Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου πέρασε απο το μυαλό οτι οι δηλώσεις αυτές έιναι για αποπροσανατολισμό του κόσμου. κάτι θα γίνει δε μπορεί.

Το θέμα ήταν ότι δεν πρόκειται για "στοχευμένες" δηλώσεις....κάτι μου λέει ότι τα πιστεύει! (γνώμη μου!!)

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μηπως ο Μαρινακης φοβαται τιμωρια αφαιρεσης βαθμων και λεει αυτες τις παπαριες?Γινεται θεωρητικα?Προβλεπεται απο τους κανονισμους του πρωταθληματος?

Δημοσ.

Μηπως φοβαται τιμωρια αφαιρεσης βαθμων?Γινεται θεωρητικα?Προβλεπεται απο τους κανονισμους του πρωταθληματος?

Πλακα μου κανεις? Οσο μιλαει τα κανει χειροτερα, αυτος αν συνεχισει να μιλαει θα του παρουν 3-4 πρωταθληματα πισω

Δημοσ.

Μηπως ο Μαρινακης φοβαται τιμωρια αφαιρεσης βαθμων και λεει αυτες τις παπαριες?Γινεται θεωρητικα?Προβλεπεται απο τους κανονισμους του πρωταθληματος?

xaxaxXAXAxaxaXAXaxaXAXAXaxAXAXAXAxaxaxa να είσαι καλά!

Δημοσ.

Ξερετε γιατι το λεω?(Περα απο την πλακα.)Γιατι στα αμορφωτα ατομα υπερισχυει η αποψη οτι οταν εχουν χεσμενη την φωλια τους,η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.Μηπως λοιπον μιλαει ετσι για να επηρεασει.

Δημοσ.

Σιγά μην τους κόψει κανείς βαθμούς και πρωταθλήματα ρε παιδιά. Γελιόμαστε τώρα; Το ελληνικό κράτος είναι αδύναμο μπροστά στην εξουσία που έχουν πάρει οι Πατερομαρινάκηδες κτλ.

Δημοσ.

Δεν ξερω, επιμενω, οτι συμβαινει σημερα και γενικα με το ποδοσφαιρο φετος, κατι εχει να κανει με αλλα πραγματα. Εκτος ποδοσφαιρου.

Δημοσ.

Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος. Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για την μπάλα.

Στεναχωριέμαι διότι σήμερα μπήκε ταφόπλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Δημοσ.

Ξερετε γιατι το λεω?(Περα απο την πλακα.)Γιατι στα αμορφωτα ατομα υπερισχυει η αποψη οτι οταν εχουν χεσμενη την φωλια τους,η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.Μηπως λοιπον μιλαει ετσι για να επηρεασει.

οκ! μου μυρίζει ήδη μεθόδευση ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο( άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!) ο ολυμπιακός να χάσει τόσους ώστε και πάλι να πάρει το πρωτάθλημα!

Δημοσ.

Δεν το εχω χωνεψει οτι θα φυγει ο Τζιμπριλ...

Ε ρε γλεντια, κανονιστε στην ΠΑΕ. Συμβολαιο εχει, τον Παναθηναικο τον αγαπαει. Νιωθει προφανως οτι ειναι απροστατευτος. Κανονιστε στην ΠΑΕ...

Δημοσ.

Είμαι πολύ πολύ στεναχωρημένος. Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για την μπάλα.

Στεναχωριέμαι διότι σήμερα μπήκε ταφόπλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με το παναθηναϊκό μετά απο τα σημερινά ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...