ellinas7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα..εχω τα windows 7 ultimate 32-bit και εχω αγορασει το νεο need for speed hot pursuit και οταν το βαζω στη μοναδα DVD δεν ανοιγει το AUTORUN.exe δλδ ειναι σα να μην το εχω βαλει το cd και οταν παω ''ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ'' για να δω μηπως το διαβαζει και δε το διαβαζει καν και περιμενω μηπως φορτωσει αλλα τπτ τζιφος δοκιμασα και απο το START--->RUN D:\AutoRun.exe αλλα μου λεει οτι πρεπει να βαλω το cd στη μοναδα, ενω το εχω μεσα...θα πρεπει να αλλαξω μοναδα DVD???
epitropos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασες το δισκάκι σε άλλο υπολογιστή ; Δοκίμασες άλλο δισκάκι στη μονάδα DVD σου ;
ellinas7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 εβαλα αλλο δισκακι στην μοναδα DVD και το διαβασε κανονικα....και ξαναεβαλα το NFS:HOT PURSUIT και τπτ παλι...δε νομιζω να φταιει το παιχνιδι γιατι το πηρα απο το Πλαισιο...αλλά δε ξερω
epitropos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αν μπορείς, δοκίμασε το παιχνίδι και σε άλλο υπολογιστή. Αν κάνει και ' κεί τα ίδια, πήγαινέ το στο Πλαίσιο.
ellinas7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 το εβαλα σε αλλο υπολογιστη και το διαβαζει μια χαρα αρα να αλλαξω το DVD??σωστα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.