Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε τα επι προσωπικου στα οποια αρεσκεσαι με καθε συνομιλητη στον οποιο δε περνουν οι καραμελες σου, επι προκειμενουν με εμενα. Εγω ημουν με 30 μερες ban. Και μιλαω για το 90% των ποστ σου με μη Ολυμπιακους για το διαστημα που εγω ελειπα.

Μια χαρά ήταν το ύφος μου μέχρι να επιστρέψεις και να πετάξεις τα γνωστά σου καρβουνάκια, γιατί 30 μέρες συνιστούν στέρηση.

Ευτυχως τουλαχιστον, παραδεχεσαι με ποιο υφος μπαινεις εδω μεσα για να ποσταρεις.

Εν αντιθέσει με εσένα που δεν παραδέχεσαι καν τη μόνιμη διάθεση σου για flame.

Για το μπασκετ σου απαντησα ηδη, και οπως προειπα δε θα συνεχισω την κουβεντα με χρηστες που νομιζουν οτι βαλανε παρκε στα γηπεδα του μπασκετ επειδη ειναι κλειστα και δε θα εκανε φωτοσυνθεση το γκαζον. Και ποσταρουν παλι υπο το υφος χαμαιλεοντισμου μονο οταν εχουν να προσαψουν οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι σε Σχοιναδες, Ομπραντοβιτς κλπ κλπ κλπ.

Πήξαμε από ξερόλες σε αυτή τη χώρα.

Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε όλα ένα πράγμα.

Οτι φραγκα γιοκ το ξερουμε εβδομαδες τωρα απο επισημα δημοσιευματα. Αυτο δεν απαντα σωνει και καλα στο γιατι ο Λετο δεν παιζει.

Φυσικα εσενα μπορει να σε βολευει να αποδωσεις ολο το μερος της ευθυνης στον Λετο, εξαλλου απο την αρχη της σεζον για να μας αποδειξεις ποσο καλοπαιδο ειναι ο Λετο μαχεσαι.

Θυμιζω οτι οι παιχτες του ΠΑΟ απτη στιγμη που φραγκα-γιοκ αποφασισαν να αφησουν τα μικρα συμβολαια να πληρωνονται και να μενουν αυτοι απληρωτοι. Αναμεσα σε αυτους και ο Λετο.

Προσωπικά χ3στηκα για τον Λέτο από καιρό.

Το πιθανότερο λοιπόν σενάριο είναι να ήρθε πρόταση από το εξωτερικό τον Γενάρη, να απορρίφθηκε από τον ΠΑΟ, επειδή ήθελε να διεκδικήσει τίτλο μέχρι τέλους, αλλά και καλύτερα λεφτά το καλοκαίρι και να μουλάρωσε ο Αργεντίνος.

Σκέψου μέσα σε όλα αυτά να είσαι και απλήρωτος, εσύ θα έπαιζες?

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήξαμε από ξερόλες σε αυτή τη χώρα.

Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε όλα ένα πράγμα.

Απλα πηρα overdose απο τα ποδοσφαιρικα σου ποστ και δε θα το αντεξω να μου αρχισεις και τo crossposting για το μπασκετ -αθλημα για το οποιο κατα καιρους εχεις κανει ποστ μου μεινανε στην ιστορια του φορουμ- *** αυτη τη συζητηση θα την κανω με καναν αλλον, που μπορει να απαντα στοιχειωδως και οχι με τις κωλοτουμπες και τους χαμαιλεοντισμους σου, επετρεψε μου .

***Ναι ξερουμε εισαι καινουργιος στο φορουμ και δεν ξερεις για ποια ποστ μιλαω :-D

ΥΓ. Το οτι οι 30 μερες αποτελουν στερηση θεωρω αυτονοητο να το ακουω απο ατομο που επιστρατευει alt accounts για να μπορει να συνεχισει να ποσταρει. (Ξερω εισαι καινουργιος στο φορουμ δεν καταλαβαινεις τι λεω :P).

YΓ2. Εγω μπηκα και ποσταρα σημερα χωρις να κανω προσωπικη επιθεση σε κανεναν. Εσυ μπηκες να μου απαντησεις για να κανεις απλα προσωπικη επιθεση. So, αντε, μεγειες το ignore γιατι το τρολαρισμα εχει ορια, που παριστανεις και τον θιγμενο "των ορεξεων μου" τωρα :devil:

Δημοσ.

Απλα πηρα overdose απο τα ποδοσφαιρικα σου ποστ και δε θα το αντεξω να μου αρχισεις και τo crossposting για το μπασκετ -αθλημα για το οποιο κατα καιρους εχεις κανει ποστ μου μεινανε στην ιστορια του φορουμ- *** αυτη τη συζητηση θα την κανω με καναν αλλον, που μπορει να απαντα στοιχειωδως και οχι με τις κωλοτουμπες και τους χαμαιλεοντισμους σου, επετρεψε μου.

Θα περιμένω αυτά τα περισπούδαστα posts για τα οποία βαυκαλίζεσαι. Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις να σου απαντώ περιπαικτικά μιας και για σοβαρή συζήτηση δεν προσφέρεσαι :devil:

***Ναι ξερουμε εισαι καινουργιος στο φορουμ και δεν ξερεις για ποια ποστ μιλαω :-D

Πιο παλιός είμαι από εσένα, αλλά δεν συμμετείχα.

Και καλή συνέχεια, γιατί αρκετά καταχραστήκαμε το χώρο του forum.

Δημοσ.

Να θυμίσω σε αυτούς που λένε ......... (βάλτε όποια λέξη θέλετε) πόσα παιχνίδια έχασε ο Λέτο πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι για το γόνατο;

Πέρσι για παράδειγμα 14.

Δημοσ.

Να θυμίσω σε αυτούς που λένε ......... (βάλτε όποια λέξη θέλετε) πόσα παιχνίδια έχασε ο Λέτο πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι για το γόνατο;

Εγώ έχω ασθενή μνήμη. Πόσα είχε χάσει?

Από την άλλη εγώ έχω ξεχάσει πότε έπαιξε τελευταία φορά φέτος.

Δημοσ.

:-D :devil: :mrgreen:

Μιλας για ατομα που ψανχουν φαντασματα ΕΣΥ?

Εσυ που χθες εγραφες "χαχαχχα Σαλπι μην αγχωνεσαι θα το ρουφηξει ως συνηθως ο φιλος σου κατω απ τα δοκαρια!" και διαψευστηκες πανηγυρικοτατα και στα 2, οπως και στο σαφες "υπονοουμενο σου" περι στημενου φιλικου?

Επισης μολις εληξε το παιχνιδι και χασαμε το στημενο φιλικο εγινε τελικα ενα "απολυτα δικαιο αποτελεσμα"?

Να το ποστ σου για το χθεσινο στημενο φιλικο που τελικα μετατραπηκε μαγικα σε απολυτα δικαιη ηττα:

Γελωτας.

Αν νικαγαμε θα τα ελεγες αυτα περι "απολυτα δικαιου αποτελεσματος"? Αφηνω τον Αγιο Τρολλ να μαντεψει...

Φυσικα και δε πιστευα οτι ο παοκ θα παρει βαθμους! Θυμασαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηρε εδω κατω, με σας? Προφανως ο παο ηταν το φαβορι, κι απο την αλλη ο παοκ εχει παιχτες που εναντιον σας δεν εχουν κανει και τις καλυτερες εμφανισεις, απλα θυμιζω το ματς του πρωτου γυρου. Ο Χαλκιας ηταν ο καλυτερος πελατης σας!

Και φυσικα ηταν δικαιο το αποτελεσμα, αφου παιξατε χαλια. Οπως παιζατε σ εκεινα τα ματς που κερδιζατε 1-0 με γκολ στο 80' και τους αντιπαλους να χανουν τα αχαστα..

Σκεψου τι ελεγες για οφη, ξανθη, τριπολη, δραμα... ή καλυτερα με ποση ευκολια χαρακτηριζες την ομαδα μου τσιρκο.

Ξεχαστε τον τον Λετο για φετος εκτος κι αν πατε πλει ωχ, εκει μπορει να παιξει.

Δημοσ.

Καλά τα ξέραμε για τον μπαLeto. Καλός παίχτης αλλά ο χαρακτήρας του είναι συνδυασμός Χουτου-Καστιγιο-Καραγκουνη, αναμενόμενα είναι όλα αυτά που κάνει.

Δημοσ.

Καλά τα ξέραμε για τον μπαLeto. Καλός παίχτης αλλά ο χαρακτήρας του είναι συνδυασμός Χουτου-Καστιγιο-Καραγκουνη, αναμενόμενα είναι όλα αυτά που κάνει.

Τι ακριβώς κάνει;

Δημοσ.

εγω παντως δε μπορω να πω με σιγουρια οτι το κανει επιτηδες... δηλ απ τη μια λες οτι μπορει να αντιρα που δε τον εδωσαν ή που ειναι απληρωτος. Απο την αλλη ομως η χονδροπαθεια ειναι πολυ υπουλο προβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...