firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ρε σεις ο Ροναλντίνιο παίζει μπάλα ακόμη; Γιατί είχα την εντύπωση πως τα παράτησε μετά από έναν τραυματισμό;
Kill_bill2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ο δε Βγενο που "καιγοταν" να αναλαβει την ΠΑΕ εξαφανιστηκε ξαφνικα πισω απτην πλατη του Τσακα χωρις καμια περαιτερω εξηγηση/απαντηση. Έχεις κάνει λάθος φίλε μου. Αν αυτό κατάλαβες λάθος κατάλαβες. Και ο ίδιος έχει δηλώσει οτι ουδέποτε ήθελε να αγοράσει το 51% των μετοχών (πριν κάνει την ψεύτικη πρόταση αγοράς). Ο ίδιος έχει δηλώσει επίσης οτι δεν μπορεί οικονομικά να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος. Όσα κάνει και όσα λέει τα κάνει γιατι ξέρει οτι δεν μπορεί να πάρει ΠΑΕ με τον Τζίγγερ πληρώνοντας τον για να πάρει δωρεαν τις μετοχές. Και ο Τζίγγερ να τον πληρώσει πάλι κάτι άλλο θα βρει όπως βρίσκει πάντα Ολα αυτά δεν έχουν σημασία πλέον,ας τα ξεχάσουμε. Όσο για τον Ronaldigno ας πει κάποιος που παρακολουθεί Βραζιλιάνικο τι ψάρια πιάνει. Αλλιώς ποτέ να μην έρθει, μόνο του το όνομα δεν παίζει μπάλα
firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ας βάλει το λιλί που λέει ο πρίγκιψ σε καμιά βδομάδα όπως πρέπει και ας τον φέρει για ανοιχτήρι κονσέρβας.
Kill_bill2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Να βάλει τα λεφτά και να φέρει παιχταρά εν ενεργεία. Όχι παλαίμαχο. Το πως τον λένε ποσός με ενδιαφέρει. Μπάλα να παίξει
kazak-hool Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 MIDi `ο Τσακας μονο λογια και μεγαες κουβεντες πουλαει, ετσι οπως τα λες . ποτε θα παρουν δρομο οι ψεφτες???
3leven Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εχουμε ακουσει για Κυριακο , για Τζαβελλα , για Ροναλντινιο (!) κ.ο.κ.. Εγω εχω μια απορια.. Το Φερειρα το ρωτησε κανεις??
Komorias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ροναλντινιο+Drogba+Anelka+Berbatov????????????wooooooooow ομαδαρα θα εχετε...
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ενοχλήσεις πάλι ο Καπίνο στους κοιλιακούς...
DKNI Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/515168 Ετσι ειναι Φωναξε ο γαυρος, τραυματιστηκε ο δικος μας Για να δουμε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Για παμε το ημερισιο update με τον τσακα τσακα μπαμ που καποιοι ακομα καταπινουν αμασητες τις παπατζες του. Διαψεύδει Τσάκα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης Σκέφτονται την καταγγελία οι άνθρωποι της Ζάμαλεκ Αμορίμ: "Δεν πουλάμε τον Ροναλντίνιο"
Psyx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/515168 Ετσι ειναι Φωναξε ο γαυρος, τραυματιστηκε ο δικος μας Για να δουμε... ευτυχώς όλα οκ, θα παίξει ο Καπίνος... http://prasinanea.gr/football/article1496972.ece
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Για παμε το ημερισιο update με τον τσακα τσακα μπαμ που καποιοι ακομα καταπινουν αμασητες τις παπατζες του. Σκέφτονται την καταγγελία οι άνθρωποι της Ζάμαλεκ Καταγγελία για έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού; :unsure:
alexis333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 «Δεν θα ρωτήσουμε για Ροναλντίνιο»! Ο Βλάσης Τσάκας ξαναχτυπά! Τόνισε πως δεν θα ρωτήσει τον Φερέιρα για τον Ροναλντίνιο ενώ πλέον υποστηρίζει πως ο Σικαμπάλα έχει διετές συμβόλαιο. Τι είπε για τον έλεγχο και τα χρήματα του Πρίγκιπα.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 " Τι να πω εγώ στον ορκωτό λογιστή; - Τελείωσε μου τον έλεγχο τώρα; Τι είναι φασολάδα για να δυναμώσω ή να χαμηλώσω τη φωτιά; " αυτό μάρεσε :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις