panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν έχει παιχνίδια και παζαρέματα για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Οπωσδήποτε πτυχιούχο ηλεκτρολόγο που γνωρίζουμε ότι κατέχει το επάγγελμα και ΔΕΝ τσιγκουνευόμαστε σε καμία περίπτωση για τα ηλεκτρολογικά. Δώσε κάτι παραπάνω μία φορά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παρά να έχεις προβλήματα αργότερα, που στην καλύτερη θα σου κοστίσουν αρκετά λεφτά. Στη χειρότερη μπορεί να κλαίς το σπίτι ή την ζωή σου.
HERTHAN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Επαναφερω το θεμα γιατι θελω ν'αγορασω ηλεκτρολογικο υλικο(πριζες-διακοπτες κ.α.) για το σπιτι. Επειδη δεν γνωριζω καθολου τι εταιριες να κοιταξω και ποιες ειναι αξιοπιστες? Δεν θελω να μου πασαρουν τιποτα κινεζικες γι'αυτο ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει τι θα ηταν καλυτερο να επιλεξω.
LiquidOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Επαναφερω το θεμα γιατι θελω ν'αγορασω ηλεκτρολογικο υλικο(πριζες-διακοπτες κ.α.) για το σπιτι.Επειδη δεν γνωριζω καθολου τι εταιριες να κοιταξω και ποιες ειναι αξιοπιστες? Δεν θελω να μου πασαρουν τιποτα κινεζικες γι'αυτο ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει τι θα ηταν καλυτερο να επιλεξω. Η σειρα valena της legrand είναι πολύ επιτυχημενη εμπορικά. Καλή ποιότητα, αλλά η sedna της scneider έχει εφάμιλλη ποιότητα με καλύτερες τιμές. Πιό οικονομική, η σειρά cariva, legrand πάλι, αρκετά κατώτερη ποιοτικά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Έχω πάνω από 40-50 διακόπτες/πριζες legrand valena εδώ και 9 χρόνια, και κανένας/καμία απολύτως δεν έχει κάνει το παραμικρό κιχ. Οχι δυσλειτουργια, ουτε καν κιχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα