MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η μετάδοση του αγώνα επηρεάζεται από την απεργία των τεχνικών; Θα το δειξει και η ERT HD διαβαζα πριν λιγο, αρα δε νομιζω να επηρεαζεται κατι. Και βασει πολλων αναλογων περιστατικων εφετος, θεωρω απιθανο να επηρεαστει η μεταδοση.
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δύσκολο παιχνίδι νομίζω. Πρέπει να χτυπήσουμε στην ρακέτα και να μην το πάμε μόνο στο μακρινό σουτ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δύσκολο παιχνίδι νομίζω. Πρέπει να χτυπήσουμε στην ρακέτα και να μην το πάμε μόνο στο μακρινό σουτ. Σιγουρα αυτη τη φορα θα ειμαστε τοσο καλα διαβασμενοι οσο και στο Ισραηλ. Τωρα αν ο Οχαγιον η ο Μπλου κι ο Ελιγιαου σκιστουν να βαζουν τα παντα και εμεις σπαμε παλι στεφανια απο ελευθερα σουτ κλπ, ε χαλαλι τους. Ομως νομιζω πως το παθημα εγινε μαθημα, και δεδομενης της διαφορας ποιοτητας των 2 ομαδων, βλεπω δυσκολο να χανουμε σημερα. ΥΓ. Εχω να λεω παντως οτι και περυσι και φετος ηταν συναρπαστικοτατα τα παιχνιδια της ομαδας μας στο τοπ8. Απολαυστικα ολα ως παιχνιδια-διακυμανση σκορ-αγωνια κλπ (με εξαιρεση το πρωτο με τη Μακαμπι)
spacefart Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 καλη τυχη στον παο σημερα. αντε ναχουμε 2 ομαδες στο F4
rabesatratana Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Η μητερα των μαχων σημερα στο Ευρωπαικο μπασκετ!!!!! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΜΑΚΑΜΠΙ! Ο Παναθηναικος εχει 32 πρωταθληματα Ελλαδας, 13 κυπελλα Ελλαδας, 6 Ευρωπαικα πρωταθληματα και 2 "τριπλ κραουν"!!!!!!!! Η Μακαμπι εχει 49 πρωταθληματα Ισραηλ, 39 κυπελλα Ισραηλ, 5 Ευρωπαικα πρωταθληματα και 5 τριπλ κραουν!!!!!!! Η Μακαμπι ειναι η μονη ομαδα επισης που τα τελευταια 20 χρονια εχει κατακτησει 2 συνεχομενες χρονιες την Ευρωλιγκα. Ο Παναθηναικος απο την αλλη ειναι η σταθεροτερη ομαδα τα τελευταια 15 χρονια στην Ευρωλιγκα. Οχι οτι η Μακαμπι δεν ειναι σταθερα ψηλα στο ανωτατο επιπεδο του Ευρωπαικου μπασκετ. Εχουν συναντηθει 5 φορες σε final four. Ο Παναθηναικος ειναι η μονη ομαδα απο το 2000 και μετα που εχει καταφερει να νικησει την Μακαμπι σε ημιτελικο final four. Η Μακαμπι με την σειρα της ειναι η μονη ομαδα απο το 2000 και μετα που εχει καταφερει να νικησει τον Παναθηναικο σε παιχνιδι final four!! Ενα παιχνιδι ιστορικο!!!!!!! Κριμα που δεν κραταει 100 λεπτα. Απο την αλλη δεν γινεται, δεν μπορω να δεχτω ηττα του Παναθηναικου και του Ομπραντοβιτς. Ας ελπισουμε να γινει παιχνιδαρα και ο Παναθηναικος να προκριθει.....
Dropsreef Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ο μόνος τρόπος για να χάσει ο Παναθηναϊκός σήμερα είναι να βάλουν καμιά 15αρια τρίποντα αλά Ντέιβιντ Μπλου. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί οπότε Welcome to Constantinople
vlachaquito Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 δεν θελω παπαριες, ευκολη νικη γιατι 23,30 πρεπει να φυγω
rabesatratana Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ο μόνος τρόπος για να χάσει ο Παναθηναϊκός σήμερα είναι να βάλουν καμιά 15αρια τρίποντα αλά Ντέιβιντ Μπλου. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί οπότε Welcome to Constantinople Δεν προκειται να συμβει? Ηδη αρχισε. Αυτος ο Μπουθενταλ/Μπλου ειναι απαλευτος....
Kill_bill2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 http://www.ert.gr/webtv/index.php/web-tv-live/ertwebsport1.html live online
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πάλι δεν πιάσαμε του 20 στο δεκάλεπτο. Χαμένες βολές. Μέτρια παίζουμε νομίζω. 4 ευκαιρίες να την πάμε στους 10,10+ 4 λάθη κάναμε. Ggrrrrr.
traganeus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Με τον βάζελο τι παίζει? Αδειοδότηση θα πάρει ή όχι? γτ δεν έχω ακούσει/διαβάσει τπτ αυτες τις μέρες.
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ειναι λεει κι ο Σχινας στην κερκιδα..και μετα φταινε οσοι τον ρκαζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις