Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε φιλε chill,chill out...

αν σε κανει κ σε ηρεμει αυτο,τοτε ναι κ παλι το πηραμε στα χαρτια κ του χρονου στα χαρτα θα το παρουμε.chill out ;)

Sheldon? Εσύ είσαι?

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε φιλε chill,chill out...

αν σε κανει κ σε ηρεμει αυτο,τοτε ναι κ παλι το πηραμε στα χαρτια κ του χρονου στα χαρτα θα το παρουμε.chill out ;)

Y NO CHECK WHATS INSIDE SPOILER ?

Ή μήπως ακόμα χειρότερα δεν ξέρεις τι αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο meme?

Πλάκα κάνει ρε συ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μα γιατί το λες εσύ αυτό, αφού ήταν μέσα ο Τοτσές; Δεν μπορεί ο Τοτσές να βάλει δυο γκολάκια στον Μέγκιερι για πλάκα με 2 ασίστς από Καραγκούνε'ι' :D

Sheldon? Εσύ είσαι?

I rofled hard :lol:

Δημοσ.

Για πες, τι είδες;

Τον Παναθηναικό να μην ξέρει που του πάνε τα 4,τον Ολυμπιακό το ίδιο αλλα με λίγο καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ένα απίστευτο τσίρκο έξω απο τη γήπεδο πριν την έναρξη..

Ενα μεγαλύτερο τσίρκο στο ημίχρονο στις 29-31 και το αποκορύφωμα της παρωδίας στο 82'...που ενώ δεν έτρεχε τίποτα αποφάσισαν ότι δεν γουστάρουν να λήξει ο αγώνας :shifty:

EDIT: Για να λέω και τα πράγματα με το όνομα τους,κάποτε πρέπει να τελειώνει το ανέκδοτο με τους ματατζήδες στον αγωνιστικό χώρο έτσι...;

Δημοσ.
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις δεκάδες χιλιάδες υγιών φιλάθλων που προσήλθαν μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας. Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να τους ζητήσουμε συγγνώμη που έγιναν μάρτυρες μιας από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην ιστορία του Συλλόγου.

Σαν οργανισμός καταβάλαμε κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο του ανθρωπίνως εφικτού, τόσο προληπτικά όσο και κατασταλτικά ώστε να διαφυλάξουμε τις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Δυστυχώς υπήρξαν γεγονότα που κατέστη αδύνατο να ελεγχθούν και φτάνουμε να λέμε πως ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Είναι ντροπή για την ιστορία του Παναθηναϊκού και κρίμα για την προσπάθεια αυτής της ομάδας να σημαδεύονται από αυτά τα γεγονότα."

Δημοσ.

αποκορύφωμα της παρωδίας στο 82'...που ενώ δεν έτρεχε τίποτα αποφάσισαν ότι δεν γουστάρουν να λήξει ο αγώνας :shifty:

Τι εννοείς φίλος ότι δεν έτρεχε τίποτα? Οι μολότοφ που άκουγα εγώ από την τηλεορασή μου από πού ήταν, από τους πανηγυρισμούς οπαδών ενός κόμματος για τη νέα εκλογή προέδρου?

Δημοσ.

EDIT: Για να λέω και τα πράγματα με το όνομα τους,κάποτε πρέπει να τελειώνει το ανέκδοτο με τους ματατζήδες στον αγωνιστικό χώρο έτσι...;

Ετσι... να τους αφησουμε ρε παιδι μου ελευθερους να δουμε με ποιους θα τα βαζουν... τι θα θελουν να κανουν? θα αλληλοσκοτωθουν? ντου στους παικτες? στους προπονητες? αναμεταξυ τους?

αμα υπαρχει ενα μονο στρατοπεδο να δουμε τι θα γινει τελος παντων...

λετε κατι παρομοιο με αυτο που εγινε στην Αιγυπτο τις προαλλες??

Δημοσ.

Τι εννοείς φίλος ότι δεν έτρεχε τίποτα? Οι μολότοφ που άκουγα εγώ από την τηλεορασή μου από πού ήταν, από τους πανηγυρισμούς οπαδών ενός κόμματος για τη νέα εκλογή προέδρου?

Απο την στιγμή που ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο δεν έγινε το παραμικρό ΜΕΣΑ στο γήπεδο εώς το 82' που έφυγαν οι μολότοφ προς τα ΜΑΤ..

Ετσι... να τους αφησουμε ρε παιδι μου ελευθερους να δουμε με ποιους θα τα βαζουν... τι θα θελουν να κανουν? θα αλληλοσκοτωθουν? ντου στους παικτες? στους προπονητες? αναμεταξυ τους?

αμα υπαρχει ενα μονο στρατοπεδο να δουμε τι θα γινει τελος παντων...

λετε κατι παρομοιο με αυτο που εγινε στην Αιγυπτο τις προαλλες??

Αγορίνα η αστυνομία να κάνει την δουλειά της εκεί που πρέπει..τα ΜΑΤ δεν έχουν καμία δουλειά να μπαίνουν μέσα και να γεμίζουν χημικά το γήπεδο!

Αν δεν θέλουν βία στα γήπεδα να μην επιτρέπουν στην βία να μπαίνει στα γήπεδα,δεν περιμένεις να γίνει της πουτάνας για να δράσεις..και η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να προκαλούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...