SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όχι δεν πήγαινε σε εσένα, νομίζω ήμουν πολύ σαφής σε ότι είπα και να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να το εξηγήσω ή να το συζητήσω παραπάνω... Το σκέφτομαι πολύ καιρό και απλά το έγραψα τώρα.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρωταω γιατι απευθυνεσαι σε μενα στην αρχη του ποστ σου. Οκ. Τι διαβαζω? Ο χουλιγκανος ο Γιαννακοπουλος οσο ησασταν πισω με 8, μουτζωσε 2 φορες τον παγκο του Παο??!
HERTHAN Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τι διαβαζω? Ο χουλιγκανος ο Γιαννακοπουλος οσο ησασταν πισω με 8, μουτζωσε 2 φορες τον παγκο του Παο??! Εγω σου λεω πες οτι εγινε τι πρεπει να γινει τωρα?
SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τάδε έφη ένας κάφρος οπαδός.... Γιατί εγώ ξέρω από μέσα ότι μούτζωνε τον ίβκοβιτς
HERTHAN Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τάδε έφη ένας κάφρος οπαδός.... Γιατί εγώ ξέρω από μέσα ότι μούτζωνε τον ίβκοβιτς Πες τα ρε ανθρωπε τα φωναζω συνεχεια....!
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 O Βαρλας παντως δεν ειναι καφρος και δεν θα ελεγε κατι τετοιο αν δεν ισχυε. Μηπως ο καφρος οπαδος ειναι ο Γιαννακοπουλος?
HERTHAN Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 O Βαρλας παντως δεν ειναι καφρος και δεν θα ελεγε κατι τετοιο αν δεν ισχυε. Μηπως ο καφρος οπαδος ειναι ο Γιαννακοπουλος? Κι αν ειναι εγω δεν θα κοιμηθω λες το βραδυ ή θα σταματησω να ειμαι Παναθηναικος? Αντι να μιλαμε για αλλα θεματα μιλαμε για τις μαλακιες του καθε προεδρου και παραγοντα. Μακαρι καποτε να σταματησουν ολα αυτα.
SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο βαρλάς, στα λίγα άρθρα του που έχω διαβάσει, είναι ένας δηλωμένος οπαδός που γλύφει τις τσέπες των λεφτάδων προέδρων και για κάποιο περίεργο λόγο, προσποιείται πως γράφει με αντικειμενικά και μπασκετικά κριτήρια. Τώρα ποιον πείθει.. Όποιον θέλει να πειστεί προφανώς... Πως γίνεται ένας τύπος που γράφει επώνυμα και τάχα μου με μπασκετικά κριτήρια να λέει ότι αν οι διαιτητές σφυρίξουν σωστά ο ολυμπιακός θα πάρει ΣΙΓΟΥΡΑ το πρωτάθλημα, είναι πραγματικά τεράστιο ανέκδοτο, σαν τον ίδιο. Γιατί είτε δεν ξέρει ποια ομάδα και ποιον προπονητή έχει απέναντί του... Οπότε μας τελειώνει το μπασκετικό σκέλος.... Είτε δεν τον ενδιαφέρει γιατί θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει η ομάδα του... Οπότε πάει και το αντικειμενικό σκέλος.... Βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος, μπορείς ο τύπος να μην προσποιήθηκε ποτέ τον αντικειμενικό οπότε όλη η συζήτηση πάει περίπατο.. edit: Και φυσικά ο Θανάσης είναι κάφρος! Ποιος το αρνήθηκε? Σκέψου λοιπόν να αρχίσει ο Θανάσης να αρθογραφεί και να λέει κάφρο τον αγγελόπουλο....
Anubis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Απο τα χειροτερα ματς του Παο αυτο που εκανε σημερα, σε επιπεδο ομαδικης λειτουργιας. Ο Μπατιστ παρ'οτι ευνοηθηκε σε πολλες φασεις (14 βολες, κερδιζε φαουλ με το παραμικρο, στην αμυνα επαιζε οσο ξυλο ηθελε), ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης, και του αξιζει να βρισκεται μεταξυ των κορυφαιων του ευρωπαικου μπασκετ. Ο Καλαθης ειναι ακριβως οτι σας ελεγα πριν 1μιση χρονο. Κριμα που κανεις σας δεν εχει την ειλικρινεια να το παραδεχτει. Ειπα πως ο Παο ειχε ελπιδες να κερδισει μονο με καλυτερο Σαρας και βοηθεια στο 4. Τσεκ. Ειπα πως ο Σπανουλης βοηθουσε αμυντικα πανω στον Σαρας και αυτο ειχε σημασια για την εξελιξη του αγωνα. Σημερα οργανωσε περισσοτερο και επαιξε αμυνα περισσοτερο στον Καλαθη. Ειδαμε τα αποτελεσματα. Αποψη μου, ο ΟΣΦΠ πηρε για ξεκαρφωμα 1-2 σφυριγματα στην αρχη, κ μετα οταν πηγαινε να βρει ρυθμο, ειτε αμυντικα ειτε επιθετικα, τον σταματουσαν με χαζα φαουλς. Με χειρουργικη ακριβεια εγινε η δουλεια. Το ματς σταματουσε χωρις λογο και αιτια, κατι που ευνοησε απιστευτα τον Παο, που εχω ξαναπει, δεν εχει χημεια παρα μονο σε συγκεκριμενα σχηματα. Οι ψηλοι μας, που ειναι ουσιαστηκα ΟΛΗ η αμυνα μας, φορτωθηκαν με ανυπαρκτα φαουλς, και γενικα τους διναν παραβαση οποιαδηποτε επαφη. Ο Χαινς επαιξε 15' και του χρεωθηκαν 5 φαουλς. Γελαει ο κοσμος. Τεσπα, φαινεται δικαιουσαι να κερδιζεις Σιενα-Μπαρτσα-ΤΣΣΚΑ, να παιζεις πολυ καλυτερα απο τον Παο σε 4 ματς, αλλα δε θα παρεις οτι σου αξιζει, αλλα ότι σου δωσουν οι γκριζοι λυκοι. Ποιος πηγε να καρπωθει τη νικη? Μαλιστα. Σημερα δεν εχει βολες το ρεπεπρτοριο? Eχει φαουλ 23-25. Αλλα ναι ξερω την δικαιολογια οι μεν παιζουν ξυλο οι αλλοι αμυνα. Απορω το ποσο ξυλο εφαγε ο Βουγιουκας και ποσα φαουλ πηρε. Α quiz-ακι δυσκολο: Τελικα οι βολες επηρεαζουν παιχνιδι υπερ μιας ομαδας η οχι? Στατιστικα απο εσακε..just in case anyone wonders.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 14 βολες ο Μπατιστ. 2 ή 4 ο σπανουλης, δε θυμαμαι, ο οποιος ειναι ο καλυτερος παικτης της Ευρωλιγκας στο να κερδιζει φαουλς.
Anubis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 14 βολες ο Μπατιστ. 2 ή 4 ο σπανουλης, δε θυμαμαι, ο οποιος ειναι ο καλυτερος παικτης της Ευρωλιγκας στο να κερδιζει φαουλς. Σοβαρο επιχειρημα. Εγω σου εβαλα το +1 να το ξερεις. Εχεις παιξει και μπασκετ.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο βαρλάς, στα λίγα άρθρα του που έχω διαβάσει, είναι ένας δηλωμένος οπαδός που γλύφει τις τσέπες των λεφτάδων προέδρων και για κάποιο περίεργο λόγο, προσποιείται πως γράφει με αντικειμενικά και μπασκετικά κριτήρια. Τώρα ποιον πείθει.. Όποιον θέλει να πειστεί προφανώς... Πως γίνεται ένας τύπος που γράφει επώνυμα και τάχα μου με μπασκετικά κριτήρια να λέει ότι αν οι διαιτητές σφυρίξουν σωστά ο ολυμπιακός θα πάρει ΣΙΓΟΥΡΑ το πρωτάθλημα, είναι πραγματικά τεράστιο ανέκδοτο, σαν τον ίδιο. Γιατί είτε δεν ξέρει ποια ομάδα και ποιον προπονητή έχει απέναντί του... Οπότε μας τελειώνει το μπασκετικό σκέλος.... Είτε δεν τον ενδιαφέρει γιατί θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει η ομάδα του... Οπότε πάει και το αντικειμενικό σκέλος.... Βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος, μπορείς ο τύπος να μην προσποιήθηκε ποτέ τον αντικειμενικό οπότε όλη η συζήτηση πάει περίπατο.. edit: Και φυσικά ο Θανάσης είναι κάφρος! Ποιος το αρνήθηκε? Σκέψου λοιπόν να αρχίσει ο Θανάσης να αρθογραφεί και να λέει κάφρο τον αγγελόπουλο.... Διαφωνω μαζι σου. Πες καφρο τον Μελαγιες, πες τα φυντανια στις κωλοφυλλαδες, πες καφρο τον Ιωαννου που φωναζε στον τελικο ΜΟΝΟ Ο ΟΣΦΠ ΜΠΟΡΕΙ, εγω μαζι σου. Ο Βαρλας λεει απλα το προφανες. Ο ΟΣΦΠ ειναι καλυτερος φετος απο τον Παο. Παιζει καλυτερα, εχει καλυτερη χημεια. Το αμφισβητεις αυτο? Εγω βλεπω πως ο Παο εχει χημεια με ορισμενα σχηματα μονο. Μαριτς, Σατο, Λογκαν, Καλαθης, Τσαρτσαρης, Βουγιουκας (ορισμενες φορες), Σμιθ δεν εχουν "βρεθει" μπασκετικα στο γηπεδο. Και ειναι λογικο, καθως δεν εχουν παρει χρονο συμμετοχης, λογω κακης αποδοσης. Σοβαρο επιχειρημα. Εγω σου εβαλα το +1 να το ξερεις. Εχεις παιξει και μπασκετ. Προφανως και ειναι επιχειρημα. Τα 5 φαουλς του χαινς δεν ειναι επιχειρημα? Κατι φαουλς που σφυριζονταν ενω οι παικτες παιζαν με τα χερια ψηλα και δεν ειχαν καμια επαφη περαν του στηθους δεν ειναι επιχειρημα? Οτι βγαλαν τη μπαλα 3 παικτες σας και ο διαιτητης που ηταν μισο μετρο απ τη φαση την εδωσε σε σας, δεν ειναι επιχειρημα? Το κεφαλοκλειδωμα του ΔΔ στον Ντορσευ, που δινεται επιθετικο δεν ειναι επιχειρημα? Η σκισμενη φανελα και καπακι τεχνικη ποινη, δεν ειναι επιχειρημα? Τελος, οτι δεν παιξατε μπασκετ (και) σημερα, δεν ειναι επιχειρημα? Πραγματικα, πες μου μια φορα που παιξατε καλα στην επιθεση, που κυκλοφορησατε τη μπαλα, εκτος απο τα σουτ του Καλαθη, και εγω θα σε παραδεχτω.
Fluke Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Σας μυρίζει κι εσάς αυτό ? Παρά την έλλειψη ( ω τι θαύμα! ) του washcloud συνεχίζει να μυρίζει πολύ μπασκετίλα εδώ στο τόπικ. Πολύ μπάσκετ βλέπετε μερικοί... υ.γ. Chris_85 αρίθμησε μου σε παρακαλώ πόσες μπούκες έκανε ο Σπανούλης χθές για να κερδίσει τα φάουλ ? Γιατί αν δεν ψεύδεται ο ΕΣΑΚΕ ο Σπαν είχε 2/4FG και 1/4 3P. Με πλάτη στο καλάθι δεν παίζει, τα φάουλ τα παίρνει σε χωσίματα για μπάσιμο, οπότε επί το πλείστον είναι βολές. Βολές είχε 1/2. Και από όλο τον ΟΣΦΠ ο τελευταίος παίχτης που ήταν στο μυαλό μας, και "φάνηκε" μετά το τέλος του αγώνα μόνο ο Σπαν δεν ήταν. Αντιθέτως, ο πιτσιρικάς ο Παπ την έχει δει "πιο ηγέτης" και πιο μάγκας. Πήγε και για το 3ποντο τότε που είχατε την διαφορά 11π με την λογική "να σκοτώσει το θηρίο", έχει τόλμη και αυθάδεια περίσσια.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 υ.γ. Chris_85 αρίθμησε μου σε παρακαλώ πόσες μπούκες έκανε ο Σπανούλης χθές για να κερδίσει τα φάουλ ? Γιατί αν δεν ψεύδεται ο ΕΣΑΚΕ ο Σπαν είχε 2/4FG και 1/4 3P. Με πλάτη στο καλάθι δεν παίζει, τα φάουλ τα παίρνει σε χωσίματα για μπάσιμο, οπότε επί το πλείστον είναι βολές. Βολές είχε 1/2. Το bold δεν ισχυει. Αν ηταν ο καθε παικτης να παιρνει φαουλ μονο τοτε, δεν θα βαρουσε κανεις ποτε βολες. Υπαρχουν 1002 τροποι να κερδισει καποιος φαουλς, με τον πιο υπουλο απ'ολους, τις επαφες.
Fluke Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για τον Σπανούλη μιλάμε τώρα, άσε τα κολπάκια. Παίχτης μας ήταν τόσα χρόνια, νομίζω πως ξέρουμε πολύ καλύτερα από εσάς τι έπαιρνε και πως το έπαιρνε νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις