Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο στην ομαδα για την νικη προχθες,δεν το περιμενα

να παιξουμε ετσι και με ΑΕΚ και με ΟΣΦΠ

O Κλειτον ξερει πολυ καλη μπαλα

αν τον εμπιστευοντουσαν παραπανω οι προπονητες που ειχαμε

θα ηταν βασικος συνεχεια.Μπραβο του

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο Ρουντολφ ξερουμε ποτε αναμενεται?Δεν παιζει να βγαλουμε τη χρονια χωρις επιθετικο

Νομίζω κοντά στα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Οι μεταγραφες επιθετικων μας εφετος λιρα 100.

Ο ενας, αυτος που ηρθε για να καλυψει το κενο του Σισσε, προλαβε και μας εδειξε την αμπαλοσυνη του και εκτοτε τραυματιζεται με ενα φου.

Ο αλλος, αυτος που ηρθε για να καλυψει κακην κακως την αμπαλοσυνη του αντιΣισσε απτην ωρα που ηρθε μεχρι και το νεο ετος τραυματιας. Θα χουμε να θυμομαστε εκεινο το γκολ με την εθνικη του.

Δημοσ.

Μηδαμινες απωλειες

Οπως ειναι στημενη η ομαδα, το καλυτερο που εχει να κανει ειναι το συστημα Φερειρα. 4-5 χαφ που να ξερουν μπαλα, πασες με τη μια, εναλλαγη θεσεων, επιθεση και απο το κεντρο και απο τα ακρα και ολο και καποιος θα σκοραρει, και επισης, να βαζουμε +1 απο αυτα που τρωμε

Δυστυχως δεν εχουμε παικτες να παιξουμε κατι αλλο, οσο δουλεουν καλα αυτα τα 4-5 χαφ θα παιζουμε, αλλιως πουλο

Δημοσ.

Σκεφτομαι επισης οτι ο Νινης σε αυτο το σχημα που ρολαρει καλα αυτην την περιοδο, δεν εχει θεση. Και δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να στεναχωρηθω.

Αυτη τη στιγμη ο Κουινσι, ειναι αρκετα πιο πειστικος για τη θεση αυτη, οσο και αν τον εκραζα βλεποντας τον να προσπαθει να κανει τον Ροναλντο τρικλιζοντας (τοτε στις αρχες). Και κυριως, αρκετα πιο γρηγορος και με πολυ περισσοτερο νευρο. Για καποιο λογο επισης, πωρονομαι απτην εποχη του Οουεν οταν βλεπω παιχτες να κανουν 0-100 σε 3sec.

ΥΓ. Μη βγει κανας γαυρος απτους 2-3 κλασικους που τρολαρουν και μου πει οτι συνεκρινα τον Οοουεν με τον Κουινσι στο παραπανω ποστ.

Δημοσ.

Σκεφτομαι επισης οτι ο Νινης σε αυτο το σχημα που ρολαρει καλα αυτην την περιοδο, δεν εχει θεση. Και δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να στεναχωρηθω.

Αυτη τη στιγμη ο Κουινσι, ειναι αρκετα πιο πειστικος για τη θεση αυτη, οσο και αν τον εκραζα βλεποντας τον να προσπαθει να κανει τον Ροναλντο τρικλιζοντας (τοτε στις αρχες). Και κυριως, αρκετα πιο γρηγορος και με πολυ περισσοτερο νευρο. Για καποιο λογο επισης, πωρονομαι απτην εποχη του Οουεν οταν βλεπω παιχτες να κανουν 0-100 σε 3sec.

ΥΓ. Μη βγει κανας γαυρος απτους 2-3 κλασικους που τρολαρουν και μου πει οτι συνεκρινα τον Οοουεν με τον Κουινσι στο παραπανω ποστ.

Αυτο σκεφτομαι κι εγω,ουτε ο Νινης ουτε ο Χριστοδουλοπουλος χωρανε,ασε που πολλες φορες ο δευτερος το ζαλιζει το τοπι και παιζει με τη μια οπως κανουν οι Ζεκα/Κλειτον.

Να χαρεις γιατι δεν μπορει σοβαρη ομαδα να στηριζεται στο Νινη που τον περιμενουμε χρονια τωρα να κανει μια χρονια γεματη απο καλες εμφανισεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...