daPro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Φαε εναν Ντεβιτς τωρα Που σαι φιλε,φαε εναν Αμπντουν προς το παρον
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Πως αισθάνεται ο λαός της 13 που μας στερεί ακόμη ένα πρωτάθλημα;
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ναι ο λαός το στέρησε...τι άλλο θα δω ρε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Πως αισθάνεται ο λαός της 13 που μας στερεί ακόμη ένα πρωτάθλημα; Καλα πρωταθλημα δεν μας στερουν οσοι κανανε τα επεισοδια, το ματς παλι διπλο θα ηταν οπως πηγαινε. Ομως και τα επεισοδια δεν ειναι τυχαια. Δεν μιλαμε για κλασικα επεισοδια τυπου ντερμπι, δηλαδη κατα των αντιπαλων (σε αυτο το θεμα ηταν παναγιτσες και καλως ηταν), αλλα επεισοδια που ειχαν σκοπο να βλαψουν τον ΠΑΟ. Ας μας πει καποιος ποιοι τα κανουν και τι ρολο βαρανε. ΥΓ. Δεν εννοω οτι τα επεισοδια ειναι βαλτα απο τους απεναντι. Προφανως εκ των εσω ειναι, αλλα το ζητημα ειναι απο ποιους και για ποιο λογο.
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 (Ξανα)έρχεται ο Σωτήρας (ό,τι πάρεις 50% κάτω).
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλα πρωταθλημα δεν μας στερουν οσοι κανανε τα επεισοδια, το ματς παλι διπλο θα ηταν οπως πηγαινε. Ομως και τα επεισοδια δεν ειναι τυχαια. Δεν μιλαμε για κλασικα επεισοδια τυπου ντερμπι, δηλαδη κατα των αντιπαλων, αλλα επεισοδια που ειχαν σκοπο να βλαψουν τον ΠΑΟ. Ας μας πει καποιος ποιοι τα κανουν και τι ρολο βαρανε. ΥΓ. Δεν εννοω οτι τα επεισοδια ειναι βαλτα απο τους απεναντι. Προφανως εκ των εσω ειναι, αλλα το ζητημα ειναι απο ποιους και για ποιο λογο. Δεν μιλάω τόσο για το φετινό. Αυτό που έγινε απόψε δεν τελειώνει φέτος. Αν και όπου πήγαν φέτος και έκαναν επεισόδια χάσαμε. Τα κάναν στην Λιβαδειά έχασες και έπαιξες και κλεισμένων με τον Π.Α.Ο.Κ. Μακάρι αυτοί που έβαλαν τις φωτιές να μην μπορούσαν να βγουν και να καίγονταν σαν τα ποντίκια. Γιατί τέτοια αξία έχουν, τέτοια μοίρα τους πρέπει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 (Ξανα)έρχεται ο Σωτήρας (ό,τι πάρεις 50% κάτω). Kατι τετοιο παιζει με τα επεισοδια εκ των εσω imho. Δεν μιλάω τόσο για το φετινό. Αυτό που έγινε απόψε δεν τελειώνει φέτος. Αν και όπου πήγαν φέτος και έκαναν επεισόδια χάσαμε. Τα κάναν στην Λιβαδειά έχασες και έπαιξες και κλεισμένων με τον Π.Α.Ο.Κ. Μακάρι αυτοί που έβαλαν τις φωτιές να μην μπορούσαν να βγουν και να καίγονταν σαν τα ποντίκια. Γιατί τέτοια αξία έχουν, τέτοια μοίρα τους πρέπει. Εγω ειμαι περιεργος απο οσους βρεθηκαν στο γηπεδο, να μαθω απο ποιους ξεκινησαν τα επεισοδια και στο ημιχρονο αλλα και στο 82. Απο ποιους οργανωμενους εννοω, ποιο συνδεσμο. Ετσι για να καταλαβαινομαστε σιγα-σιγα.
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Υποβιβασμός να τελειώνουμε. Τουλάχιστον η ομάδα προστάτεψε με μεγάλη επιτυχία τους φιλοξενούμενους και δεν τους έδειραν.
Kasrith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλά και αυτοί οι μαλάκες τώρα στην εκπομπή τι γυρεύουν? Πριν απο 10 λεπτά μας διαβάσανε την ανακοίνωση της NOVA που έλεγε ότι δεν θα δείξουμε/αναφέρουμε τίποτα περι ξύλου, κτλ κτλ και τώρα αυτοί κάνουν τις ποιο χαζές ερωτήσεις... "Παίξανε ξύλο στην φυσούνα?" Άντε ρε μλκ που ψάχνεις κάτι να πεις και δεν ξέρεις απο που να πιαστείς...
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εγω ειμαι περιεργος απο οσους βρεθηκαν στο γηπεδο, να μαθω απο ποιους ξεκινησαν τα επεισοδια και στο ημιχρονο αλλα και στο 82. Απο ποιους οργανωμενους εννοω, ποιο συνδεσμο. Ετσι για να καταλαβαινομαστε σιγα-σιγα. Δεν έχει κάμερες το Ο.Α.Κ.Α.; Να ψάξουν να τα βρουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλά και αυτοί οι μαλάκες τώρα στην εκπομπή τι γυρεύουν? Πριν απο 10 λεπτά μας διαβάσανε την ανακοίνωση της NOVA που έλεγε ότι δεν θα δείξουμε/αναφέρουμε τίποτα περι ξύλου, κτλ κτλ και τώρα αυτοί κάνουν τις ποιο χαζές ερωτήσεις... "Παίξανε ξύλο στην φυσούνα?" Άντε ρε μλκ που ψάχνεις κάτι να πεις και δεν ξέρεις απο που να πιαστείς... Αυτοι θα κλαψουν προφανως λογω του 3d που τους βγηκε ξινο
pabou13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 κριμα κριμα, εγω την εκανα στο ημιχρονο και οπως φανηκε ο θεος με δικαιωσε. Πρωτη φορα τετοιο μπ@ρδ@λο, με την ΑΕΚ οταν παιζαμε στην εδρα μας ηταν πολυ πιο ηρεμα...
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 κριμα κριμα, εγω την εκανα στο ημιχρονο και οπως φανηκε ο θεος με δικαιωσε. Πρωτη φορα τετοιο μπ@ρδ@λο, με την ΑΕΚ οταν παιζαμε στην εδρα μας ηταν πολυ πιο ηρεμα... Για πες, τι είδες;
vlachaquito Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 οντως, πες φιλε τι εγινε γιατι δεν καταλαβαμε και πολλα. στο νοβα λενε για σοβαρα τραυματιες κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις