firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Lold Επειδή μάλλον κάποιοι τόσα χρόνια ζούνε στο ροζ συννεφάκι τους και τρώνε το κουτόχορτο αμάσητο, να παραθέσω τον διάλογο από τη δίκη της 17Ν σχετικά με μια ιστορία που είναι πασίγνωστη στους Κρητικούς και όχι μόνο: Και μετά από όλα αυτά κάποιοι μιλάνε για δολοφόνους, προδότες της χώρας, κλέφτες κλπ. Όλα τα παραπάνω από έναν και μόνο άνθρωπο, από μία και μόνο οικογένεια. Καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, λόγος στυγνών φονιάδων που είναι γνωστό πως υπάκουαν εντολές του Κρόκους.
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν μιλάς για τα ραντεβουδάκια στη Λαύριου, να σου θυμίσω ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Κατά τ' άλλα, άσχετα, ξεάσχετα με το ποδόσφαιρο, αυτός ο άνθρωπος σας χρηματοδοτεί δεκαετίες τώρα, συνεπώς καλό είναι να μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δαχτυλό σου.
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Για τον λόγο των μελών τις 17-Ν έλαγα. Αλλά όποιος έχει την Σφίγγα, σφίγγεται.
DKNI Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ε, ναι, έγινε γαύρος ο κουμπουράς ο καπετάνιος. Εμ τι ειναι Ομάδα με πρόεδρο τον βασιλιά δεν δικαιούται να ομιλεί για τπτ. Νταξει, Κοσκωτας, Σαλιαρελης, Πρακτορας, Χοντρος. Εισαι ωραιος Η πλάκα είναι που λέει ο άλλος ότι ήμουν αγέννητος το 87. Μέσα έπεσες, να σου φέρω να μου πεις και το φλυτζάνι? Γιατι, επιτρεπεται να πινεις καφε στην ηλικια σου?
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και τη 17Ν Ο Κόκκαλης την ήλεγχε ε? Ρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα. Και οι εξωγήινοι κολλητοί του Κόκκαλη είναι.
DKNI Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν μιλάς για τα ραντεβουδάκια στη Λαύριου, να σου θυμίσω ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Δεν ειδα κανα γαυρο νεκρο ομως Ποια 17Ν ρε γαυρε? Χαχα, 17Ν. Κατσε να σου πω τη Χιονατη να σε παρει ο υπνος Ο αλλος διελυσε τη χωρα, ειχες τον Τζιοβανι αλλα τωρα μας γλεντανε οι τροικανοι, συγχαρητηρια, πρακτοραρα λεμε Ειμαι σιγουρος οτι εσυ τον παρακατω τον παιρνεις σοβαρα http://www.youtube.com/watch?v=Fese28fn3aM
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εμ τι ειναι Έλα ρε, και το θυμήθηκες τώρα ε? Θυμάμαι τότε το 96 τις μεγαλειώδεις πορείες που έκανες στην Αλεξάνδρας για να φύγει η γαυροοικογένεια από την ομάδα σου και να σταματήσει να την κρατά καθηλωμένη στο πάτωμα, ενώ μπορούσε να απογειωθεί. Νταξει, Κοσκωτας, Σαλιαρελης, Πρακτορας, Χοντρος. Εισαι ωραιος Όλοι μαζί δεν κλάνουν μία μπροστά στην φαμίλια. Γιατι, επιτρεπεται να πινεις καφε στην ηλικια σου? Καμιά μπύρα 13 εύκολα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μ'αρεσει που τσακωνεστε για το ποιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ παραγοντας ειναι πιο βρωμικος. Λες και εχει καθαρους. Μεχρι και στη Γ Εθνικη υποκοσμος ειναι οι προεδροι ως επι τον πλειστον.
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειδα κανα γαυρο νεκρο ομως Το ίδιο θα μου έκανε.
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και τη 17Ν Ο Κόκκαλης την ήλεγχε ε? Ρε τι μαθαίνει κανείς τη σήμερον ημέρα. Και οι εξωγήινοι κολλητοί του Κόκκαλη είναι. Η 17-Ν που παραθέτεις παραπάνω τα έλεγε... Μ'αρεσει που τσακωνεστε για το ποιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ παραγοντας ειναι πιο βρωμικος. Λες και εχει καθαρους. Μεχρι και στη Γ Εθνικη υποκοσμος ειναι οι προεδροι ως επι τον πλειστον. Ο Γόντικας είναι καθαρός αφού... :mrgreen: :mrgreen:
DKNI Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Έλα ρε, και το θυμήθηκες τώρα ε? Εγω το λεω καιρο. Ψαξε αλλου. Όλοι μαζί δεν κλάνουν μία μπροστά στην φαμίλια. Χαχαχα, βγαλε αλατι, λυσσα το εκανες Καμιά μπύρα 13 εύκολα. Ρε εχεις διαβασει ή δεν θα γραψεις τιποτα παλι αυριο στο φροντιστηριο?
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ρε εχεις διαβασει ή δεν θα γραψεις τιποτα παλι αυριο στο φροντιστηριο? Μία μικρή διόρθωση. Μπύρα Kaiser πίνω που και που. Η μπύρα 13 αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε Ο Γόντικας είναι καθαρός αφού... :mrgreen: :mrgreen: Πεντακάθαρος. Μόλις βγήκε από το ξέπλυμα Εγω το λεω καιρο. Ψαξε αλλου. Ρε σε θυμάμαι λέμε, τότε στα 18 σου λίγο πριν τη ΓΑΔΑ που φώναζες: Βαρδή πούλα
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 LRoi αν δεν φέρεις κουπόνια με τα διπλά στην τούμπα...
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πες μας εσύ λίγο για τα πέναλτι που είναι αλλά δεν πρέπει να σφυρίζονται και άσε τα κουπόνια. (για ανανέωση πες μας και για γκολ που είναι και δεν πρέπει να κατακυρώνονται )
dismemberer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μ'αρεσει που τσακωνεστε για το ποιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ παραγοντας ειναι πιο βρωμικος. Λες και εχει καθαρους. Μεχρι και στη Γ Εθνικη υποκοσμος ειναι οι προεδροι ως επι τον πλειστον. Αυτοι οι 2 (lroi/DKNI) μας τρολαρουν ολους, μη δινεις σημασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις