Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
<br />τους ΕΧΟΥΜΕ αν και διαιτησια 100-0.<br />
<br /><br /><br />

αν μου επιτρέπεις τη διόρθωση...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο κοιτας ρε,κοιτα τι γινεται στο τηγανι,βαλτε το να χαρειται,παραγκα.

Οχι εμενα δεν με νοιαζει, δεν ειμαι ουτε Ολυμπιακος ουτε Παναθηναικος, αλλα σιγα την σφαγη. Μια κλασικη απλη κοκκινη σφαγη ειναι. Πρωτη φορα τα βλεπετε?

Λιγο με τα φοαυλ που δεν δινει, λιγο(πολυ) με τις καρτες που δεν δινει στους κοκκινους που κανουν τακλιν σαν νιντζα, λιγο το καθαροτατο(μαλλον) γκολ που δεν μετρησε, ε γνωστα πραγματα.

Γκολ. Αντε ας χαρουνε τωρα.

Αυτο που θα ακουτε τωρα ειναι οτι και να μετρουσε το γκολ σας παλι ισοπαλια θα ειναι ααααχαχαχαχαχαχαχα. :-D :-D

Δεν σας ζηλευω για το τι πραγματα θα ακουσετε. :lol: :lol:

Δημοσ.

Με αυτό το ματς θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει για αρκετά χρόνια να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο. Απαράδεκτες καταστάσεις. Είτε πρόκειται για παράγκα, είτε ακόμα κι αν πρόκειται απλά για λάθος του διαιτητή και των linesman.

Δημοσ.

Ρε σεις, συνέλθετε.

Δεν θέλω να επιβάλω σε κανέναν τη γνώμη μου, θα την πω όμως.

Κακώς μπαίνετε και γράφετε στο θέμα τους.

Δεν γίνεται με το ζόρι να δείξεις την αλήθεια σε αυτόν που δεν θέλει να την δει.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι το γκολ του Λέτο το φάγανε επειδή ο άλλος κάνει πέναλτυ στον Σαριέγκι. Ο τέρμας περίμενε κεφαλιά Σαριέγκι αλλά δεν υπολόγισε στον αμυντικό του.

Δημοσ.

παιδία νομιζω οτι δεν πρέπει να ασχολουμαστε με την διαιτησία!!! λάθη γίνονται!

αχχαχααχ μαρεσεις γιατι με κανεις και γελαω σε μια δυσκολη νυχτα :-D

Δημοσ.

Διαβαζω εδω και καιρο τα νηματα των δυο ομαδων και δυστυχως βλεπω πως αρκετοι ερχονται οχι για μια ουσιαστικη κουβεντα αλλα για να εκφρασουν εναν ηλιθιο οπαδισμο και να αναλωθουν σε αντεκλησεις.Και απο τις δυο ομαδες.

Σαν οπαδος του Παναθηναικου δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο την ομαδα μου, εστω και αν βελτιωνομαστε.Αυτο ειναι θετικο.Στο πρωτο ημιχρονο ειμασταν παθητικοι ενω τις λιγες φορες που παιξαμε επιθετικα τους καναμε σχετικα ευκολες φασεις.Αλλα ηταν πιο ενεργητικοι στο πρωτο ημιχρονο και γενικα καλυτεροι.Το δευτερο ημιχρονο δεν το ειδα,γιατι εκνευριστηκα απο τον τροπο παιχνιδιου στο πρωτο.

Απο οτι διαβασα στο sport fm ειχαν και οι δυο ευκαιριες.Το κανονικο γκολ του Κατσουρανη που ακυρωθηκε δεν το ειδα ,δεν ξερω αν ηταν κραυγαλεα αδικια εις βαρος μας.Υπαρχει ο παραγοντας του ανθρωπινου λαθους αν και ο διαιτητης ηταν σαφως υπερ των γηπεδουχων.Αλλα φταιμε και εμεις σαν ομαδα για το +7 απεναντι σε εναν τελικα κατα την ταπεινη μου γνωμη μετριο αντιπαλο.Αν δειξει αυτο το προσωπο στην Ευρωπη ο Ολυμπιακος του χρονου θα σφαγιαστει.

Οσο για αυτους τους Ολυμπιακους που θα θριαμβολογουσαν για μια τετοια νικη,σιγουρα ειναι θλιβερα ανθρωπακια και προσωπικα δεν θα απαντουσα καν σε τετοιου χαμηλου επιπεδου ατομα.

Το να χαιρεσαι που η ομαδα σου παιρνει,εστω και με αδικια στο ντερμπι πρωταθλημα ειναι κατανοητο,αλλα το να ειρωνευεσαι κιολας οντας συνολικα μετριος στον αγωνα και κερδιζωντας με τυχη αν οχι δολο ειναι πραγματικα γελοιο.

Δημοσ.

Τόσα χρόνια μαζί τους νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα, όμως οι άνθρωποι αποδεικνύουν ότι είναι απίστευτοι απατεώνες. Κρίμα τα παντελόνια που φοράνε τελικά και φαίνεται πως τα έχουν μόνο για το κρύο. Στημένα πρωταθλήματα έχουν πάρει πολλά, αλλά σαν αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ας πανηγυρίσουν τη νίκη που πήραν με 2-1 και το πρωτάθλημα, αλλά όλη η Ελλάδα είδε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα. Αυτοί ας παραμυθιάζονται μονάχοι τους

Δημοσ.

αχχαχααχ μαρεσεις γιατι με κανεις και γελαω σε μια δυσκολη νυχτα :-D

ναι γιατί? είδες κάποια τόσο τραγική απόφαση να επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα?

εγώ σκέφτομαι να πάω στην Παιανία να βρίσω τους παίχτες!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...