Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με RAM

Michaelfg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους.

Επι του θέματος και εκμεταλευόμενος την φιλοξενία του θέματος θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει σε μια απορια - πρόβλημα που αντιμετωπίζω τελευταία με τον υπολογιστή μου.

Το σύστημα είναι p4 e8400 , asus mobo p5k dlx, agp asus 9600gt(512mb) hd 2x Wd 1Tb green caviar, 2x Ocz 1gb ram.

Όντας φάν του Pes 2010 και τακτικός παίκτης παρατήρησα πριν 10 μέρες και απο εκεί κ έπειτα μια καθυστέρηση ενίοτε και πάγωμα του παιχνιδιού στα 10 λεπτά και γενικά όλου του συστήματος με αποτέλεσμα την ανάγκη για συνεχή restart. Είπα μπας και είναι οι Μνήμες και έτσι πήγα και αγόρασα 2x corsair 2gb (σύνολο 4gb) και τις έβαλα πάνω στο μηχάνημα (σύνολο 6gb μνήμης).

Το πρόβλημα είναι λοιπόν το εξής:

-Τα windows xp SP2 δείχνουν μόνο 3 gb μνήμης Ram. (τα άλλα 3 τα έφαγε το σύστημα;)

-Το παιχνίδι αν και όχι σε τόσο συχνή μορφή συνεχίζει να κολλάει μερικές φορές (ιδίως αν έχω ανοικτό το windows media player και ακούω παράλληλα μουσική.)

Σημείωση ότι οι διεργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο είναι μόνο το Nvidia control panel, Sound card optios, bitdefender και τίποτα άλλο...

Καμμιά ιδέα - πρόταση ;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τα 32 bit λειτουργικά, δεν μπορούν να δούν πάνω απο 3 Gb, ούτε να τα αξιοποιήσουν.

Απο θερμοκρασίες, πώς είσαι ;

Αν σου πώ οτι είναι το μόνο που δεν μου πέρασε απο το μυαλό....;;

Θερμοκρασίες σπάνια μέχρι και λίγο ποιο πάνω απο 40 βαθμούς...

Λές με αυτό το σύστημα να κάνω μια αλλαγή επεξεργαστή; Αξίζει; (όχι τπτ άλλο έχω και το pes 2011 που περιμένει το Install του...)

Δημοσ.

Αν σου πώ οτι είναι το μόνο που δεν μου πέρασε απο το μυαλό....;;

Θερμοκρασίες σπάνια μέχρι και λίγο ποιο πάνω απο 40 βαθμούς...

Λές με αυτό το σύστημα να κάνω μια αλλαγή επεξεργαστή; Αξίζει; (όχι τπτ άλλο έχω και το pes 2011 που περιμένει το Install του...)

με αυτο το συστημα παιζεις το pro ανετοτατα σε full details..

κατι αλλο φταιει

θερμοκρασια της καρτας ειδες?

Δημοσ.

με αυτο το συστημα παιζεις το pro ανετοτατα σε full details..

κατι αλλο φταιει

θερμοκρασια της καρτας ειδες?

Επειδή τώρα είμαι δουλειά και δεν έχω πρόσβαση θα σου πώ το απόγευματάκι αλλα έχω την εντυπώση ότι ήταν φυσιολογικές όταν τις είχα τσεκάρει...Θα τις ξαναδώ και θα στις γράψω αναλυτικά... Σε ευχαριστώ πολύ φίλος!

Δημοσ.
Λές με αυτό το σύστημα να κάνω μια αλλαγή επεξεργαστή; Αξίζει;

Γενικότερα, δεν αξίζει αναβάθμιση σε s775, και ειδικά αφου ο επεξεργαστής σου τρέχει άνετα το παιχνίδι.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και format και να βάλεις 64bit έτσι ώστε να σου διαβάζει και τα 6GB της RAM!

64 bit windows 7 πχ??

Tα 32 Bit windows 7 pro edition και αυτα δεν βλέπουν πάνω απο 3 gb Μνήμης;;

Και αν βάλω τα 64 bit δεν θα έχω πρόβλημα συμβατότητας με τα drivers του συστήματος;; (λόγο παλαιότητας το λέω...)

Δημοσ.

32bit λειτουργικό βλέπει μέχρι 3GB μνήμης. 64bit μεχρι 8GB(?) χωρίς να είμαι σίγουρος :P

Οπότε ναι 64bit windows αρκεί να τα υποστηρίζει και ο επεξεργαστής σου (να είναι 64bitos δηλαδή)!

Δημοσ.

32bit λειτουργικό βλέπει μέχρι 3GB μνήμης. 64bit μεχρι 8GB(?) χωρίς να είμαι σίγουρος :P

Οπότε ναι 64bit windows αρκεί να τα υποστηρίζει και ο επεξεργαστής σου (να είναι 64bitos δηλαδή)!

ok θα τσεκάρω τα specs του συστήματος και θα δώ...ευχαριστώ πολύ φίλος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...