Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τίποτα, δεν ξέρω, να κάνει μαγικά ο πορτογάλος να συνεφέρει την ομάδα.

Ο παναθηναικός του πρώτου γύρου το παίρνει.

Ο παναθηναικός που βλέπουμε τώρα δεν πάει πουθενά.

Υπάρχει μεγάλη φθορά. Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναν.

Αν και σήμερα νομίζω πως θα το παίρναμε το παιχνίδι αν παίζαμε με κλασικό σεντερ φορ από την αρχή.

Δημοσ.

Ο ισπανός δεν είναι κλασσικό σέντερ φορ.

Ούτε στο 5x5 δεν τον έπαιρνα την ομάδα μου.

Και συμφωνώ ότι έχουν κάνει υπέρβαση.

Τώρα που επιστρέφουν οι περισσότεροι θέλω να κάνουν αυτό που πρέπει, όχι υπέρβαση.

Δημοσ.

εγω το φοβομουν το παιχνιδι σημερα,

ο Λετο φετος εχει κανει πολυ δουλεια και χωρις αυτον χανουμε σε δυναμικη.

αν επιστρεψουν και παιξουν με παθος και μας δειξει ο Ρουντολφ καποια καλα δειγματα

θα τα καταφερουμε!!

Δημοσ.

Δυστυχώς το έχασε ο Φερέιρα το παιχνίδι σήμερα.

Αυτο με τον χριστοδουλοπουλο σεντερ φορ που το ειδε?? Τραγικο στυσιμο ομαδας, τραγικες και οι δηλωσεις στο τελος. Κυριε φερειρα, αφου υπαρχουν τοσες δικαιολογιες (διοικητικα, τραυματισμοι), γιατι μας τα πρηζεις με την διαιτησια?? Για το πεναλτυ που εδωσε στον παοκ?? Μηπως να δωσεις το φταιξιμο στον υπεραμυντικο σαριεγκι που τον κανει γιογιο ο μικρος κλαους? Και επρεπε να παρει και κοκκινη αλλα στην χαρισε?

Η μηπως στο συστημα σου που βαζεις τον χριστο επιθετικο, και παιζεις με γιομες με αντιπαλο τον παοκ που ειναι ικανοτατος στο ψηλο παιχνιδι??

αν επιστρεψουν και παιξουν με παθος και μας δειξει ο Ρουντολφ καποια καλα δειγματα

θα τα καταφερουμε!!

Φιλε μου, τι ρουντολφ τωρα, τι ειναι αυτα που λες, δανεικος ηρθε για να παιξει στο τελος ενα μηνα και περιμενεις να σου δειξει καλα δειγματα?? με τπτ..

Να παρακαλας να μπει συντομα σε ρυθμο παιχνιδιου ο λετο, μια και το να γυρισει και να συνεχιζει να βγαζει ματια το θεωρω πολυ δυσκολο..

Ασχετο, τι ειναι αυτο που κυκλοφοραει οτι δεν παιζει γιατι δεν πληρωνεται?? σημερα το ακουσα

Δημοσ.

Η βουτια του λαζαρου ηταν το χαιλαιτ..

Κατα τ αλλα διαβαζω φταιει σε καποιους ο Φερειρα? Στο κονο που φταιει ειναι η γραφικοτητα του που παλι, εκραζε μετα

Μ αρεσει ομως που με μεγαλη ευκολια πριν απο λιγο καιρο καποιοι χαρακτηριζαν την ομαδα μου τσιρκο.

Δημοσ.

Δεν ισχύει. Μόνος του συμφώνησε κάποια στιγμή με τους υπόλοιπους καλοπληρωμένους να μην πάρουν λεφτά για να πάρουν οι μικρότεροι και "φτωχότεροι"

Πάντως και μένα μου φαίνεται περίεργο που είναι τόσο καιρό έξω

Μαργαρίτα είδες, σαν τον τοροσίδη βούτηξε... κι εγώ αυτό σκέφτηκα...

Δημοσ.

Καραγκούνης στην εποχή του, δεν διαφωνώ..

Τώρα έχουμε νέο αστέρι

υπερβολες...δεν τον φτανει κανεις!!!

Δημοσ.

Αυτο με τον χριστοδουλοπουλο σεντερ φορ που το ειδε?? Τραγικο στυσιμο ομαδας, τραγικες και οι δηλωσεις στο τελος. Κυριε φερειρα, αφου υπαρχουν τοσες δικαιολογιες (διοικητικα, τραυματισμοι), γιατι μας τα πρηζεις με την διαιτησια?? Για το πεναλτυ που εδωσε στον παοκ?? Μηπως να δωσεις το φταιξιμο στον υπεραμυντικο σαριεγκι που τον κανει γιογιο ο μικρος κλαους? Και επρεπε να παρει και κοκκινη αλλα στην χαρισε?

Όταν είδα την εντεκάδα "δαγκώθηκα".

Νομίζω πως για διαιτησία δεν μίλησε.

Κόκκινη στον Σαριέγκι δεν θεωρώ πως ήταν.

Δημοσ.

Δεν είχε και κανέναν τότε. Πιστεύω πως κατάλαβε το λάθος του γρήγορα αλλά δεν θέλησε να το αλλάξει από το πρώτο ημίχρονο.

Δημοσ.

Ετσι οπως παιξαμε εχθες, δεν αξιζαμε την νικη. Ουτε την ισοπαλια.

Ομως μερικες παρατηρησεις:

1. Η αναβολη που δοθηκε στο πρωταθλημα (και για την οποια μονο ο Μαριδακης ξερει το λογο, κανεις αλλος δεν καταλαβε ακομα τι ηταν αυτη η αναβολη) απεδωσε τα αναμενομενα. Ενας ξεκουραστος ΠΑΟΚ απο τη σειρα δυσκολων παιχνιδιων που ειχαν προηγηθει (και εμεις κανονικα θα ημασταν το τελευταιο της σειρας αυτης), που κατεβηκε στο ΟΑΚΑ χωρις να εχει να χασει τιποτα και εχοντας πολλες ανασες και πολλα τρεξιματα.

2. Αποδοτικοτατη ηταν η επισης ανεξηγητη τιμωρια κεκλεισμενων των θυρων (ναι οκ 100 ηλιθιοι πραγματι κανανε επεισοδια, αλλα αν αυτα τα επεισοδια ηταν για κεκλεισμενων των θυρων, τοτε με τα ιδια μετρα και τα ιδια σταθμα, τοσο ο ΟΣΦΠ οσο και ο ΠΑΟ επρεπε να βγαζουν τη μιση σεζον κεκλεισμενων). Η ομαδα μας μπηκε χλιαρη και ανοστη, χωρις την ωθηση του κοσμου, σαν να ειχε ξεχασει το κινητρο που ειχε. Κατι που θα ηταν διαφορετικο αν το ΟΑΚΑ ειχε καμια 40ρια χιλιαδες μεσα.

Περαν των 2 παραπανω σκανδαλωδων γεγονοτων, κερασακι στην τουρτα ηταν η διαιτησια Βοσκακη, οχι τοσο για αυτα που εδωσε αλλα για αυτα που ΔΕΝ εδωσε (πχ πεναλτι στο 2ο λεπτο, φαουλ που καταλογιζε στους μεν αλλα οχι στοθς δε κλπ). Α και για αυτην την αστεια κιτρινη στον Κατσουρανη που μας υποχρεωνει να κατεβουμε χωρις κοφτη στο Ηρακλειο με τον ΟΦΗ (θα λειπει και ο Σιμαο και ο Βιτολο αν δεν απατωμαι).

Κατα τ'αλλα και διχως ιχνος ειρωνειας, μπραβο στον ΠΑΟΚ γιατι επαιξε καλυτερα και κυνηγησε τη νικη περισσοτερο απο εμας.

ΥΓ. Ας μην ξεχναμε μερικα αριστουργηματικα σχολια των συνηθισμενων χρηστων εδω μεσα. Που οταν ο Σαλπι εχασε την ευκαιρια (οτι εχασε και ο Σισιτς στο δικο τους ματς με τον ΟΦΗ, αλλα εκει τουμπεκι) αρχισαν να λενε για παραρτηματα, για στημενο παιχνιδι, για φιλικο, για γραφικο Σαλπι που μας χαριζει βαθμους κλπ. Λογικο βεβαια διοτι σε αυτη τη δυσωδια εχουν συνηθισει την ομαδα τους, αναμενομενο να κρινουν εξ'ιδιων τα αλλοτρια, αναγκαστικα.

Μολις το ματς εληξε, εχοντας αυτοι οι 2-3 χρηστες, διαψευστει (για πολλοστη φορα) σε ολα τα επιπεδα, τουμπεκι ψιλοκομενο...Ξεχασαν τα ποστ τους σε χρονο dt. Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα δηλαδη.

ΥΓ2. Με τον Λετο θα μας πει κανεις τι γινεται? Τουλαχιστον θα μας κανει την τιμη να φορεσει ποδοσφαιρικα παπουτσια εστω για ενα αποχαιρετηστιριο ακομα παιχνιδι, πχ με τον γαυρο ?

YΓ3. Και λιγο μπασκετ. Μπραβο στον γαυρο που αφησε στο καναβατσο τις 2 τουρκικες ομαδες οντας αουτσαιντερ (σε συνδυασμο με αυτην πυο αφησαμε απεξω εμεις, los poulos οι Τουρκαλαδες απτη διοργανωση). Τα ευσημα στις 2 μεταγραφες που αλλαξαν εντελως το προσωπο της ομαδας και βγηκαν μεχρι στιγμης, ειδικα ο Ντορσει. Διαβαζοντας τις δηλωσεις των βοηθων προπονητων των 2 ελληνικων ομαδων αμεσως μετα την προκριση στο τοπ8, νιωθω ευτυχης που δεν εχω ανθρωπο μυρωδια να παιζει το ρολο του Θεοδωριδη στο μπασκετικο τμημα, αλλα εχω ανθρωπο που ξερει να αρθωσει 10-15 συγκεκριμενες και σαφεις προτασεις σχετικες με την δουλεια του και αυτο που αγαπει. Βρε σεμιναριο ολοκληρο μπορει να στησει ο Ιτουδης, αλλα σε συγκριση με τον Αγγελου και 2 προτασεις σχετικες με το αθλημα ειναι υπεραρκετες για να με κανουν ευτυχη.

Στο κυπελλο χρειαζονται θαυματα για να το σηκωσουμε με Μαριτς μοναδικο 5ρι η και Μπατιστ μισοτραυματισμενο. Εκτος αν παρουμε απροσμενες βοηθειες απο παικτες που αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε καλη κατασταση, πχ Καλαθη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...