Quikis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας...είδα το joy 845 της vodafone κ μου άρεσε...εκεί που ήμουν έτοιμος να το πάρω πληροφορήθηκα ότι θα έρθει στην αγορά το vodafone 945 ως η εξέλιξη του 845 το οποίο θα είναι αρκετά καλύτερο σε ορισμένα σημεία κ έτσι αποφάσισα να περιμένω λίγο...ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά κ σε τι τιμη περίπου??είχε ειπωθεί ότι θα το έφερναν στις γιορτές των Χριστουγέννων κ η τιμή του θα κυμαινόταν γύρω από τα 170 euros αλλά δυστυχώς ακόμα τίποτα...παρακαλώ αν ξέρετε κάτι ενημερώστε με για να πάρω κ εγώ την οριστική μου απόφαση...
Quikis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Το ZTE Blade φίλε μου δεν μου κάνει γενικά...εμένα με ενδιαφέρει σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμο το 945 κ σε τι τιμή περίπου για να δω τι θα κάνω...ποιο από τα δύο να πάρω τελικά??
nikoskon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλό ξημέρωμα... Ρε συ oldnew εδώ σε θέλω... στα δύσκολα! Εξήγησε του παιδιού τί εστί smartphone και σε supportάρω με το αζημίωτο!
oldnew Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλό ξημέρωμα... Ρε συ oldnew εδώ σε θέλω... στα δύσκολα! Εξήγησε του παιδιού τί εστί smartphone και σε supportάρω με το αζημίωτο! Χαχα.. Τι να του εξηγήσω, αφου δε θέλει, δεν θέλει. Πάντως και το παραπάνω κινητο κινέζικο ειναι. Μη σου πω της ίδιας εταιρίας που βγάζει το blade. Δεν ειμαι 100% σίγουρος. Πάντως το blade ειναι κατα πολυ καλύτερο ανεφ' αμφιβολίας. Επίσης εχει resistive οθόνη (το 845) που σημαίνει ότι θα πατάς με πολυ μεγάλη δύναμη για να 'δει' το πάτημα. Αυτο απο μόνο του ειναι αρκετό για όποιον παιρνει κινητο, και καταλαβαίνει τα βασικά, να μη το πάρει. Όλα με capasitive οθόνες βγαίνουν πλέον. Σε 2.8 ιντσες ουτε πληκτρολογιση μπορείς να κανείς, ουτε serfing ουτε τίποτα σοβαρό. Ψάξε λίγο παραπάνω το blade, έχουν γραφτεί 10δες φορές. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη πριν πάρεις το παραπάνω. Αφου το πάρεις θα αλλάξεις γνώμη σίγουρα παντως..
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 +1000 @ oldnew Το Joy 845 είναι made by Huawei.
pp6210 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Χαχα.. Τι να του εξηγήσω, αφου δε θέλει, δεν θέλει. Πάντως και το παραπάνω κινητο κινέζικο ειναι. Μη σου πω της ίδιας εταιρίας που βγάζει το blade. Δεν ειμαι 100% σίγουρος. Πάντως το blade ειναι κατα πολυ καλύτερο ανεφ' αμφιβολίας. Επίσης εχει resistive οθόνη (το 845) που σημαίνει ότι θα πατάς με πολυ μεγάλη δύναμη για να 'δει' το πάτημα. Αυτο απο μόνο του ειναι αρκετό για όποιον παιρνει κινητο, και καταλαβαίνει τα βασικά, να μη το πάρει. Όλα με capasitive οθόνες βγαίνουν πλέον. Σε 2.8 ιντσες ουτε πληκτρολογιση μπορείς να κανείς, ουτε serfing ουτε τίποτα σοβαρό. Ψάξε λίγο παραπάνω το blade, έχουν γραφτεί 10δες φορές. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη πριν πάρεις το παραπάνω. Αφου το πάρεις θα αλλάξεις γνώμη σίγουρα παντως.. φίλε μου για το 945 σε ρωτάει ο άνθρωπος, αφού δεν το θεωρείτε σοβαρό τηλέφωνο τι απαντάτε στο thread και του τι λέτε κιόλας οτι δεν καταλαβαίνει τα βασικά? Να ρώταγε γενικά ποιο κινητό προτείνετε, το καταλαβαίνω, αλλά τέτοιο κόλημα με το blade ούτε μέτοχοι να είστε...... και ναι, υπάρχει και μερίδα χρηστών που μπορεί μια χαρά και στις 2,8 ιντσες (και στις 2,5 που είναι το x10mini μου)και ας είναι και resistive οθόνη, έτη φωτός μπροστά από τις πρώτες touch screens.... Η Huaewi και η ZTE είναι οι πιό επώνυμες κινεζικές εταιρίες με συμβόλαια από πολλές Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες εταιρίες τηλεπικοινωνιών. @Quikis: Το 945 το βλέπω να αργεί ακόμα, ακριβώς επειδή το 845 πάει ανέλπιστα καλά και δεν θέλουν να το κόψουν (inside info).... σκέψου οτι μόλις προχτές ξεκίνησε η πώληση του στο site της VF Portugal και αυτό μονο για ενεργούς συνδρομητές. Το περίμενα και εγώ για 2 δώρα που ήθελα να κάνω στις γιορτές και τελικά πήρα το 845, για τα λεφτά του είναι πράγματι κορυφαίο value for money.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά για 40€ κανείς νοήμων δεν θα καθόταν να ασχοληθεί με τα 845/945. Αν δεν υπήρχε το Blade, να το συζητούσαμε. Στα φόρουμ συμμετέχεις για να βοηθάς τον άλλο και όχι απλά για να απαντάς στις ερωτήσεις του. Όταν βλέπεις πως κάποιος πάει να κάνει μια λάθος, για τα δικά σου δεδομένα, επιλογή, τότε του το λες. Απαντώντας δηλαδή σε μια λανθασμένη ερώτηση, παίρνεις λάθος απάντηση. Αλλά όταν παίρνεις απαντήσεις "Το τάδε κινητό δε μου κάνει, γενικά..." που είναι μη τεκμηριωμένες έστω και με την υποκειμενικότητα του "γούστου", δεν είναι κακό να διακωμωδείς. Ίσως να επιβάλλεται κι όλας! Κανείς δεν κατηγόρησε Huawei και ΖΤΕ... fyi!
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα Κρυμμένο από parsifal, 12 Ιανουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα -double post-
Quikis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Φίλε pp6210 ευχαριστώ για την πληροφορία...είδα ότι στην Πορτογαλία άρχισε η πωλησή του κ λέω να περιμένω γιατί είναι αρκετά καλύτερο σε κάποια σημεία απο το 845...σε ένα δύο μήνες λογικά μήπως το δούμε κ Ελλάδα...Όσο για τις παραπάνω απαντήσεις δεν έδωσα βάση γτ δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι...η ουσία είναι να μάθεις αυτό που θες κ όχι να την πεις στον άλλον...όσο για εσάς κύριοι που λέτε τι δεν ξέρω τι σημαίνει smartphone,κ θέλετε να μου εξηγήσετε μην κάνετε τον κόπο γτ όταν εσείς πηγαίνατε εγώ ερχόμουνα...μια χαρά ξέρω για το τι εστί smartphone κτλ...αν εσείς είστε κολλημένοι με συγκεκριμένα πράγματα δεν ευθύνομαι εγώ...γι'αυτό αφήστε τις εξυπνάδες κ πείτε τίποτα για το 945 αν θέλετε γτ αυτό με ενδιαφέρει...Ευχαριστώ...!!
pp6210 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Φίλε pp6210 ευχαριστώ για την πληροφορία...είδα ότι στην Πορτογαλία άρχισε η πωλησή του κ λέω να περιμένω γιατί είναι αρκετά καλύτερο σε κάποια σημεία απο το 845...σε ένα δύο μήνες λογικά μήπως το δούμε κ Ελλάδα...Όσο για τις παραπάνω απαντήσεις δεν έδωσα βάση γτ δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι...η ουσία είναι να μάθεις αυτό που θες κ όχι να την πεις στον άλλον...όσο για εσάς κύριοι που λέτε τι δεν ξέρω τι σημαίνει smartphone,κ θέλετε να μου εξηγήσετε μην κάνετε τον κόπο γτ όταν εσείς πηγαίνατε εγώ ερχόμουνα...μια χαρά ξέρω για το τι εστί smartphone κτλ...αν εσείς είστε κολλημένοι με συγκεκριμένα πράγματα δεν ευθύνομαι εγώ...γι'αυτό αφήστε τις εξυπνάδες κ πείτε τίποτα για το 945 αν θέλετε γτ αυτό με ενδιαφέρει...Ευχαριστώ...!! Κοίτα το μόνο καλύτερο που έχει συτή τη στιγμή είναι η οθόνη, και όντως αν σε παίρνει να περιμένεις αξίζει να περιμένεις την capacitative, άσε που θα έχουν έρθει και τα εφάμιλα Huawei Ideos οπότε πιθανόν να έχεις περισσότερες επιλογές. Εμένα προσωπικά δεν με βολεύουν οθόνες μεγαλύτερες των 2,8 γιαυτό και την έχω ψάξει καλά τη συγκεκριμένη κατηγορία. Αν όμως θες να κάνεις τη δουλειά σου άμεσα και φτηνά, πάρε το 845, η resistive του είναι μια χαρά για κανονική χρήση (δεν θα κάνω το λάθος να τη συγκρίνω με ακριβότερες βέβαια), γίνεται rout πανεύκολα, κτλ...
Quikis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το zte blade έχει μόνο 3,15 mp κάμερα κ χωρίς φλας κ επίσης to κυριότερο είναι ότι έχει υψηλό δείκτη sar...
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ΟΚ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
oldnew Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Φίλε pp6210 ευχαριστώ για την πληροφορία...είδα ότι στην Πορτογαλία άρχισε η πωλησή του κ λέω να περιμένω γιατί είναι αρκετά καλύτερο σε κάποια σημεία απο το 845...σε ένα δύο μήνες λογικά μήπως το δούμε κ Ελλάδα...Όσο για τις παραπάνω απαντήσεις δεν έδωσα βάση γτ δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι...η ουσία είναι να μάθεις αυτό που θες κ όχι να την πεις στον άλλον...όσο για εσάς κύριοι που λέτε τι δεν ξέρω τι σημαίνει smartphone,κ θέλετε να μου εξηγήσετε μην κάνετε τον κόπο γτ όταν εσείς πηγαίνατε εγώ ερχόμουνα...μια χαρά ξέρω για το τι εστί smartphone κτλ...αν εσείς είστε κολλημένοι με συγκεκριμένα πράγματα δεν ευθύνομαι εγώ...γι'αυτό αφήστε τις εξυπνάδες κ πείτε τίποτα για το 945 αν θέλετε γτ αυτό με ενδιαφέρει...Ευχαριστώ...!! Πρώτα κανείς ένα post, και ρωτάς και μετα μας λες και κολημενους που σου απαντησαμε. Σε ευχαριστω πολυ για τους χαρακτηρισμούς. Αν διαβάσεις τι σου απάντησα παραπάνω, ψαξε να βρεις που σε ειρωνευτικα και που 'σου την ειπα' Αφου λοιπον εισαι ειδικός πάνω στα smartphone ώστε 'οταν εμείς πηγαίναμε εσι γυρναγες' , τι ρωτάς μετα; Αφου εσι τα ξέρεις προφανώς όλα. Δωξα το Θεό είχαμε και smartphone και με resistive οθόνη και 3.2 ιντσες κλπ για να ξέρουμε αν μπορείς να ευχαριστηθεις σοβαρα λειτουργικο σε αυτές τις ιντσες. Εγω δεν κατάφερα ποτε να πληκτρολογισω σε τόσες ιντσες αφου το πληκτρολόγιο Ειναι πολυ μικρό. Επίσης οι 128mb που εχει να εισαι σίγουρος ότι ειναι μεγάλη... Οχι δεν εχουμε κανένα συμβόλαιο και γράφουμε για το blade. Το μαχαίρι στο λαιμό δε στο έβαλε κανένας τη γνώμη που ζητησες σου γράψαμε. Προφανώς κάνουμε λάθος που προτείνουμε εναλλακτικα μια συσκευη με 4πλασια μνήμη, 4πλασια ανάλυση , capasitive οθονη μεγαλυτερη, πολυ γρηγορότερο κλπ στα ίδια λεφτά. Μαλλον το κάνουμε επειδή είμαστε άσχετοι και εμείς τώρα που εσι γυρνας πηγαίνουμε ακόμα. Απο κάτι απαντήσεις σαν και τις δικές σου προσωπικα θα παψω να απανταω γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.