Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παμε για την κουπα κ εσεις καθιστε κ αναλυστε τις φασεις..

Νταξει αγορινα μου πας για την κουπα..Happy now?

Δημοσ.

εξαστερε εμεις παμε για την κουπα...

Αντε με τις ευχες μας, γιατι αλλιως παλι θα κρεματε λαβαροσημαιες στο ΣΕΦ "για συμμετοχη σε φ4" και δε λεει η καζουρα στους ιδιους σας τους εαυτους.

Δημοσ.

οταν φτασεις τα 39... κ καλα χαχαχα :mrgreen:

Τι εχετε παρει 39 τσουλου και δεν πηρα χαμπαρι :shock: ?

Ας μου απαντησει καποιος μηπως μιλαμε για Ελληνικο πρωταθλημα :confused: ?

Ας μου απαντησει καποιος μηπως μιλαμε για ποδοσφαιρο :confused: ?

Δημοσ.

Εγκλωβισμενοι οπαδοι μας μες την αγια σοφια αφου τους την επεσαν οργανωμενα βαζελοι.

Ποσο κομπλεξ πια εχουν αυτοι οι ανθρωποι??

Κριμα και εγω που νομιζα οτι μπηκαν να προσευχηθουν τα παιδια για αυριο.

Δημοσ.

Απλά να υπενθυμίσω στους φίλους βάζελους ότι τα troll είναι πράσινα.

Δεν είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί στο αυριανό παιχνίδι και θα έχει κόντρα και τη διαιτησία, αλλά έτσι και γίνει κανένα θαύμα προβλέπω μαζικές αυτοκτονίες βάζελων.

Δημοσ.

Απλά να υπενθυμίσω στους φίλους βάζελους ότι τα troll είναι πράσινα.

Δεν είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί στο αυριανό παιχνίδι και θα έχει κόντρα και τη διαιτησία, αλλά έτσι και γίνει κανένα θαύμα προβλέπω μαζικές αυτοκτονίες βάζελων.

Ναι θα πάτε στα 2, εμείς έχουμε 6 και θα αυτοκτονήσουμε.

Γιατί κόντρα διαιτησία; σύμφωνα με σένα μια χαρά ήταν. Τόση υποκρισία ποιά;

Δημοσ.

να δηλώσω ότι κρατάω την ανάσα μου από τώρα έως τη λήξη του τελικού αύριο, ενώ έχω ήδη βάλει το katana να ακουμπάει το θώρακα στο ύψος της καρδιάς, έτοιμο για χαρακίρι... ταυτόχρονα η ποσότητα της αφόδευσης για το αν θα πάρετε την κούπα, απλά δεν περιγράφεται...

Δημοσ.

Μόλις ξαναείδα την φάση που δώσανε το απίστευτο επιθετικό φάουλ στον Μάριτς... ανέκδοτο.

και να τανε μόνο αυτό

Δημοσ.

Όταν χάναμε διαφορές 15 πόντων και "είμασταν άξιοι της μοίρας μας", όταν ακούγαμε απο την μασωνία ότι "στο μπάσκετ κερδίζει πάντα" ο καλύτερος", και ότι "δεν μας φταίει κανένας αν δεν μπορούμε να σκοράρουμε στην τελευταία επίθεση" τότε τα βλέπουμε και εμείς όλα 50-50. Έχουμε πάθει ανοσία πλέον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...