Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αυτό λέω κι εγώ Midi, ότι ΑΝ θέλει "πάσει θυσία να μείνει", πρέπει να αλλάξει η "φιλοσοφία" του ΠΑΟ (του Ζοτς δηλαδή, διότι είναι νομίζω εμφανές ότι οι Γιαννακοπουλαίοι "δεν νοιάζονται και τόσο") περί συνεχούς "κορυφαίας παρουσίας", με τον τρόπο που το περιέγραψες. Ο άνθρωπος τα έχει πάρει όλα πάντως. Έχει δόξα που θα τον ακολουθεί σε 2-3 μετενσαρκώσεις. Καλό λοιπόν θα ήταν να κάνει "εκπτώσεις", στην "φήμη του" ως πιλότος ομάδων πολυνικών (άλλωστε, μια ανάπαυλα θα είναι. Με τον καιρό θα χτίσει πάλι υπερδύναμη). Τα (προσωπικά) φράγκα βέβαια ουδείς εμίσησε, και αν αυτό θα είναι το πρώτιστο κριτήριο, εκεί τον καταλαβαίνω και πάω πάσο. Και δεν "ειρωνεύομαι", ούτε αφήνω σπόντες : για 'μένα πιο πολύ γραφικός είναι κάποιος που τα αρνείται "για τη φανέλα" (ας πούμε, διότι αποκλειστικά και μόνο για τη φανέλα, κανείς), όσο κι αν είναι αξιοθαύμαστο κάτι τέτοιο, παρά αν κοιτά το οικονομικό συμφέρον του. Όταν βέβαια αυτό έχει ανοίγματα/διαφορές τύπου Γκραν Κάνυον. Θέλω να πω -όπως και το ξανά 'πα- δεν θα είναι για μένα φραγκοφονιάς αν φύγει για τα πολύ περισσότερα. Θεμιτότατο είναι, και γι' αυτόν και τον καθένα. Και κρίμα σε όποιον τολμήσει και τον κράξει.  

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε νομιζω να εχει πολλους λογους να δουλεψει καπου που δεν τηρουνται συμφωνηθεντα, που η συμπεριφορα διοικησης εδω και κανα 15μηνο εχει χαλασει απεναντι ΤΟΥ, και εν τελει σαν υστατη προσπαθεια για να μεινει ζητα 3μ επιπλεον να κανει τη δουλεια του και δε του τα παρεχουν ουτε αυτα. Ουτε νομιζω να αισθανεται και πολυ ομορφα που στην προχθεσινη συναντηση δεν παρεστησαν τα αδελφια. Αλλοι συλλογοι απεξω του γλυφουν τα γονατα εμπρακτως, οσο κι αν μας αγαπησε, οσο κι αν δεθηκε μαζι μας, οταν η διοικηση συνεχιζει το βιολι της δεν θα κατσει να κανει χατηρια...

Γενικα μια αλληλουχια γεγονοτων δειχνει οτι στηνεται ενα σκηνικο τυπου να φυγει ο Ζοτς, να φυγουν και τα συμβολαια ολα, αλλα να φανει οτι προσπαθησαμε μεχρι τελους και χωρισαμε ειρηνικα και ομορφα.

Δε μπορει, αγαπητα αδελφια να λετε πριν τον 5ο τελικο οτι παραμενετε στο τιμονι με πρωταρχικο σκοπο να κρατησετε τον Ζοτς και λιγες ημερες μετα να μην πατε καν να τον συναντησετε.

Τα "στελνουν μηνυμα προς πασα κατευθυνση οτι ο Τρακης θα ειναι ο νεος ιδιοκτητης της ομαδας" στελνοντας τον μονο του στη συναντηση, τα ακουω εντελως βερεσε. Το λιγοτερο, για να πιστεψω οτι τον θελουν οντως, περιμενω να παραστουν τη Δευτερα στην συναντηση.

Δημοσ.

...αυτό λέω κι εγώ Midi, ότι ΑΝ θέλει "πάσει θυσία να μείνει", πρέπει να αλλάξει η "φιλοσοφία" του ΠΑΟ (του Ζοτς δηλαδή, διότι είναι νομίζω εμφανές ότι οι Γιαννακοπουλαίοι "δεν νοιάζονται και τόσο") περί συνεχούς "κορυφαίας παρουσίας", με τον τρόπο που το περιέγραψες. Ο άνθρωπος τα έχει πάρει όλα πάντως. Έχει δόξα που θα τον ακολουθεί σε 2-3 μετενσαρκώσεις. Καλό λοιπόν θα ήταν να κάνει "εκπτώσεις", στην "φήμη του" ως πιλότος ομάδων πολυνικών (άλλωστε, μια ανάπαυλα θα είναι. Με τον καιρό θα χτίσει πάλι υπερδύναμη). Τα (προσωπικά) φράγκα βέβαια ουδείς εμίσησε, και αν αυτό θα είναι το πρώτιστο κριτήριο, εκεί τον καταλαβαίνω και πάω πάσο. Και δεν "ειρωνεύομαι", ούτε αφήνω σπόντες : για 'μένα πιο πολύ γραφικός είναι κάποιος που τα αρνείται "για τη φανέλα" (ας πούμε, διότι αποκλειστικά και μόνο για τη φανέλα, κανείς), όσο κι αν είναι αξιοθαύμαστο κάτι τέτοιο, παρά αν κοιτά το οικονομικό συμφέρον του. Όταν βέβαια αυτό έχει ανοίγματα/διαφορές τύπου Γκραν Κάνυον. Θέλω να πω -όπως και το ξανά 'πα- δεν θα είναι για μένα φραγκοφονιάς αν φύγει για τα πολύ περισσότερα. Θεμιτότατο είναι, και γι' αυτόν και τον καθένα. Και κρίμα σε όποιον τολμήσει και τον κράξει.  

Δεν γινεται αυτο που λες

Δεν μιλαμε για τον Μπαρτζωκα, για τον Ζοτς μιλαμε. Ο ανθρωπος εχει 3χ προταση απο Τουρκια, ειναι νεος σχετικα για προπονητης και εχει στοχους. Ειναι Παναθηναικος αλλα δεν εχει πρασινο αιμα και δεν ειναι 70 χρονων να μεινει για τον ηλιο.

ΉΔΗ εχει κανει θυσια που δεχεται να μεινει με 15Μ, δεν παει παρακατω (αν βεβαια συμβει μιλαμε για Παναθηναικη θεοτητα, να φυγει η μπαλα απο το σημα να μπει η φατσα του, θα βγαζουμε τα παιδια μας Ζελικο Παπαδοπουλος ξερω γω)

Αλλα ειναι απιθανο αυτος ο επαγγελματιας - εμεις απεξω ειμαστε διαφορετικα - οσο Παναθηναικος και να ειναι να δεχτει οτι δεν θα εχει λεφτα εστω να πηγαινει για νταμπλ ακομα και ως αουτσαιντερ και να μπορει με μαγικα να παει εστω 8αδα στην Ευρωπη. Του ζητας κατι που εγω αν ημουν παικτης/προπονητης παρα την πορωση μου, δεν ειμαι σιγουρος οτι θα δεχομουν

Δημοσ.

Καθαρά επαγγελματικά μιλώντας (αν και δεν έχω ιδέα για τα 35μύρια από Τουρκία που είπες - δεν τα αμφισβητώ, το εννοώ όταν λέω δεν έχω ιδέα, καθώς δεν διαβάζω γενικά αθλητικές ειδήσεις), κανείς δεν πρέπει να κάτσει να το συζητήσει στη θέση του. Οπότε σύμφωνοι.

Εγώ όμως έθιξα το κομμάτι του "δόξα τω θεώ, χορτασμένος ΕΙΝΑΙ από δόξα και καριέρα - και από χρήμα ενδεχομένως, και ΘΑ είναι εσαεί με το όνομα που έχει κάνει, οπότε θα μπορούσε -θέμα επιλογής είναι- να αλλάξει ρότα". Πρόσεξε, όχι να προσπαθήσει να βολευτεί, αλλά να αλλάξει ρότα. Για 2-3 χρόνια, κι άμα δεν του βγει, γεια χαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν. Όκει, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (χωρίς να τον κακίζω). Αν όμως το κάνει -γιατί άλλο δρόμο, διαισθητικά, δεν βλέπω με Γιαννακούς- τότε όχι μόνο τα αγόρια σας θα πρέπει να βαφτίζετε Ζέλιμιρ οι Παναθηναϊκοί, αλλά και τις παρθένες κόρες σας να σφάζετε στα πόδια του για καμμιά 30ετία ακόμα μετά που θα έχει φύγει απ' τη ζωή μια μέρα. Πετύχει-δεν πετύχει το εγχείρημα.

Δημοσ.

Οκ, μαζι σου. Απλα του λες να κανει οχι το extra mile, αλλα το extra around the world

Επειδη το ξερω οτι δεν θα το κανει, απλα προσπαθω να βαλω τα πραγματα στη σωστη διασταση: Μην αρχισει κανεις και κραζει Δευτερα απογευμα τον Ζοτς επειδη δεν αυτοκτονησε επαγγελματικα.

Δημοσ.

Όποιος τον κράξει, αξίζει από αδιαφορία έως χλευασμό πάντως. Και το λέω εγώ "ο ουδέτερος".

Τιλεςτωρα, εδω μεχρι προπερσι που πηγαινα ΟΑΚΑ υπηρχε παντα αριστερα-δεξια-πισω-μπροστα-ΤΡΙΓΥΡΩ τελος παντων ενας που ελεγε κατι για τον Ζοτς σαν να απευθυνοταν στον Νιοπλια.

Τυπου να χανουμε απτη Ρεαλ Μαδριτης, τη σεζον που ο Σαρας δε βλεποταν και να ειναι πισω μου ενας για ολο το παιχνιδι και να λεει:

"Βαλε ρε μαλακα Ομπραντοβιτς τον Σαρας καθεσαι και παιζεις με τον Καλαθη"

"Αχρηστε Ομπραντοβιτς βαλε Σαρας να τους σκισει, κοιμασαι παλι?"

Τελικα χασαμε σε εκεινο το παιχνιδι και ο τυπος ελεγε οτι το παιχνιδι το χασαμε απτον Ομπραντοβιτς επειδη δεν εβαλε μεσα τον Σαρας.

Ε, τετοιους ΣΠΑΝΙΑ να μην πετυχαινα σε καποιο παιχνιδι. Θα λυπηθουν τωρα αυτοι να τον κραξουν? Μιλαμε για αμιγως ελληνο_ποδοσφαιρο_κλωτσοσκουφικα μυαλα που νομιζουν οτι ενα παιχνιδι χανεται επειδη δε εβγαλε τον Κατσουρανη για να βαλει τον Καραγκουνη, η επειδη επαιξε 4-3-3 αντι για 4-4-2.

Οπως και να χει το λιγοτερο που περιμενω σε περιπτωση που ο Ζοτς φυγει, ειναι να διοργανωθει κατι αξιοπρεπες στο ΟΑΚΑ με προσελευση 20.000 κοσμου μεσα (και αλλες 20.000 απεξω που λεει ο λογος) προς τιμην του.

Δημοσ.

Από το Πρώτο Θέμα του γαύρου Αναστασιάδη:

Η UEFA ελέγχει τον φάκελο του ΠΑΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, βρίσκεται στην Αθήνα κλιμάκιο της UEFA για να ελέγξει τον φάκελο αδειοδότησης του Παναθηναϊκού. Μπορεί το «τριφύλλι» να πήρε την άδεια από την ΕΠΟ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα του δοθεί και από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Στον «αέρα» η ευρωπαϊκή συμμετοχή των «πράσινων».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πρόβλημα στον φάκελο που παρέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Επίσημη αντίδραση από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει όμως λένε πως οι άνθρωποι της UEFA βρίσκονται στην Ελλάδα από την Δευτέρα και εξετάζουν τους φακέλους όλων των ομάδων. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό πως όλα τα στοιχεία που έχει ο φάκελος είναι αληθινά και το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι πως ήταν εκπρόθεσμος.

http://www.sport-fm.gr/article/557705

Θα σας αλλάξει τον αδόξαστο ο Τζίγκερ, στον ύπνο σας θα τον βλέπετε και θα ξυπνάτε ιδρωμένοι.

i_am_legend.jpg

Δημοσ.

Τζίγκερ, θεέ, πάρε την ΚΑΕ. Εύχομαι μετά απο καμιά δεκαριά χρόνια συνεχόμενων ντάμπλ, να αγοράσει ο Τζίγκερ τον Ολυμπιακό, και να κάνει και αυτός δυναστεία δική του με άλλες δέκα σερί κούπες, τρολλάροντας παράλληλα όλους τους βάζελους :devil:

Δημοσ.

Από το Πρώτο Θέμα του γαύρου Αναστασιάδη:

http://www.sport-fm.gr/article/557705

Θα σας αλλάξει τον αδόξαστο ο Τζίγκερ, στον ύπνο σας θα τον βλέπετε και θα ξυπνάτε ιδρωμένοι.

i_am_legend.jpg

Να λέμε όλη την αλήθεια όμως ε...?

Ποιος διέρευσε ότι υπάρχει πρόβλημα?

Μα φυσικά ο αμερόληπτος, αθώος, λευκός, τίμιος γκαγκάτσης....

Σοβαρή πηγή.

Δημοσ.

Και η κουτσή Μαρία ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα στον φάκελο, δεν είναι θέμα πηγών.

Μόνο κάτι Midi κλπ βλέπουν σκευωρίες από γαύρους παντού, που πολεμούν τον άσπιλο και αμόλυντο ΠΑΟ.

Τώρα αν το διέρρευσε ο Γκαγκάτσης, δεν το γνωρίζω, αλλά ο Πιλάβιος μία φορά σίγουρα δεν θα το διέρρεε.

Δημοσ.

Υπάλληλος δεν ξέρω αν είναι, οπαδός όμως τουουου... τουουου... τουουουου... σίγουρα είναι.

Δημοσ.

Και όπως έχει αποδειχθεί, μπροστά στα φράγκα και την εξουσία, πολλοί ξεχάσαν τις "αγάπες"...

Τον είδαμε όλη τη σεζόν πόσο πολύ στήριξε και ποιον στήριξε.

Ο πιλάβιος ήταν ένας πολύ αποτυχημένος πρόεδρος, περισσότερο και από τον γκαγκάτση για έναν απλό λόγο.

Απ'τον γκαγκάτση περίμενε κανένας τίποτα? Μόνο οι τσουκαλάδες.

Αντίθετα ο ψηλός σισσέ έδειχνε σοβαρός και τουλάχιστον εγώ ήλπιζα ότι θα έβαζε κάποιους στη θέση τους, ότι θα καθάριζε λίγη βρώμα από την έπο και τα πέριξ.

Αντίθετα έκανε όλη τη χρονιά κοκοκο και πήγε με τα νερά του ισχυρού που φέτος, δεν ήταν οοο.. οοοοο... οοοοοοο... κηπουρός(γκουχου) της παιανίας.

Ανύπαρκτος σε όλα τα θέματα, μόνο το κορμί του κουβάλαγε αριστερά δεξιά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...