Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με αυτά που γράφεις, για καλό στο λέει ότι είσαι πιτσιρικάς

Μα δεν το πηρα στραβα ουτε θα τον πεισω αμα του πω οτι ειμαι 38αρης αλλα καμια φορα ο γραπτος λογος μπερδευει.

Τεσπα.

Δημοσ.

Εχω μια απορια...

ο Καραγκουνης κλεινει στη Φουλαμ αλλα σον Φερειρα δεν εκανε? προτιμουσε τον ανυπαρκτο τον Ζεκα? ο Καραγκουνης θα βοηθουσε πολυ με την Λαγα, αφου ειναι ο μονος που μπορει αν κρατησει λιγο μπαλα

Δημοσ.

Ρε συ DKNI που το ξερεις οτι ειμαι πιτσιρικας το ειδες στην μαγικη σου μπαλα η τα λες για να γελασουμε?

Οποτε γουσταρεις κερναω καφεδακι για να δεις και την ηλικια μου{που εισαιΤΟΣΟ σιγουρος οτι ειμαι πιτσιρικας} και να μιλησουμε οπως θες εσυ διοτι απο το φορουμ ειναι και λιγο κουραστικο.

Τώρα, όπου να' ναι, θα σου πει να σου βράσει και μια μπάλα, να πάρεις μυρωδιά.

Άνθρωπος που χτυπιέται 2 μέρες τώρα για τα 12.000 πρόστιμο που έφαγε η ΠΑΕ ελέω Κλαψουράνη, στη φαντασία του.

Treslololol

Κούρασες - κούρασα, καλή συνέχεια

Δημοσ.

Εχω μια απορια...

ο Καραγκουνης κλεινει στη Φουλαμ αλλα σον Φερειρα δεν εκανε? προτιμουσε τον ανυπαρκτο τον Ζεκα? ο Καραγκουνης θα βοηθουσε πολυ με την Λαγα, αφου ειναι ο μονος που μπορει αν κρατησει λιγο μπαλα

Το ήθελε ο Φερέιρα. Τις εγγυήσεις που ήθελε ο Κάρα δεν μπορούσε να του δώσει. Όπως δεν του τις έδωσαν και στην Φούλαμ πιστεύω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...