Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να την διαβασεις. Σαν να διαβαζεις την ανακοινωση της ΚΑΕ (αντε, χωρις τα πολλα ευχολογια για τους Γιαννακοπουλους)

Παλεψτε-Στηριξτε-Υπομονη-Δεν τρεχει-ο Παναθηναικος συνεχιζει

Δημοσ.

Να βγει να το πει θέλω. Αλλιώς δεν σέβεται εμένα που τον τιμούσα τόσα χρόνια.

δεν σου χρωσταει τιποτα ο Ζοτς.

...εδώ και μέρες, αναρωτιέμαι τί να εννοεί ο Μίντι περί "ο Τράκης φταίει" και περί "σεβασμός" από Ζοτς. Και είχα κι εγώ την "εύλογη" απορία (και την διατύπωσα κι όλας, αλλά απάντηση δεν πήρα), "και γιατί ο Τρακ να τον πρεσάρει τον Ζοτς, οδηγώντας τον σε φυγή; Μήπως δεν είναι καλός προπονητής; Διότι κι ο Τρακ δε νομίζω να θέλει το κακό της ομάδας ΤΟΥ...".

Ε λοιπόν πριν λίγο είχα επιφοίτηση (...αλλά ακόμη αναρωτιέμαι γιατί δεν τα έγραψε έτσι ο Μίντι για να τελειώνει με τις απορίες που εκφράζουμε) :

1) Οι "μπαμπάδες" Γιαννακόπουλοι, απλά αποφάσισαν ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ να αποσυρθούν. Μεγάλοι είναι, δεν την παλεύουν. Και δεν θα πεθάνουν και στο παρκέ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο υιός/ανηψιός, περιμένει καιρό να...γίνει "αρχηγός". Και προφανώς ΠΛΕΟΝ το αποφάσισαν ότι "παιδί μου, από 'δω και πέρα αναλαμβάνεις εσύ". Προφανώς τέλος, αλλάξανε και "λόγια με ισχύ συμβολαίου".

2) ...το στοιχείο που μας έλλειπε σε όσους θέταμε "εύλογα ερωτήματα", ήταν ότι τον παίρναμε για..."νορμάλ" αυτόν τον (Δημη)Τράκη (κι εγώ δεν ήξερα τίποτα περί αυτού). Διαβάζοντας τα "πρωτοσέλιδα" που υπέδειξε ο Μίντι, κατάλαβα ότι...."αυριανίζει" (αφού -κατά Μίντι- είναι "δικές του φυλλάδες", άρα ότι περνάει ως "άποψη", σημαίνει ευθυγράμμιση "με τις απόψεις Τράκη"). Και μ' άλλα λόγια, μάλλον απλά πρόκειται για κακομαθημένο (και "καλομαθημένο") πλουσιοτσόγλανο, ψώνιο του κερατά (ίσως, για να συμπληρωθεί το προφίλ, μέσα και σε κόκες, όργια, μαγκιές, κλανιές κλπ), ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ στην ουσία, βλαχαδερό κτλ "χωρίς αυτοεκτίμηση/αυτοΣΕΒΑΣΜΟ" κλπκλπ γνωστά....

3) Ε, ΤΕΤΟΙΟΙ, συνήθως είναι αριβίστες και κομπλεξάρες του κερατά (η ιστορία είναι γεμάτη από ανάλογους που διετελέσαν φαραώδες, καίσαρες, βασιλιάδες, κλπκλπ), και, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Είτε ο άλλος είναι ο υδραυλικός που τους ξεσκατίζει, είτε ο προπονητής της ομάδας ΤΟΥΣ. Έχουν πρόβλημα "εξουσίας" βρε παιδί μου, δεν μπορούν να αισθάνονται ότι ο άλλος, που είναι και στη δούλεψή τους μάλιστα, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, χαίρει ΣΕΒΑΣΜΟΥ - γενικά "είναι θεός", που έλεγε κι ο Μίντι από νωρίς για Ζοτς.

4) Συμπέρασμα : Ο Τρακ, νοιάζεται μόνο να είναι "ο απόλυτος άρχων" - ή έτσι τουλάχιστον να αισθάνεται. Δεν είναι ότι ο Ζοτς δεν είναι καλός, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ότι ο Ζοτς είναι κάλλιστος....Δεν τον νοιάζει αν και πώς ο ΠΑΟ "θα είναι πρώτος", τον νοιάζει να γίνει συνείδηση ότι ο ΠΑΟ είναι ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ, στα στόματα του κόσμου, στις στήλες των εφημερίδων, στα κανάλια κτλ. Κι άμα λάχει, "θα τον ξανακάνει και πρώτο" (έτσι νομίζει τουλάχιστον).

ΕΞΟΥΣΙΑΣ λοιπόν το ανάγνωσμα. Έτσι εξηγείται και η ζοτσατάκα περί "σεβασμού". Διότι, όπως λένε πολλοί, τα 3 μύρια τους μαράνανε; Αν ήταν να τους μαραίνανε τα μύρια, θα πουλάγαν την ομάδα, θα την διέλυαν, θα, θα. Δεν θα σκάγανε 13x3. Όσο για τον Σέρβο, ΤΩΡΑ τον μάθανε στον κόσμο; Προφανώς του τάζουν πολλαπλά μύρια (και για πάρτη του, αλλά και για ομαδικό μπάτζετ). Αυτός όμως μέχρι και τώρα στον ΠΑΟ ήτανε. Άρα; Ποντίκι; Ή αληθινός "πράσινος", τον οποίον αν σέβεσαι δεν του βάζεις μαχαίρι στον λαιμό, όταν ξέρει ότι ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ να σκάσεις ακόμα 3, για να είναι οριακά ψηλά η ομάδα; Δεν είναι λοιπόν ψωνισμένη η ατάκα περί "σεβασμού" από τον Ζοτς. He stood his ground, ακροβατώντας στα όρια του επαγγελματισμού και της αγάπης για το όνομα της ομάδας, ζητώντας ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, όταν άλλοι ήδη τον χρυσώνανε. ΑΝ ήταν ποντίκι (ή φραγκοφονιάς καλύτερα) Κρις, θα την είχε κάνει πολύυυ νωρίτερα....

Για πε ρε Μίντι, συντονίστηκα; Ή παραληρώ;

α γειασου.αυτο συνεβη.που σημαινει οτι ο ΠΑΟ ειναι τελειωμενη ομαδα πλεον,δεν προκειται να ξαναδει τα ιδια μεγαλεια.και αυτο επειδη θα εχει τωρα ενα κομπλεξικο τσογλανι το οποιο βαζει το Εγω του πανω απο το συμφερον

της ομαδας.κριμα,ερχονται πετρινα χρονια για τον μπασκετικο ΠΑΟ.τουλαχιστον ο Ζοτς εκει που θα παει θα συνεχισει την λαμπρη του καριερα και ασε τον αλλον εδω με τις ονειρωξεις του περι μεγαλειων.

Δημοσ.

δεν σου χρωσταει τιποτα ο Ζοτς.

α γειασου.αυτο συνεβη.που σημαινει οτι ο ΠΑΟ ειναι τελειωμενη ομαδα πλεον,δεν προκειται να ξαναδει τα ιδια μεγαλεια.και αυτο επειδη θα εχει τωρα ενα κομπλεξικο τσογλανι το οποιο βαζει το Εγω του πανω απο το συμφερον

της ομαδας.κριμα,ερχονται πετρινα χρονια για τον μπασκετικο ΠΑΟ.τουλαχιστον ο Ζοτς εκει που θα παει θα συνεχισει την λαμπρη του καριερα και ασε τον αλλον εδω με τις ονειρωξεις του περι μεγαλειων.

Δυστυχως αυτη 8α ειναι η διαδρομη της μεγαλυτερης ευρωπαικης ομαδας των τελευταιων 20 ετων,λυπηρο αλλα συντομα πραγματικοτικοτητα .

Καλο μας κουραγιο.

Δημοσ.

Ο ίδιος έχει άλλη άποψη.

Ο ίδιος μπορεί, γιατί διαθέτει και ένα μεγαλείο ανθρώπου, το οποίο πολλάκις μας έχει δείξει.

Δεν μας χρωστάει τίποτα. Εκτός ίσως από μια επιστροφή του κάποια στιγμή στα πράσινα λημέρια...

Δημοσ.

Πήραμε και το "ok" από την U.E.F.A.

Καλυτερα να μην το παιρναμε.Δεν εχει καμια ουσια αν 8α παιζουμε Ευρωπη,οχι οταν ειμαστε σε αυτα τα χαλια τουλαχιστον.

Δημοσ.

Περισσότερο έχει να κάνει για τις υπόνοιες που άφησαν κάποιοι για μαγειρέματα υπέρ της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, όταν πήρε την άδεια από την Ελληνική επιτροπή.

Δημοσ.

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να είναι εκ των υποψήφιων διαδόχων του Ομπράντοβιτς, στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, έδωσε ο Δημήτρης Ιτούδης με επιστολή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο -μέχρι πρότινος- άμεσος συνεργάτης του "Ζοτς" στον πάγκο των «πράσινων» ευχαρίστησε τους αδελφούς Γιαννακόπουλος, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψε στο «τριφύλλι» τα τελευταία 13 χρόνια, και φυσικά τους φιλάθλους και… αποχαιρέτησε επί της ουσίας την ομάδα, τονίζοντας ότι η απόφαση που έλαβε ήταν δύσκολη.

Ο ασίσταντ κόουτς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχήθηκε, τέλος, στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία.

Άγνωστο παραμένει αν ο Δημήτρης Ιτούδης θα ακολουθήσει τον Σέρβο κόουτς στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή αν θα επιλέξει να αναλάβει κάποια ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Ιτούδη

«Αγαπητοί μου φίλοι

Το Ιούνιο του 1999 η πρόσκληση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να συνεργαστούμε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με τίμησε και με τιμά ακόμη και τώρα. Μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ ως προπονητής, αλλά και ως άνθρωπος. Το επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας είναι η ειλικρινής σχέση μας ως συνεργάτες, αλλά και ως άνθρωποι. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι φτωχό για να περιγράψει το τι νιώθω γι’ αυτόν.

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη, αλλά και τις ευχαριστίες μου προς όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου για τη συνεργασία μας αυτά τα 13 χρόνια. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν έμπρακτα προς το πρόσωπό μου.

Αναμφίβολα ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 13 χρόνια, όπως επίσης σε όλα τα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αλλά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ.

Νιώθω πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που υπήρξα ενεργό μέλος αυτής της οικογένειας στην ένδοξη πορεία της στο μπασκετικο στερέωμα τα τελευταία 13 χρόνια. Η σημερινή μου απόφαση για το τέλος της συνεργασίας μας αυτής είναι πολύ δύσκολη.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους εκπροσώπους του γραπτού, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού Τύπου για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Τέλος, θα ήθελα να χαιρετήσω αλλά και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, απανταχού και να τους πω πως με τιμά ιδιαίτερα η πίστη τους στο πρόσωπο μου. Πιστεύω πως θα ξαναβρεθούμε.

Άλλωστε η αναφορά στην ΙΣΤΟΡΙΑ δεν είναι απλά η μνήμη του παρελθόντος, αλλά ερμηνεύει το παρόν και στοχεύει το μέλλον.

Καλή τύχη

Δημήτρης Ιτουδης»

www.sport-fm.gr

Δημοσ.

Αναμενομενο και γνωστο ηταν οτι δε θα μεινει.

Γενικα οποιος αναλαβει τον τωρινο ΠΑΟ παιζει κορωνα γραμματα το ονομα και την καριερα του. Ολα τα συμβολαια παιχτων ληγμενα, οι περισσοτεροι στα 33+, μπατζετ οχι για πολλα-πολλα, ερχεσαι να κατσεις σε μια καρεκλα που καθοταν επι 13χρονια ο καλυτερος προπονητης που εβγαλε ποτε η Ευρωπη και de facto θα εχεις αμφισβητηση απτην πρωτη μερα, και που ο κοσμος οσο καλος κι αν εισαι θα σε βλεπει για παντα σαν μια προχειρη γκομενα-καβατζα-αναλωσιμο μετα τη σχεση αγαπης με τον Ζοτς, ε οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος σου.

Παντως...ο Ζοτς ειναι ακομη ελευθερος μιας και ψαχνουμε για προπονητη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...