εχει αναγκαστει λογω αυτης της ελλειψης να αλλαξει τον τροπο παιχνιδιου.

Υ.Γ. Σορρυ για την αργοπορημενη απαντηση.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω οτι ο Ομπραντοβιτς αλλαξε φιλοσοφια η τουλαχιστον αυτο προσπαθει να κανει με την φυγη Σπανουλη. Ο Σπανουλης σαν κυριο κομματι του παιχνιδιου του εχει το pick ψηλα και μετα αυτο γινεται ειτε δικο του drive ειτε καταληγει σε pick'n'roll και απο εκει παιρνει και τα περισσοτερα φαουλ. Παλι ερχεσαι στα λογια μου οτι ο Σαρας θα μπορουσε να παραμεινει.

Ο Σάτο είναι παικτης που ειναι χρησιμος για τον τροπο με τον οποιο ειναι δομημενη η ομαδα. Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειται πολυτελεια(ίσως λογω του συμβολαιου του- εκει εχω μια ενσταση).

ΥΓ: Ηταν επιλογη του προπονητη σου να παιζεις με 2 νεαρα τριαρια οπως και εγω να παιζω με 1.5 ασσο backup του Διαμαντιδη. Δυστυχως ειναι και οι δυο ξεροκεφαλοι και δεν θα αλλαξουν γνωμη πριν το καλοκαιρι(για εσας ισως να μην αλλαξει και μετα απο αυτο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...