MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Γενικα, ειναι απο σπανιο εως απιθανο να ακουσεις ΓΑΥΡΟ να κραζει Τζιγκερ, ασχετα αν ειναι προεδρος του "αιωνιου αντιπαλου" τους εδω και ποσα χρονια. Ενω ο Πατερας που ασχοληθηκε ολο κι ολο γυρω στον 1 χρονο με την ΠΑΕ στον λαιμο τους καθεται. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο που λεει και ενα τραγουδι. Κουιζακι: Σε ποια επιχειρηση που μεγαλομετοχος ειναι ο Μπαινοβγενοπουλος του ζητανε οι υπολοιποι μετοχοι να "πουλησει", ενω τον απειλουν και με νομικες διαδικασιες επειδη τους παραπλανουσε λεγοντας τους ψεματα για την πορεια της (τους ελεγε να μην αγχωνονται για το μελλον της επιχειρησης και να κρατησουν τις μετοχες τους και θα την κανει μια απτις μεγαλυτερες επιχειρησεις της Ευρωπης με τις επενδυσεις του, την ιδια στιγμη που ο ιδιος ξεφορτωνοταν οσο-οσο οσες μετοχες μπορουσε)? Αυτον θελουμε προεδρο στην ΠΑΕ ειπαμε? Aυτος ειναι ο Παναθηναικαρας που θα παρει την ομαδα μας και θα την παει μπροστα?
capten- Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ενω ο Πατερας που ασχοληθηκε ολο κι ολο γυρω στον 1 χρονο με την ΠΑΕ στον λαιμο τους καθεται. Αστειεύεσαι έτσι? Στον Πατέρα άγαλμα θα στήσουμε έξω από την θuρα 7.Τιμές και δόξα σαν τον μεγαλύτερο ευεργέτη μας.
vlachaquito Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 εμενα παλι αυτες οι δηλωσεις μου μοιαζουν δηλωσεις πανικου, καταλαβαινουν οτι μονο ζημια κανει η καταστροφη αεκ και παο και προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν να ηρεμησει η κατασταση
SlimData Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Κουιζακι: Σε ποια επιχειρηση που μεγαλομετοχος ειναι ο Μπαινοβγενοπουλος του ζητανε οι υπολοιποι μετοχοι να "πουλησει", ενω τον απειλουν και με νομικες διαδικασιες επειδη τους παραπλανουσε λεγοντας τους ψεματα για την πορεια της (τους ελεγε να μην αγχωνονται για το μελλον της επιχειρησης και να κρατησουν τις μετοχες τους και θα την κανει μια απτις μεγαλυτερες επιχειρησεις της Ευρωπης με τις επενδυσεις του, την ιδια στιγμη που ο ιδιος ξεφορτωνοταν οσο-οσο οσες μετοχες μπορουσε)? Αυτον θελουμε προεδρο στην ΠΑΕ ειπαμε? Aυτος ειναι ο Παναθηναικαρας που θα παρει την ομαδα μας και θα την παει μπροστα? Αφενός, δώσε link να διαβάσουμε κι εμείς Αφετέρου, ποιος είναι ο Παναθηναικάρας? Εσύ? Ρε ξεκολάτε ρε, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τι σχέση έχουν τα υποτιθέμενα προβλήματα σε μια επιχείρηση με το αν είναι Παναθηναικός ή όχι? Και ποιος είναι στο κάτω κάτω της γραφής ο midi και ο slimdata να πει ποιος είναι παναθηναικάρας και ποιος όχι? Αλήθεια ρε φίλε μου τη σπάνε πολύ άσχημα αυτές οι εξυπνάδες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αφενός, δώσε link να διαβάσουμε κι εμείς Αφετέρου, ποιος είναι ο Παναθηναικάρας? Εσύ? Εγω, δεν ειμαι Παναθηναικαρας ουτε και παρεδωσα μαθηματα Παναθηναικοφροσυνης καπου. Δεν καταλαβαινω προς τι μπλεκεις εμενα και το ποσο ΠΑΟ ειμαι σε σχεση με αυτο που εγραψα. Που κολλαει? Bεβαιως, βεβαιως, θεωρω οτι μπορω να καταλαβω ποιος εδω και χρονια μου πουλαει Παναθηναικοφροσυνη εκμεταλλευομενος την απογνωση μου λογω της υπαρχουσας διοικησης. Οπως θα τα καταλαβαινα αυτα με το πενιχρο μου μυαλο ακομα κι αν ημουν γαυρος. Οπως καταλαβαινω και μια γκομενα οταν μου πουλαει παραμυθι, χωρις να ειναι απαραιτητο να ειμαι ο μαμιας της γειτονιας. Οπως καταλαβαινω και εναν πολιτικο οταν ειναι ψευτης, χωρις να χρειαζεται να εχω προυπαρξει ως πολιτικος. Ρε ξεκολάτε ρε, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τι σχέση έχουν τα υποτιθέμενα προβλήματα σε μια επιχείρηση με το αν είναι Παναθηναικός ή όχι? Δεν μας ενδιαφερει ο τροπος που διαχειριζεται τις επιχειρησεις του, οι σχεσεις του με τους αλλους μετοχους κλπ? Really? (OXI για το ποσο Παναθηναικος ειναι, αλλα για το πολυ πιο λογικο συμπερασμα, μην ΤΥΧΟΝ βρε παιδακι μου μας αναλαβει με αναλογους σκοπους και οχι επειδη νοιαζεται τον ΠΑΟ πιο πολυ απο τον εαυτο του) Κατα τ'αλλα στη διαθεση σου οτι ζητησες: Άλλος μέτοχος ρώτησε το ΔΣ αν μπορούν να κινηθούν νομικά εναντίον του Αντρέα Βγενόπουλου που τους παρότρυνε να μην πουλήσουν μετοχές της τράπεζας γιατί θα έφτιαχνε τη μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης ενώ ο ίδιος πούλησε στα 13 ευρώ και πλεον η τιμη της μετοχης ειναι 10 σεντ. Άλλος μέτοχος, ανέφερε πως στις 28 Σεπτεμβρίου 2011, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Ευθύμιος Μπουλούτας διαβεβαίωνε πως η τράπεζα δεν θα χρειαστεί άλλα κεφάλαια. Τον Σεπτέμβρη μας είπατε πως δεν θα εκδώσετε άλλες μετοχές ενώ τώρα θέλετε να εγκρίνουμε την έγκριση νέων δικαιωμάτων, πρόσθεσε. Υπάρχουν ευθύνες για τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των μετοχών και πρέπει να τύχουν σεβασμού οι παλιοί μέτοχοι. Άλλος μέτοχος, ζήτησε να αποκοπεί η οποιαδήποτε σχέση με τη MIG. Δώστε την Εγνατία δωρεάν, πρόσθεσε. Λαϊκή: Οργή μετόχων κατά Βγενόπουλου-Μπουλούτα Link #2 FYI: Μπουλουτας ειναι το πρωτοπαληκαρο του στην συγκεκριμενη επιχειρηση, εξου και οι περισσοτερες επιθεσεις μετοχων σε αυτον που ηταν παρων. ΥΓ. Δε θα μπω στη διαδικασια να κατσω να συζητησω για το θεμα, ειδικα οταν βλεπω χωρις λογο, αυτα που ειδα λιγες σελιδες πριν και σιχαθηκα: "βαζελια" "και ποιος ειναι ο Παναθηναικαρας, εσυ?" "βαζελια ειστε και φαινεστε". Σιγα μη κατσω να τσακωθω για να αποδειξω αν ειμαι η δεν ειμαι Παναθηναικος για αγνωστο λογο. Αρπαζεστε πολυ ευκολα οταν μιλουμε για τους μετοχους η τους αμετοχους και ξεφευγετε μεταξυ σας σαν να εχετε να χωρισετε κατι, γιαυτο: Ολυμπιακος ειμαι, γραφω για τον Βγενο οσα γραφω επειδη επιθυμω το κακο του ΠΑΟ, case closed απο εμενα, πειτε τα.
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Fire διαβάζεις Derby? Ορίστε φιλικό κλίμα Όχι δεν παίρνω αθλητικές εφημερίες και γενικά εφημερίδες. Τελευταία φορά που αγόρασα αθλητική εφημερίδα ήταν μετά το πρωτάθλημα με τον Σούποτιτς.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ποτέ μην έρθει η στιγμή ν' αφήσεις το λιμάνι θα σ αγαπάμε μια ζωή Βαρδιναγιάννη Γιάννη
DKNI Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τι αλλη αποδειξη θελετε οτι ο Βαρδινογιαννης ειναι αντιΠαναθηναικος?
SlimData Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Midi, άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε... Εσύ τον λες υποτιμιτικά Παναθηναικάρα και σε αυτό αντιδρώ. Στις επιχειρήσεις του μπορεί να είναι ότι θέλεις εσύ αλλά για το αν είναι Παναθηναικός ή όχι δεν τίθεται θέμα. Λες μια ξεκάθαρη κουβέντα και δυο μηνύματα μετά σιχάθηκες τις συζητήσεις για βαζέλια και παναθηναικάρες? Μην τις ξεκινάς τότε. Δεν αμφισβήτησα τα κίνητρά σου, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις
3leven Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Τι αλλη αποδειξη θελετε οτι ο Βαρδινογιαννης ειναι αντιΠαναθηναικος? http://www.sport-fm.gr/article/544024 Αντε αλλη μια..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Midi, άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε... Εσύ τον λες υποτιμιτικά Παναθηναικάρα και σε αυτό αντιδρώ. Στις επιχειρήσεις του μπορεί να είναι ότι θέλεις εσύ αλλά για το αν είναι Παναθηναικός ή όχι δεν τίθεται θέμα. Λες μια ξεκάθαρη κουβέντα και δυο μηνύματα μετά σιχάθηκες τις συζητήσεις για βαζέλια και παναθηναικάρες? Μην τις ξεκινάς τότε. Δεν αμφισβήτησα τα κίνητρά σου, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις Τον λεω υποτιμητικα Παναθηναικαρα γιατι πουλαει Παναθηναικοφροσυνη στον κοσμο, οπως και ελπιδα. Μην σκαλωνεις εκει. Απο εκει και περα οσο ανουσιο θεωρεις οτι συμβαινει στις επιχειρησεις του και πως τις διαχιριζεται αλλο τοσο ουσιωδες το θεωρω εγω, αρα δε θα συμφωνησουμε. Οποτε δεν εχει και κανενα νοημα να συνεχιζουμε την κουβεντα σε επιπεδα "και ποιος ειναι ο Παναθηναικαρας ρε; εσυ;".
SlimData Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Είπα εγώ ότι είναι ανούσιο το πως κινείται στις επιχειρήσεις του? 'Οχι βέβαια Είπα όμως πολύ απλά ότι δεν είσαι σε θέση εσύ, εγώ και κανένας άλλος να τον ονομάζει Παναθηναικάρα υποτιμιτικά. Και σου ξαναλέω, αν δεν θέλεις συζητήσεις για παναθηναικάρες, μην τις ξεκινάς Εγώ σκαλώνω, πως να το κάνουμε τώρα? Αυτές τις γκοτζιλιές δεν μπορώ να τις ακούω άλλο
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129003968
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Είπα εγώ ότι είναι ανούσιο το πως κινείται στις επιχειρήσεις του? 'Οχι βέβαια Είπα όμως πολύ απλά ότι δεν είσαι σε θέση εσύ, εγώ και κανένας άλλος να τον ονομάζει Παναθηναικάρα υποτιμιτικά. Και σου ξαναλέω, αν δεν θέλεις συζητήσεις για παναθηναικάρες, μην τις ξεκινάς Εγώ σκαλώνω, πως να το κάνουμε τώρα? Αυτές τις γκοτζιλιές δεν μπορώ να τις ακούω άλλο Α επειδη το λεει ο Γκοτζος για το Βγενο, οποιος αλλος το πει, σου χτυπα ευαισθητο σημειο. Πεστο ετσι να συνενοηθουμε. Κατα τ'αλλα πως δεν ειμαι σε θεση εγω να τον ονομασω υποτιμητικα Παναθηναικαρα? Υπαρχουν ακομα ατομα που θεωρουν οτι ο Βγενοπουλος ειναι και πρεπει να ειναι υπερανω κριτικης απο τους φιλαθλους/οπαδους? YΓ. Καταλαβε πως αυτο οτι δε θα συνεχισω τη συζητηση το ειπα γιατι δε γουσταρω να βγαινει ο ενας φιλαθλος να την μετραει (την Παναθηναικοφροσυνη του) μπρος σε εναν αλλον φιλαθλο και ο αλλος να την αμφισβητει και μπλαμπλαμπλα, ενω ειναι ΟΛΟΙ Παναθηναικοι. Το βλεπω συνεχως να συμβαινει, τις περισσοτερες φορες χωρις σοβαρο λογο και αηδιαζω. Οτι εκανες κι εσυ αμεσως μετα το ποστ μου. (εγω δεν καταφερθηκα εναντιον καποιου φιλαθλου της ομαδας μου). Καταλαβε επισης πως ο Βγενοπουλος δεν ειναι ενας απο εμας, ωστε να τον εντασω στην ιδια κατηγορια με εσενα η εμενα και να χαλιεμαι αν καποιοι αμφισβητουν τις αγνες Παναθηναικες του προθεσεις και την οποια Παναθηναικοφροσυνη του... ΥΓ2. 4-5 ποστ για να μου υποδειξεις αν εχω δικαιωμα να τον λεω βαζελο/γαυρο/Παναθηναικο η Παναθηναικαρα αλλα στην ουσια του ποστ και το τι συμβαινει και το πως διαχειριζεται τις επιχειρησεις του ως μεγαλομετοχος και το τι σχεσεις εχει με τους μετοχους των επιχειρησεων του κουβεντα. Γιατι μου ζητησες λινκ λοιπον ενω δεν εχεις τιποτα να πεις? Για να τσεκαρεις αν σου μεταφερω αληθειες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις