SlimData Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Η Ελλάδα έφτασε ως εδώ επειδή πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ nomisterakides.
nomisteraki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 οχι δε το έπιασες. ολοι πρεπει να το αλλαξουμε. η δουλεια η σωστη δε γινεται με κινησεις μονο απο την μια πλευρα.
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Επισης περιμενω να φαει 2μηνη αποβολη αυτο το καλοπαιδο των ελληνικων γηπεδων, Ο Μητρόπουλος γιατι διαμαρτυρηθηκε στον 4ο...
Erwdios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Anubis, καταλαβες τωρα? Λοιπον, φιλε nomsiteraki, πλην την κλωτσια του Γκοβου, καποιος κλωτσαει μια μπαλα στον Τζιλμπερτο. Τον βλεπεις? Αυτο φερνει την δικαιολογημενη αντιδραση του Γκοβου που χτυπαει τον φιλαθλο. Αυτο φερνει την δικαιολογημενη αντιδραση του κοσμου που δερνει τους παικτες. Αυτο φερνει τη δικαιολογημενη αντιδραση του κοσμου του Παναθηναικου που σπαει αμαξια και καιει κτιρια. Αυτο θα φερει τη δικαιολογημενη αντιδραση του στρατου που θα επιβαλλει πραξικοπημα και θα φερει τη δικαιολογημενη αντιδραση των ΗΠΑ που θα μας ριξουν πυρηνικα Και ολα αυτα, απο τη μπαλα που εφαγε ο Τζιλμπερτο Αρα ποια ομαδα θα φταιει αν μας βομβαρδισουν? Butterfly effect? Φταίει η πεταλούδα
Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πόσες κροτίδες έπεσαν προχθες στο γήπεδο? Περιμένω απάντηση nomister.
Linus_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 οσες πέσαν και στο οακα φίλε μου Ωραία. Συμφωνείς λοιπόν, ότι κατά τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς?
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια παει και ο τελικος του μπασκετ...αρε ξεφτιλισμενοι
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 οσες πέσαν και στο οακα φίλε μου Απλη ερωτηση, οχι ειρωνικη. Ποσων χρονων εισαι και αν εργαζεσαι...
mertvic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει άδικο να φωνάζει για του εκφωνητές της ΝΕΤ. Νομίζω πως είχε ζητήσει ο Βαρδινογιάννης να μην γίνεται σχολιασμός.
antreas18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει άδικο να φωνάζει για του εκφωνητές της ΝΕΤ. Νομίζω πως είχε ζητήσει ο Βαρδινογιάννης να μην γίνεται σχολιασμός. Ναι ο "καπιταν".Ακομα και ετσι ναναι ομως δεν ειναι σχολιο να πει καποιος οτι "το γκολ ηταν κανονικο", αλλα η πραγματικοτητα.Τα γεγονοτα..
The_Edge Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Η σκηνοθεσία της ΝΕΤ είναι πολύ πιο προκλητική από τον σχολιασμό.
antreas18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 "Ο κοστακουρτα ειχε την τιμη να ανταλλαξει χειραψια με τον βαγγελη μαρινακη" Νομιζω ακουστηκε και αυτο.
DKNI Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει άδικο να φωνάζει για του εκφωνητές της ΝΕΤ. Νομίζω πως είχε ζητήσει ο Βαρδινογιάννης να μην γίνεται σχολιασμός. Νοου, ο καπεταν Γιωργης τρομαρα του ειχε πει 'Γιατι στο πεναλτυ της Καβαλας που δεν ηταν μοκο, και στο δικο μας που επισης δεν ηταν το ειπε 500 φορες οτι δεν ηταν' Σε καθε περιπτωση, περα απο τις γελοιοτητες της μουμιας, το προβλημα με τα καναλια ειναι το 2 μετρα και 2 σταθμα. Στην ομαδα που εχω τα λεω, στην αντιπαλη αβαβα Ε, το προβλημα με τη ΝΕΤ, οπως και να το κανουμε, ειναι οτι την πληρωνουμε μεσω ΔΕΗ αναγκαστικα ολοι και ειναι κρατικη. Θα μου πει ο Ολυμπιακος "θα μου κοψεις τη μπαλα επειδη δεν αντεχω Νοβα?" και θα εχει δικιο γενικα, αλλα στο φιναλε, η απαντηση ειναι ΝΑΙ. Εχεις δικαιωμα να την κοψεις και να πηγαινεις στην καφετερια να τα βλεπεις. Εγω με τη ΝΕΤ τι να κανω? Να πω κοφτε μου το ρευμα? Αλλα προσωπικα το σημαντικοτερο ειναι ο κρατικος χαρακτηρας της ΝΕΤ. Χεσε εμενα τον Παναθηναικο. Εχετε σκεφτει τι σημαινει να εισαι πχ οπαδος της Λαρισας και μονο και να πρεπει να δεις απο την Κρατικη Τηλεοραση Ολυμπιακος-Λαρισα και να νομιζεις οτι ο Ομερ Βρυωνης ηταν Λαρισαιος απο το παθος που υπερασπιζονται τον Ολυμπιακο? Κατα τη γνωμη μου, ολες οι ομαδες θα πρεπει να μην ειναι σε κρατικο καναλι. Τερμα. Η ΕΡΤ να εχει ΜΟΝΟ Εθνικη και μονο διοργανωσεις Εθνικων ομαδων. Ετσι κι αλλιως μεσα μπαινουν ακομα και απο το ΤΛ. Τιποτα, ουτε Παναθηναικος ούτε Ολυμπιακος στη ΝΕΤ ή την ΕΤ1
Προτεινόμενες αναρτήσεις