Michaelfg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 καμιά βοήθεια για το oc???????δεν μπόρεσα να το κανω εγω... :fear:
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 δεν χρειαζεται o/c για να παιξεις το pro αν παλι θελεις να κανεις, διαβαζεις τον οδηγο που υπαρχει στην ενοτητα overclocking διαβαζεις και 2-3 θεματα απο παιδια που κλοκαραν τον e8xxx και προχωρας αν εχεις αποριες ανοιγεις καινουριο θεμα στο overclocking παλι μαζι με τα οποια αποτελεσματα εχεις παρει
Mykoniatis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Απο θερμοκρασίες, πώς είσαι ; Λοιπόν έχουμε και λέμε. VGA απο 31 βαθμούς την ώρα της εκκίνησης μέχρι 44 κατα την διάρκεια του gaming. CPU απο 5 βαθμούς την ώρα της εκκίνησης μέχρι 15 κατα την διάρκεια του gaming. MB απο 21 βαθμούς την ώρα της εκκίνησης μέχρι 35 κατα την διάρκεια του gaming.
Thanos1972 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν έχουμε και λέμε. VGA απο 31 βαθμούς την ώρα της εκκίνησης μέχρι 44 κατα την διάρκεια του gaming. CPU απο 5 βαθμούς την ώρα της εκκίνησης μέχρι 15 κατα την διάρκεια του gaming. MB απο 21 βαθμούς την ώρα της εκκίνησης μέχρι 35 κατα την διάρκεια του gaming. Στην μυκονο εχετε 5 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια?????δεν παιζει να ειναι τοσο ο cpu.
Michaelfg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 hey παίδες είστε στο θέμα μου.....δεν ρώτησα αυτό....εγώ θέλω να πάω τις 1600αρες μου από 1333 που τις αναγνωρίζει σε 1600
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 hey παίδες είστε στο θέμα μου.....δεν ρώτησα αυτό....εγώ θέλω να πάω τις 1600αρες μου από 1333 που τις αναγνωρίζει σε 1600 σου εχει απαντησει ηδη ο epitropos...
Mykoniatis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Στην μυκονο εχετε 5 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια?????δεν παιζει να ειναι τοσο ο cpu. You have a point αλλά χθές βράδυ μόλις τον άνοιξα και μπήκε windows ανοιξα το monitor κα μου έβγαλε την παραπάνω τιμή... Βέβαια μετά άρχιζε να ανεβάζει ένα ένα βαθμό μέχρι το 15 που έμεινε σταθερό και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού. Τελικά χτές έκανα το μεγάλο βήμα. Έκανα φορμάτ και έβαλα τα windows 7 pro. Βλέπω μπορώ να πώ τεράστια διαφορά σε θέμα ταχύτητας εκτέλεσης εντολών και εργασιών αλλα το ρημάδι το πρό ξανακολλάει... Σε ανύποπτη στιγμή παγώνει όπου και να είναι (είτε μέσα στο μάτς είτε οταν ετοιμάζεις την ομάδα) και ξεπαγώνει μετά απο 20 δευτερόλεπτα. Μάλιστα αν είναι κατα την διάρκεια αγώνα παγώνει η οθόνη και μετά τα δείχνει όλα σε fast forward Κίνηση.... Λέτε να έχει δαιμονιστεί το Pc; Στις ρυθμίσεις δοκίμαδα όλες τις ποιότητες παιχνιδιού απο χαμηλή μέχρι υψηλή και διαφορά δεν είδα. (σημείωση ότι το παραπάνω πάγωμα το κάνει στο pes 2010 & pes 2011...και σε καμιά άλλη εφαρμογή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.