Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει, σχετικο ειναι αυτο ρε συ, το 04-05 πηγαν final4 οι ανθρωποι, και το 06-07 το πηραν. Δε μπορεις να περιμενεις απο μια ομαδα να σου ειναι καθε χρονια top.

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρελανς και με τον Φωτση. Την συνεχεια την ξερουμε.

Eχω μαντικες ικανοτητες ο φουστης

http://www.sport24.g...ni.1892871.html

Επισης μαντευω απο τωρα, οτι απο κει που "εμφανιστηκαν" διαθεσιμα 5-6εκ ευρω για 4ρι, τελικα το 4ρι που θα φερουμε θα στοιχισει περι τα 400χιλιαρικα το χρονο και θα ειναι η αλλαγη του Πανκο.

Παρεμπιπτοντως οσο ο Τρακης συμφωνησε με τον Φωτση αλλα δε τον αφησε η Αρμανι, αλλο τοσο ειχα συμφωνησει εγω να φερω τον Λεμπρον Τζειμς στον ΠΑΟ αντι 20εκ ευρω το χρονο πριν 10 μερες, ειχα αποσπασει και υπογραφη, αλλα τελικα δεν μου τον δωσανε οι Χιτ. Ο Τσακας ζει και στο μπασκετ πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

To καλυτερο νεο ειναι να τελειωσει η χρονια χωρις να διαβασουμε για "Ρελανς για Διαμαντιδη"

Ποσες εχει?

0/5 ή 0/6 σερι "Ρελανς για..." που τελικα παρα την "απιστευτη προσφορα για τα τωρινα δεδομενα" κατι εγινε ρε παιδι μου και ο παικτης δεν θα ερθει/μεινει?

ΥΓ. Πραγματικα δεν ξερω αν ηθελα να ειναι αληθεια για Φωτση. Οχι γιατι δεν μου κανει προφανως αλλα γιατι θα ηταν για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο, να εχεις 4 παικτες να κοστιζουν 8 εκατομμυρια μικτα και αλλους 8 να κοστιζουν 4 εκατομμυρια μεικτα. Ισα ισα δηλαδη για να μην εχουμε καν την δικαιολογια "απο πεθαμενη ομαδα πηρατε νταμπλ"

Δημοσ.

Φήμες λένε οτι ο Τράκης εξετάζει το ενδεχόμενο να πείσει τον Ντένις Ρόντμαν να βγεί απο την απόσυρση, για ένα χρόνο ακόμα στον ΠΑΟ...

Δημοσ.

Δεν αντεχω τοση χαρα, παλι μεσα επεσα στην πολυ ριψοκινδυνη προβλεψη μου :devil:

Επισης μαντευω απο τωρα, οτι απο κει που "εμφανιστηκαν" διαθεσιμα 5-6εκ ευρω για 4ρι, τελικα το 4ρι που θα φερουμε θα στοιχισει περι τα 400χιλιαρικα το χρονο και θα ειναι η αλλαγη του Πανκο.

Να ο αντιΦωτσης λοιπον:

http://www.sport24.g...kh.1895843.html

Καλα το εχει παει ο Τρακης παντως, μιλαμε για πολυ σανο στα προβατα.

Δημοσ.

Ο Κασελακης μια χαρα παιχτακι μου φαινοταν με την εθνικη παντως μιντι.

Δε λεω οτι θα σας σωσει αυτος προς θεου.. Αλλα απο κατι 35χρονους ξενους που παιρνετε..Καλυτερα Κασελακης.

Δημοσ.

Εχει μεινει στασιμος ο Κασελακης αυτα τα χρονια.Θελει πολλη δουλεια.Δανεικος παει.Ισως ειναι ευκαιρια να μη χαθει.

Αν δεν ειναι ο ενας απο τους τρεις υποτιθεμενους επομενους ψηλους τοτε καλως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...