vlachaquito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και παλι, μια πιθανη βολη θα εδινε την νικη.. Και εν τελη, ποιος σου λεει οτι δεν ειναι το χερι του μπατιστ που ακουμπαει σε αυτο του πριντεζη, μετα το σουτ??
SlimData Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπάρχει αυτό που λες. Το χέρι κάνει μια φυσική όταν σουτάρεις. Τι να έκανε δηλαδή? Γενικά νομίζω δεν έχει νόημα που το συζητάτε. Τέτοιες φάσεις γίνονται συνέχεια. Οι διαιτητές χθες έκαναν πάλι κάποια λάθη σε βάρος και των δυο, λιγότερα όμως από άλλες φορές.
Chris_85 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνω. Επισης ο Ματζαρης απεδειξε πως οσοι κραζαν τον Ιβκοβιτς για τον Σλουκα, ειχαν οχι μονο αδικο προς τον προπονητη, αλλα προσβαλλαν και τον ιδιο-που εδειξε πως αναλογα τη φορμα αξιζει να παιρνει χρονο απ τον Σλουκα, και τουμπαλιν. Ερωτηση: Ποιο ειναι το καθικι διπλα στον Μπατιστ στην τελευταια φαση, που βλεπει ολοκαθαρα οτι ειναι διποντο και δινει τριποντο;;;;;;
LRoi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ερωτηση: Ποιο ειναι το καθικι διπλα στον Μπατιστ στην τελευταια φαση, που βλεπει ολοκαθαρα οτι ειναι διποντο και δινει τριποντο;;;;;; Τα είπαμε, Τόμυ Σχινάς.
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Γι αυτον τον δηλωμενο βαζελο αν ειχαν αξιοπρεπεια, θα πρεπε κι οι ιδιοι οι παναθηναικοι να χουν ζητησει να μη παιζει στα παιχνιδια τους.
LRoi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Γι αυτον τον δηλωμενο βαζελο αν ειχαν αξιοπρεπεια, θα πρεπε κι οι ιδιοι οι παναθηναικοι να χουν ζητησει να μη παιζει στα παιχνιδια τους. Έχει ζητήσει εξαίρεση ο Γιαννακόπουλος υποτίθεται...
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ερωτηση: Ποιο ειναι το καθικι διπλα στον Μπατιστ στην τελευταια φαση, που βλεπει ολοκαθαρα οτι ειναι διποντο και δινει τριποντο;;;;;; Λογικά ο ίδιος που δεν είδε το φάουλ.
Chris_85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι απαραδεκτο να μιλαν οι βαζελοι στο μπασκετ γ διαιτησια. Ημαρτον δηλαδη. Γινεστε τοσο πιστευτοι οσο οι αντιστοιχοι ολυμπιακοι, στο ποδοσφαιρο.
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αν μου αποδείξεις με συγκεκριμένα παραδείγματα σε έναν αριθμό αγώνων ότι ευνοηθήκαμε απέναντί σας τότε δεν θα ξαναμιλήσω. Προσεξέ όμως,αν θες να μιλήσουμε βρίσκουμε έναν-έναν αγώνα και τον αναλύουμε και όχι να τονίζουμε μεμονωμένες φάσεις,γιατί όπως έχει ειπωθεί όσα φαλτσοσφυρίγματα γίνονται στο τέλος τυγχάνουν και μεγαλύτερης σημασίας από ότι άλλα που μπορεί να έγιναν στην αρχή ενός αγώνα. Υ.Γ μην συγκρίνεις μπάλα σας με μπάσκετ μας διότι εχω και ****** σε αντίθεση με κάτι φάπες(7-0 π.χ) που στολίζουν το δικό σας ένδοξο παρελθόν.
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αν μου αποδείξεις με συγκεκριμένα παραδείγματα σε έναν αριθμό αγώνων ότι ευνοηθήκαμε απέναντί σας τότε δεν θα ξαναμιλήσω. Προσεξέ όμως,αν θες να μιλήσουμε βρίσκουμε έναν-έναν αγώνα και τον αναλύουμε και όχι να τονίζουμε μεμονωμένες φάσεις,γιατί όπως έχει ειπωθεί όσα φαλτσοσφυρίγματα γίνονται στο τέλος τυγχάνουν και μεγαλύτερης σημασίας από ότι άλλα που μπορεί να έγιναν στην αρχή ενός αγώνα. Υ.Γ μην συγκρίνεις μπάλα σας με μπάσκετ μας διότι εχω και ****** σε αντίθεση με κάτι φάπες(7-0 π.χ) που στολίζουν το δικό σας ένδοξο παρελθόν. Με μια φράση... Ο Κατσουράνης ήταν οφσάιντ!
LRoi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Υ.Γ μην συγκρίνεις μπάλα σας με μπάσκετ μας διότι εχω και ****** σε αντίθεση με κάτι φάπες(7-0 π.χ) που στολίζουν το δικό σας ένδοξο παρελθόν. Αυτά είναι με ξένα κόλυβα. Όταν εγώ αποφασίσω να κάνω κηδείες όμως, ο πεθαμένος είσαι εσύ και σε κλαίνε 4 μαυροφορεμένες. Remember?
Alxnks Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Με μια φράση... Ο Κατσουράνης ήταν οφσάιντ! μην λεμε οτι θελουμε τωρα! http://den-pame-kala.blogspot.com/2011/02/katsouranis-facts.html
Dropsreef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Υ.Γ μην συγκρίνεις μπάλα σας με μπάσκετ μας διότι εχω και ****** σε αντίθεση με κάτι φάπες(7-0 π.χ) που στολίζουν το δικό σας ένδοξο παρελθόν. Πόσο πιθανό θεωρείς να πάρει ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ η εθνική Λετονίας; Τα χρήματα στο μπάσκετ ενδεχομένως να σου χαρίσουν τίτλους ή έστω τελικό Εuroleague.Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι διαφορετικά.. Καλά λοιπόν τα αστεράκια σου αλλά σε άλλο άθλημα... Το 7-0 δεν είναι αποτέλεσμα μεταξύ μας παιχνιδιών
Προτεινόμενες αναρτήσεις