SlimData Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ρε σεις, επειδή εγώ βλέπω με πράσινα γυαλιά... Χθες ένα παίχτης του ολυμπιακού έφαγε μπουνιά από οπαδό στο γεντί κουλέ. Μπορείτε να μου δείξετε λίγο που το γράφει ο εκπρόσωπος τύπου του γαύρου?? Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου ότι πάνε να το περάσουνε στη ζούλα για κάποιο λόγο... Είμαι σίγουρος όμως ότι είμαι κακοπροαίρετος.....
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τέλεια τα πρωτοσέλιδα, δεν τα είχα δει σήμερα Ειδικά αυτό με τη βαζελίνη και τη Nivea έγραψε άσχημα Εγώ έχω τοποθετηθεί για τη ντροπή της Κρήτης στο νήμα του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, άσχετα από τις διαθέσεις και τα συμφέροντα της κάθε ΠΑΕ, θα πρέπει να κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία από τους αθλητικούς εισαγγελείς που βρίσκονται παρόντες και να καταγράφονται τα γεγονότα στο φύλλο αγώνος από τον διαιτητή. Αλλά πες μου εσύ Slim, οπαδέ της ηθικής ομάδας οι οπαδοί της οποίας έχουν σπάσει τη μισή Ελλάδα φέτος και τους καλύπτει συνεχώς η διοίκηση σας με ανοησίες περί αντιεξουσιαστών, αν πιστεύεις ότι η διοίκηση σας θα έκανε καταγγελία για τα χθεσινά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Από εκεί και πέρα, άσχετα από τις διαθέσεις και τα συμφέροντα της κάθε ΠΑΕ, θα πρέπει να κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία από τους αθλητικούς εισαγγελείς που βρίσκονται παρόντες και να καταγράφονται τα γεγονότα στο φύλλο αγώνος. Για μια στιγμη σε περασα για υπαλληλο της ΔΟΕ της γειτονιας μου που παω να του ζητησω μια σφραγιδα σε μια βεβαιωση και με στελνει σε 15 διαφορετικα κτιρια και οροφους. Οταν ζοριζομαστε να δωσουμε την συγκεκριμενη και προφανη απαντηση, αρχιζουμε τα πρεπει, τα αυτεπαγγελτα, τις διαδικασιες, τα φυλλα αγωνος και λοιπες τυπικουρες που διευκολυνουν την υπεκφυγη μας στο να απαντησουμε επι της ουσιας...Εκ του ασφαλους παντα, μιας και ξερουμε οτι ξερετε οτι καποια πραγματα λειτουργουν για την ομαδα σας διαχρονικα, ειδικα τα νομικα οργανα. Οποτε μας ειπατε την "αντικειμενικη" σας αποψη, για την προβλεπομενη διαδικασια απο τα υποτιθεμενα ακριβοδικαια οργανα και ολα καλα. Την οποια διαδικασια γνωριζουμε και γνωριζουμε οτι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ εν προκειμενω. Αλλα η δικη σας γνωμη επι του θεματος? Γκουχου, γκουχου? SlimData αν κατσουμε να συλλεξουμε αντιστοιχα περιστατικα με αυτο που αναφερεις φοβαμαι οτι χρειαζομαστε 2 και 3 posts. Νταξει απτην αλλη βεβαια υπαρχει το πεναλτι του Τοροσιδη που δε δοθηκε απο τον Κωνσταντινεα και ετσι αποδεικνυει ποσο ακυροι ειμαστε και ποσο ευνοηθηκαμε φετος. Κατα τ'αλλα ειτε τα σπαγανε δικοι μας οπαδοι, ειτε αντιεξουσιαστες, η τιμωρια κεκλεισμενων τελικα ηρθε στο παιχνιδι που επρεπε να ερθει. Λουκουμι. Και φυσικα απεδωσε τα μεγιστα σε συνδυασμο με την αναβολη και τον ορισμο Βοσκακη που μπηκε και εκτελεσε το εργο του αψογα. Θυμιστε μου η ομαδα σας ποτε τιμωρηθηκε τελευταια φορα τωρα για τα διαφορα επεισοδια (να μην με βαλετε να αναφερομαι σε ενα-ενα plz). Απλα και εγκυκλοπαιδικα πειτε μας ποτε παιξατε στο πρωταθλημα κεκλεισμενων των θυρων και τι παιχνιδια ηταν αυτα. ΥΓ. Αν υπαρχει διαθεση να τιμωρηθει μια εκ των 2 μεγαλων ομαδων κεκλεισμενων, μπορει αυτο να επιτευχθει ΚΑΘΕ αγωνιστικη, διοτι επεισοδιο που επισυρουν τετοιες ποινες γινονται ΚΑΘΕ αγωνιστικη, πχ βεγγαλικα/καπνογονα. So?
vlachaquito Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 και οσο εσεις μαλωνετε χωρις να εχω πολυκαταλαβει γιατι, ο νικολογιαννης βγηκε μολις τωρα και ειπε οτι ο λετο θα χασει και αεκ και ολυμπιακο..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 και οσο εσεις μαλωνετε χωρις να εχω πολυκαταλαβει γιατι, ο νικολογιαννης βγηκε μολις τωρα και ειπε οτι ο λετο θα χασει και αεκ και ολυμπιακο.. Το λογο τον ειπε ? Τον πραγματικο λογο εννοω, οχι το παραμυθι του τραυματισμου. Kαι μεσα σε ολα αυτα, τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου <<Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Τσάκας είπε: "Μέχρι την Τετάρτη θα ετοιμάσουμε την πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και την Παρασκευή θα πάμε ως μεγαλομέτοχοι στη γενική συνέλευση. Πάντως, χθες ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν μοδίστρα". >> Αρχισε και την κριτικη στους αθλητες τρομαρα του.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δεν θα μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια ρε σείς, και ο Μπουρούσης τα ίδια έπαθε. Βέβαια ίσως να το κάνει λόγω του ότι είναι απλήρωτος, το πιό πιθανό imo.
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Και φυσικα απεδωσε τα μεγιστα σε συνδυασμο με την αναβολη και τον ορισμο Βοσκακη που μπηκε και εκτελεσε το εργο του αψογα. Slimdata, βλέπω δεν μίλησε κανείς για τη χθεσινή διαιτησία, όπως ακριβώς το είπες... Μιλάνε οι οπαδοί της πλέον ευνοημένης ομάδας στην Ελλάδα φέτος που έχουν πάρει μέχρι και πέναλτι εκτός περιοχής απέναντι στο μεγαθήριο Κέρκυρα. PS Ο Λέτο δεν παίζει γιατί είναι απλήρωτος. So simple.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Βέβαια ίσως να το κάνει λόγω του ότι είναι απλήρωτος, το πιό πιθανό imo. Οι αποψεις διιστανται. Αλλοι λενε οτι το παραμυθι προερχεται απο την πλευρα του παικτη και αλλοι οτι προερχεται απο την πλευρα της διοικησης απο οταν ακουστηκε οτι μιλαει/"εκλεισε" σε ομαδα του εξωτερικου. Πριν κατηγορησω, περιμενω να μαθω τι συμβαινει απο καμια πηγη της προκοπης. Να θυμισω οτι με Λετο, οπως και με Νινη το ιδιο παραμυθι ειχε συμβει και περυσι μεχρι να φυγει ο Νιοπλιας. Μιλάνε οι οπαδοί της πλέον ευνοημένης ομάδας στην Ελλάδα φέτος που έχουν πάρει μέχρι και πέναλτι εκτός περιοχής απέναντι στο μεγαθήριο Κέρκυρα. Αυτο που σε καθε συγκεκριμενο επιχειρημα/ερωτημα απαντας για το τι κανει η ομαδα του αλλου, αποφευγοντας και καλα να απαντησεις στο συγκεκριμενο πραγμα, σπαει κοκκαλα. Αναρωτιεμαι ποιους μπορει να πειθεις εκτος απτον εαυτο σου με αυτην την μονιμη τακτικη ποσταρισματος. -Γιαννη γιατι δεν εφαγες το φαι σου σημερα? -Μιλας εσυ που πριν 2 μηνες εριξες τις φακες στο νεροχυτη? Και παει λεγοντας Το 90% των ποστ σου ειναι ακριβως αυτο και φυσικα δεν παραβλεπεται οτι ποτε δεν απαντας σε οσα συζητωνται, απλα μπαινεις για να πεις το "Μιλατε εσεις που..?"
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Οι αποψεις διιστανται. Αλλοι λενε οτι το παραμυθι προερχεται απο την πλευρα του παικτη και αλλοι οτι προερχεται απο την πλευρα της διοικησης απο οταν ακουστηκε οτι μιλαει/"εκλεισε" σε ομαδα του εξωτερικου. Πριν κατηγορησω, περιμενω να μαθω τι συμβαινει απο καμια πηγη της προκοπης. Να θυμισω οτι με Λετο, οπως και με Νινη το ιδιο παραμυθι ειχε συμβει και περυσι μεχρι να φυγει ο Νιοπλιας. Δηλαδή αν έκλεισε σε ομάδα του εξωτερικού δεν θα μπορούσε να παίξει για να πάρει ο ΠΑΟ πρωτάθλημα? Δεν θα μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια ρε σείς, και ο Μπουρούσης τα ίδια έπαθε. Απαπαπαπα κακοήθιες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δηλαδή αν έκλεισε σε ομάδα του εξωτερικού δεν θα μπορούσε να παίξει για να πάρει ο ΠΑΟ πρωτάθλημα? Δηλαδη εσυ δεν ξερεις οτι γενικως οταν οι παικτες κανουν μια Α βλακεια (πειθαρχικη τυπου κλεινω σε αλλη ομαδα χωρις να συζυτησω καν μαζι σου) η οταν η διοικηση θελει για Χ,Υ λογους να τους τελειωσει απο την ομαδα, τους τρωει μαυρο φιδι? Πρωτη φορα ειναι? Εγω δεν ξερω τι παιζει με το Λετο που ΨΑΧΝΟΜΑΙ να μαθω, εσυ πως εισαι τοσο βεβαιος για το τι συμβαινει και τι οχι? Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα τραυματισμου.
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Να θυμισω οτι με Λετο, οπως και με Νινη το ιδιο παραμυθι ειχε συμβει και περυσι μεχρι να φυγει ο Νιοπλιας. Αυτο που σε καθε συγκεκριμενο επιχειρημα/ερωτημα απαντας για το τι κανει η ομαδα του αλλου, αποφευγοντας και καλα να απαντησεις στο συγκεκριμενο πραγμα, σπαει κοκκαλα. Αναρωτιεμαι ποιους μπορει να πειθεις εκτος απτον εαυτο σου με αυτην την μονιμη τακτικη ποσταρισματος. -Γιαννη γιατι δεν εφαγες το φαι σου σημερα? -Μιλας εσυ που πριν 2 μηνες εριξες τις φακες στο νεροχυτη? Και παει λεγοντας Το 90% των ποστ σου ειναι ακριβως αυτο και φυσικα δεν παραβλεπεται οτι ποτε δεν απαντας σε οσα συζητωνται, απλα μπαινεις για να πεις το "Μιλατε εσεις που..?" Χαμαιλεοντισμός λέγεται. Προσαρμόζομαι ανάλογα με το περιβάλλον και τον συνομιλητή. Τόσες σελίδες δεν έχεις πει λέξη για τα μαύρα σου τα χάλια, αλλά τα έχεις ρίξει όλα στις μηχανορραφίες και στη διαιτησία. Ακόμα και για το μπάσκετ, μίλησες για τον Αγγέλου, τραγικά πράγματα. Μην απαιτείς λοιπόν να μιλάει ο άλλος λογικά, όταν εσύ παραλογίζεσαι.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Γενικά δεν θα έλεγα οτι ένας απο τους 2 είναι ευνοημένος φέτος, υπάρχει ένα 50-50 μετά τα καλοκαιρινά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Χαμαιλεοντισμός λέγεται. Προσαρμόζομαι ανάλογα με το περιβάλλον και τον συνομιλητή. Τόσες σελίδες δεν έχεις πει λέξη για τα μαύρα σου τα χάλια, αλλά τα έχεις ρίξει όλα στις μηχανορραφίες και στη διαιτησία. Ακόμα και για το μπάσκετ, μίλησες για τον Αγγέλου, τραγικά πράγματα. Μην απαιτείς λοιπόν να μιλάει ο άλλος λογικά, όταν εσύ παραλογίζεσαι. Ασε τα επι προσωπικου στα οποια αρεσκεσαι με καθε συνομιλητη στον οποιο δε περνουν οι καραμελες σου, επι προκειμενουν με εμενα. Εγω ημουν με 30 μερες ban. Και μιλαω για το 90% των ποστ σου με μη Ολυμπιακους για το διαστημα που εγω ελειπα. Ευτυχως τουλαχιστον, παραδεχεσαι με ποιο υφος μπαινεις εδω μεσα για να ποσταρεις. Για το μπασκετ σου απαντησα ηδη, και οπως προειπα δε θα συνεχισω την κουβεντα με χρηστες που νομιζουν οτι βαλανε παρκε στα γηπεδα του μπασκετ επειδη ειναι κλειστα και δε θα εκανε φωτοσυνθεση το γκαζον. Και ποσταρουν παλι υπο το υφος χαμαιλεοντισμου μονο οταν εχουν να προσαψουν οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι σε Σχοιναδες, Ομπραντοβιτς κλπ κλπ κλπ.
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εγω δεν ξερω τι παιζει με το Λετο που ΨΑΧΝΟΜΑΙ να μαθω, εσυ πως εισαι τοσο βεβαιος για το τι συμβαινει και τι οχι? Έχω κάτι καλούς φίλους στα διοικητικά του ΠΑΟ και μου τα λένε. Φράγκα γιοκ. Και όχι, δεν θεωρώ λογικό να τον τρώει μαύρο φίδι τον Λέτο για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, από τη στιγμή μάλιστα που είναι αναντικατάστατος και βασίζεις πάνω του τις όποιες σου ελπίδες για τίτλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Έχω κάτι καλούς φίλους στα διοικητικά του ΠΑΟ και μου τα λένε. Φράγκα γιοκ. Οτι φραγκα γιοκ το ξερουμε εβδομαδες τωρα απο επισημα δημοσιευματα. Αυτο δεν απαντα σωνει και καλα στο γιατι ο Λετο δεν παιζει. Φυσικα εσενα μπορει να σε βολευει να αποδωσεις ολο το μερος της ευθυνης στον Λετο, εξαλλου απο την αρχη της σεζον για να μας αποδειξεις ποσο καλοπαιδο ειναι ο Λετο μαχεσαι. Θυμιζω οτι οι παιχτες του ΠΑΟ απτη στιγμη που φραγκα-γιοκ αποφασισαν να αφησουν τα μικρα συμβολαια να πληρωνονται και να μενουν αυτοι απληρωτοι. Αναμεσα σε αυτους και ο Λετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις