QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εσυ μιλησες για διαιτησια οχι εγω. Και δεν προκαλω κανενα flame. Πες μου απο ποιον μηνα ειστε μπροστα και αν τοσους μηνες είχατε παραπονα απ τη διαιτησια. Ασε που δεν εχει τελειωσει, χαβαλε κανω Νομιζω 1 θα το βαλετε
kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κατσουράνης 2 παιχνίδια εκτός. Τον καθάρισε. Του άξιζε βέβαια διότι φέτος ειναι αρκετά προστατευμένος φέτος αλλά στα άλλα 2 ματς κρινεται το πρωτάθλημα...
kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Βρε...αφήστε τις αντιπαραθέσεις και πάμε στο παιχνίδι.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι είναι αυτοί οι ανάπηροι ρε?δε μπορούν να αλλάξουν μια πάσα. τώρα το βλέπω σε live stream
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κουτσο αλογο δεν ντοπαρεται... Φιλε μα το θεο πιο ταιριαστη στην κατασταση ατακα δε θα μπορουσες να πεις
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ανοιξε τα ποδια ο παοκ παλι.Ουτε το στησιμο δεν μας βοηθησε. Πανηγυρίστε λοιπόν!
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς το έχασε ο Φερέιρα το παιχνίδι σήμερα.
Alxnks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ωραιος,μας εδωσε και πετσινο πεναλτυ τωρα για να μην μιλαμε,επρεπε να γυριζε νκαι να του την πεταγε στην μαπα την μπαλα. Θα παρακαλουσα τους mod να πεταξουν εξω απο αυτο το φουρουμ ολους τους flamers trollers που μπαινουν με ειρωνικα ποστ να σου σπασουν τα νευρα,ουτε καν απαντω πλεον σε αυτους Εστω καντε κατι και τους γνωστους flamers απλα καντε του να βλεπουν το θεμα κλειδωμενο να μην μπορουν να ποσταρουν Εγω χεστηκα να πω την αληθεια ,τους εχω μαθει τοσα χρονια στο φορουμ ,για τους αλλους δεν ξερω. αυτο ισχυει και για σενα και για τα κατα καιρους σχολια σου στο θρεντ του ολυμπιακου; just saying αν δεν σου αρεσει κατι μην το κανεις ουτε ο ιδιος. αλλιως μετα δεν εχεις καν δικαιωμα να βγαινεις να παραπονιεσαι.
imperium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 η ηττα αυτη εκοψε το 20 αγωνων σερι που ειχαμε οταν ειχαμε χασει απο Ολυμπιακο Βολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις