firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εγώ τον βλέπω να την κουβαλάει κιόλας την μπάλα. Όχι μόνο καλές πάσες και τρέξιμο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τον Κουίνσι εξακολουθείτε να τον θεωρείτε sprinter που κατά λάθος παίζει μπάλα; Δεν το γράφω ειρωνικά. Κουβέντα να κάνουμε. Eχει βελτιωθει σαφως. Καμια σχεση με τις πρωτες εβδομαδες που πηγαινε να κανει ντριμπλα και ζαλιζε μονο τον εαυτο του, ουτε καν την μπαλα. Και τον φοβοσουν οτι θα σπασει κανα ποδι. Αν πιεζε και λιγο παραπανω καλα θα ηταν. Διοτι εχεις εναν Λετο να ξυνεται αμυντικα, εχεις και τον Κουινσι, εχεις και τους κλασικους αεριτζηδες που αναλογως τα κεφια τους μαρκαρουν, τυπου Κατσουρανης, ε μετα πως να μη σε κανει σουρωτηρι ακομα και η τραγικη σημερινη ΑΕΚ με κατι επιθετικους και κεντρωους πιο αργους απτο θανατο, βλεπε Λυμπε, Καφε.
benign Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πακταρα και ο Κουινσι.Εχει αλλα τετοια ''δευτερα'' να μας δωσει η Αρσεναλ?Εκρηκτικος,ταχυς,λιγα ως μηδεν λαθη,ντριμπλερ,μια χαρα ειναι.(Ουπς,λαθος τον εχει αγορασει η Σπαρτακ,τωρα το ειδα.) Αξιζει να τον αγορασουμε,δεν ξερω αν υπαρχει τετοια επιλογη.Ξερει κανεις?Παντως εχει εξαιρετικη ποδοσφαιρικη παιδεια και παραστασεις.Αυτο το quote απο Wikipedia αρκει νομιζω : However, he failed to break through to regular first-team selection. Although he appreciated training alongside and learning from players such as Thierry Henry and Dennis Bergkamp, and accepted the need for patience,[16] once Arsenal boosted their forward line in the January 2006 transfer window by signing Togo's Emmanuel Adebayor and rising star Theo Walcott, Quincy recognised that he needed to leave.[17] He signed for Russian club Spartak Moscow for an undisclosed fee on 31 January 2006.
dismemberer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Και ο αλλος ο τυπος που του σπασανε τα μουτρα σε καποια φαση ειναι πολυ καλος παιχτης
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μου φαίνεται πως πρέπει να πάρει λίγη μυική μάζα ο Ζέκα.
Cygnus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ο Ζεκά έφαγε τόσο ξύλο σήμερα και εντούτοις έβγαλε το ματς. Ο Λαγός, αντιθέτως, μπήκε αλλαγή και στα πρώτα του λεπτά κάνει ο ίδιος φάουλ, τραυματίζεται μόνος του και αποχωρεί
Anubis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Aν και ημουνα σε φιλικο σπιτι κατι πηρε το ματι μου..χασαμε πολλα και φαγωαμε γελοια γκολ. Γενικοτερα για ελληνικο πρωταθλημα σου φτανουν ταχυτητα και αντοχη. Απαραιτητες οι προσθηκες κεντρικων χαφ..Εχω δει πολυ λιγο παναθηναικο φετος..οποτε μπορει και να κανω λαθος.
benign Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αυτη η αεκ δεν ηταν ουτε για προπονηση.Αποκορυφωνα μια μπαλια απο πισω ,και ξεκινανε ο σαρριεγκι απο το ιδιο σημειο με τον λυμπεροπουλο και ο Σαρριεγκι τον περασε στο sprint.Δηλαδη συγνωμη.Αλλα που παει με επιθετικο που ειναι πιο αργος και απο τον σαριεγκι?Δηλαδη αν το χαναμε το τριποντο ,θα ηταν ξεφτιλα απο αυτη την αεκ.Τρομερα πεσμενη και οι δικοι μας σημερα τουλαχιστον δεν ηταν καλοι.Πολλα λαθη. Φιξντ.
dismemberer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 http://www.superbasket.gr/permalink/150040.html
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ετσι κι αλλιως κεκλεισμένων των θυρών ηταν... Εγώ παλι θεωρω εντελώς ηλίθιο αυτον που διάλεξε το συγκεκριμένο ματς για μετάδοση.
john1987 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτη η αεκ δεν ηταν ουτε για προπονηση.Αποκορυφωνα μια μπαλια απο πισω ,και ξεκινανε ο σαρριεγκι απο το ιδιο σημειο με τον λυμπεροπουλο και ο Σαρριεγκι τον περασε στο sprint.Δηλαδη συγνωμη.Αλλα που παει με επιθετικο που ειναι πιο αργος και απο τον σαριεγκι?Δηλαδη αν το χαναμε το τριποντο ,θα ηταν ξεφτιλα απο αυτη την αεκ.Τρομερα πεσμενη και οι δικοι μας σημερα τουλαχιστον δεν ηταν καλοι.Πολλα λαθοι. Το παρατηρησα κι εγω και εμεινα μακακας τελειως! Ενταξει ο Παο μια χαρα επαιξε μεχρι το 3-0 οπου και μετα αρχισε το κλασικο συνδρομο.
firewalker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλυτερα να μην ειναι. Άμα κάνει πάρτι Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ στον αέρα σε κά8ε κόρνερ/φάουλ... Γιατί ο Μπουμσόγκ και τους δύο δεν προλαβαίνει. Και ο Μαρίνος δεν θα φτάνει.
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ο Μαρινος μια χαρα ειχε παιξει στην τουμπα και ξερει να τρεχει με την μπαλα κατω. Ενω απο τον Βυντρα θα περιμενεις καμια εμπνευση της στιγμης και καμια σεντρα πισω απτην σεντρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις