Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβο τροφοδοτικό?

lgre_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum.

Mia Γρήγορη ερώτηση....

Υπάρχει (όσο γίνεται) αθόρυβο τροφοδοτικό με τιμή έως 100,00€?

Θα τοποθετηθεί στο γραφείο σαλονιού (oxi media center) και πρέπει να είναι αθόρυβο.

Από Watt δεν υπάρχουν απαιτήσεις για πάνω από 550-600Watt.

Το κουτί είναι το CUBE Aerocool M40.

Ενα RECOM POWER ENGINE 580W αναφέρει "Το Power Engine 580 Watt είναι το ιδανικό τροφοδοτικό για MEDIA CENTER καθώς λειτουργεί σε μηδενικά επίπεδα θορύβου. " πόσο μπορεί να αληθεύει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Πες μας και σε τι σύστημα θέλεις να το βάλεις. Πλήρη χαρακτηριστικά

ΚΟΥΤΙ AEROCOOL M40 BLACK (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ)

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P8H67-M PRO LGA 1155 H67 DDR3 SATA 3 USB3.0

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL CORE I5 3.10G 6MB i5X2400

ΜΝΗΜΗ KINGSTON HYPER X DDR3 2x2GB 1333HZ DUAL CHANNEL

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ON BOARD

1 ή 2 σκληροί (o εξωτερικός e-sata έχει δικό του ρεύμα)

1 DVD R-W

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΟΡΥΒΟΣ 12mm, 2 80mm ανεμιστήρια και κιτ από βίδες κλπ.

Αυτό που ενδιαφέρει είναι να είναι τα πάντα αθόρυβα.....

Συναρμολόγηση κ.λπ. θα κάνει τεχνικός...

Δημοσ.

Γθα πραγματικά αθόρυβο τροφοδοτικό με 85% efficiency. modular και με 5ετή εγγύηση σου προτείνω το Coolermaster Silent Pro στα 500 ή στα 600Watt...

Δημοσ.

Από ότι περάσει από τα χέρια μου αυτές τις 2 δεκαετίες χοντρικά, τα Enermax παλιότερα και τα Corsair σήμερα είναι τα απολύτως ικανοποιητικά από άποψη θορύβου. Ακόμη και με πλήρη φόρτο καλοκαιριάτικα, ο ανεμιστήρας παραμένει απολύτως νωχελικός. Τα σημερινά Enermax είναι πολύ ακριβά, οπότε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα Corsair , ακόμη και το CX430 θα σε καλύψει απόλυτα σε κάθε τομέα.

Περί ανεμιστήρων ο λόγος τώρα:

- πάρε αυτούς τους 80άρηδες , είναι από τα καλύτερα κομμάτια που μπορεί να αγοράσει κανείς στην Ελλάδα για ήσυχη λειτουργία και αξιοπρεπή ψύξη

- πάρε και αυτόν τον 120άρη και αν ποτέ τον ακούσεις (ακόμη και στις 1000σαλ να δουλέψει), σφύρα μου.

Όχι ότι δεν υπάρχουν πάμπολλα άλλα προϊόντα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν εξίσου καλά, απλά ως silence-freak αυτά έχω να σου προτείνω για τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...