Προς το περιεχόμενο

Η Πρώτη Φόρτιση Του Κινητού

Sed22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουω συνεχεια γνωμες διαφορες,οτι πρεπει να το φορτιζουμε οταν το αγοραζουμε για 8 ωρες κτλπ..τα ενχειριδια λενε κατι παρομοιο για φορτιση αλλα λιγοτερες ωρες.

Εχω ακουσει αλλες αποψεις που λενε οτι πρεπει να το αφησουμε να ξεφορτισει πρωτα και μετα να το φορτισουμε κανονικα μεχρι να φουλαρει..

Ειδικα τις 3-4 πρωτες φορτισεις πρεπει να γινει ετσι η διαδικασια (φορτιση-ξεφορτιση)

Τι απο τα παραπανω ισχυει ξερουμε ?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, τα έχω δοκιμάσει όλα και διαφορά δεν είδα...!

Μετά από 3-4 φορτίσεις, η μπαταρία λειτουργούσε μια χαρά, σε κάθε περίπτωση...

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες γνώμες ως προς το θέμα.Εμπειρικά και μόνο : πάντα κατά το άνοιγμα του κινητού απ την συσκευασία αν έχει λίγη μπαταρία το σκαλίζουμε έως να σβήσει τελείως από μόνο του.Μετά φόρτιση για όσο χρειάζεται (2-3 ωρίτσες) όχι αυτά τα τρελλά για 8+ώρες (τα σύγχρονα κινητά σταματούν να φορτίζουν μετά την πλήρη φόρτιση) και κατόπιν αφήνω το κινητό να κλείσει μόνο του και μετά πάλι φόρτιση για τις πρώτες 5-6 φορές.Έτσι λειτουργώ και ποτέ δεν είχα προβλήματα με μπαταρίες.

Δημοσ.

+1

κάνε πλήρη αποφόρτιση και σωστή φόρτιση (χωρίς να κάνεις χρήση δηλαδή) τις 4-5 πρώτες φορές και θα είσια ΟΚ.

Αυτό με το 8ωρο μάλλον έχει να κάνει με το πόσες ώρες ύπνου χρειάζονται οι πωλητές που το προτείνουν γιατί δεν το έχω δει γραμμένο σε κανένα εγχειρίδιο....

Δημοσ.

Το 8ωρο δεν ισχυει. Τα κινητα εχουν ενσωματωμενο το κυκλωμα φορτισης και αυτο αποφασιζει ποτε να σταματηρσει την φορτιση. Ειτε το αφησεις οσες ωρες θελει πραγματικα (συνηθως 3-4 ωρες για πληρη φορτιση απο εντελως αδεια μπαταρια) ειτε το αφησεις 8-12 ωρες δεν αλλαζει κατι.

Τον ευατο σου μπορεις να κοροιδεψεις νομιζωντας οτι ειναι καλυτερα ετσι το κινητο με τιποτα δεν το κοροιδευεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...