Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω μονο να μην ψηφιζεις

Θλιβερό αλλά τούτος είναι ο μέσος γαύρος. Λες και τον ακούω να τα λέει...

Θα μου πεις, τι άλλο περιμένεις...

Ο άλλος ακόμα ψάχνει τα photoshopιασμένα παπούτσια του Σισσέ....

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μπει ο φιλαθλος στην φυλακη δυο χρονια μαλιστα οπως θελεις. Ειπαμε αυτος στο 0:16 με το τζιν

Του απαντας?

Σοβαρα τωρα?

Δημοσ.

Θλιβερό αλλά τούτος είναι ο μέσος γαύρος. Λες και τον ακούω να τα λέει...

Θα μου πεις, τι άλλο περιμένεις...

Ο άλλος ακόμα ψάχνει τα photoshopιασμένα παπούτσια του Σισσέ....

Αυτός είναι ο μέσος Έλληνας Slim. Μην πατάς τη μπανανόφλουδα.

Δημοσ.

Anubis13 αυτός στο 0:16 που λές ούτε που αγγίζει τον παίχτη και πάει προς τα κάτω που πανηγυρίζανε ώσπου τον εμπόδισε ένας της ασφάλειας. δεν τον ακούμπησε καν. και μου λες εσυ αν τιμωρηθεί ο ένας(που δεν άγγιξε κανέναν) τότε να τιμωρηθεί και ο άλλος ( που κλώτησε απο πίσω οπαδό) .. αυτό είναι το επίπεδο σου. έτσι θα φτιάξεις το ποδόσφαιρο εσύ

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ. τι έγινε τους έκλεψαν και τα κινητά?

Ο αθλητικός δικαστής πρέπει να καλέσει για απολογία και τιμωρία τον γκοβού που προκλητικότατα κλωτσάει απο πίσω φίλαθλο.. και μετά μου λέτε γιατί να γίνουν φασαρίες. όταν έχεις τον άλλο να κλωτσάει ανθρώπους αντί να μπεί στα αποδυτήρια...

Δημοσ.

Αυτός είναι. Δεν διαφωνώ.

Αυτή τη στιγμή όμως έχει ντυθεί τον ερυθρόλευκο μανδύα του, τι να κάνω?

Όταν ντυθεί αριστεροδεξιοκεντρώος και πει τα ίδια, θα τον χαρακτηρίσω αντίστοιχα..

Δημοσ.

Anubis13 αυτός στο 0:16 που λές ούτε που αγγίζει τον παίχτη και πάει προς τα κάτω που πανηγυρίζανε ώσπου τον εμπόδισε ένας της ασφάλειας. δεν τον ακούμπησε καν. και μου λες εσυ αν τιμωρηθεί ο ένας(που δεν άγγιξε κανέναν) τότε να τιμωρηθεί και ο άλλος ( που κλώτησε απο πίσω οπαδό) .. αυτό είναι το επίπεδο σου. έτσι θα φτιάξεις το ποδόσφαιρο εσύ

Κοιταξε περιμενω απο τον προεδρα σου να το φτιαξει αλλα δυστυχως οι υποσχεσεις του μας αφησαν φανφαρολογιες. Βλεπεις ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ. Επισης ειναι τοσο ηλίθιος που πραγματικά απορω αν του λενε να προσεχει τι λεει.

Επίσης το Σάββατο το βράδυ βγήκαν δύο φίλαθλοι σου και υπόστηριζαν ότι αδικήθηκαν λέει από τον Καλόπουλο. Αφού αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν αδικήθηκαν συνέχισαν το show με τους δήθεν πανηγυρισμούς...Μήπως είσαι ένας από αυτούς και προσβάλεσσαι?

Φωτογραφιες απο τους πανηγυρισμους

http://www.sentragoal.gr/popup.asp?catid=10485&subid=7&pubid=113706720&imgid=92774528

Δημοσ.

Αυτός είναι. Δεν διαφωνώ.

Αυτή τη στιγμή όμως έχει ντυθεί τον ερυθρόλευκο μανδύα του, τι να κάνω?

Όταν ντυθεί αριστεροδεξιοκεντρώος και πει τα ίδια, θα τον χαρακτηρίσω αντίστοιχα..

Μα αυτό είναι το θέμα. Μας έχουν χωρίσει σε 2 παρατάξεις παντού.

Βάζελοι - γαύροι

Δεξιοί - αριστεροί

Λαός - Κολωνάκι

Διαίρει και βασίλευε. Σε μια χώρα που βουλιάζει μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο, αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να διατηρούν την οχλαγωγία, για να μην αρχίσουμε να βλέπουμε τι συμβαίνει στη ζωή μας.

Αποπροσανατολισμός κύριοι, αποπροσανατολισμός λέγεται.

Δημοσ.

Αυτός είναι ο μέσος Έλληνας Slim. Μην πατάς τη μπανανόφλουδα.

Σε αυτο θα συμφωνησω δυστυχως

Αλλα που θα παει, καποια στιγμη θα ξυπνησουν και τα ζωα

Δημοσ.

Ο αθλητικός δικαστής πρέπει να καλέσει για απολογία και τιμωρία τον γκοβού που προκλητικότατα κλωτσάει απο πίσω φίλαθλο.. και μετά μου λέτε γιατί να γίνουν φασαρίες. όταν έχεις τον άλλο να κλωτσάει ανθρώπους αντί να μπεί στα αποδυτήρια... όταν προκάλεί ο γκοβού μετά τι περιμένεις? να του πούνε και ευχαριστώ για το επίπεδο της καφρίλας του?

Δημοσ.

Ο αθλητικός δικαστής πρέπει να καλέσει για απολογία και τιμωρία τον γκοβού που προκλητικότατα κλωτσάει απο πίσω φίλαθλο.. και μετά μου λέτε γιατί να γίνουν φασαρίες. όταν έχεις τον άλλο να κλωτσάει ανθρώπους αντί να μπεί στα αποδυτήρια... όταν προκάλεί ο γκοβού μετά τι περιμένεις? να του πούνε και ευχαριστώ για το επίπεδο της καφρίλας του?

Δεν σχολιαζεις τις φωτογραφιες απο τους πανηγυριμους και δεν μπορω να κατανοησω το γιατι? Να φανταστω οτι ο γκοβου προκαλεσε ολα τα υπολοιπα...Ετσι ετσι

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το θέμα. Μας έχουν χωρίσει σε 2 παρατάξεις παντού.

Βάζελοι - γαύροι

Δεξιοί - αριστεροί

Λαός - Κολωνάκι

Διαίρει και βασίλευε. Σε μια χώρα που βουλιάζει μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο, αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να διατηρούν την οχλαγωγία, για να μην αρχίσουμε να βλέπουμε τι συμβαίνει στη ζωή μας.

Αποπροσανατολισμός κύριοι, αποπροσανατολισμός λέγεται.

Κρατηστε αυτο και ας χαλαρωσουμε ολοι.

Δημοσ.

Nomisteraki κι εγώ αν ήμουν παίχτης θα τον κλωτσούσα. Τι δουλειά έχει ο συγκεκριμένος και καμιά κατοσταριά ακόμα εκεί μέσα?

Αν είχαν μπει στο ΟΑΚΑ οπαδοί, θα απαιτούσες να μηδενιστεί ο ΠΑΟ και να τιμωρηθεί με 5-6 αγωνιστικές. Σωστά?

Δημοσ.

Δεν σχολιαζεις τις φωτογραφιες απο τους πανηγυριμους ...

τι να σχολιάσω? μπήκαν μέσα να πανυγηρίσουν και όταν προκαλέθηκαν έγινε η μανούρα. δεν ήταν οπαδοί του ολυμπιακού. αντιεξουσιαστές ήταν. μπήκαν μέσα να κάνουν φασαρίες με την ομάδα που έπαιζε φιλικά με τα Ες Ες. αναρχικοί ήταν όπως και στα παιχνίδια του παο στην τρίπολη, βόλο και 3 φορές στο ΟΑΚΑ..

και στην τελική να τιμωρηθώ που μπήκαν. δεν είπα το αντίθετο. να τιμωρηθεί όμως και ο αλήτης ο γκοβο΄υ που έπεσε σε επίπεδο αλάνας. υποτίθεται ειναι και επαγγελματίας..

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι και ο Κατσουρανης προκαλεσε με τον τροπο που ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ζητησε να μετρησει το γκολ του.

Ο γγ του ΟΗΕ πρεπει να καλεσει τον Κατσουρανη και να τον τιμωρησει με ανασκολοπισμο για το επιπεδο της καφριλας του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...