nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια εγω τοσο λαθος κανω οι αυτοι δεν ξερουν που τους πανε τα 4???? Διαφημιζουν το quicksync την καινουργια τεχνολογια της intel σε μια συνθεση που εχει πρωτευων καρτα γραφικων μια GTS450.. ως γνωστον πλεον το quiksync δεν λειτουργει αν εχεις αλλη καρτα εκτος της ενσωματωμενης του επεξεργαστη (AΚΟΜΗ.. εκτος και αν εχουν κανει κονε με την intel πια και εχει δωσει σε αυτους παγκοσμια την πατεντα πρωτα!!!).. εκτος και αν κανω τοσο λαθος.. πες τε μου εσεις τωρα ποιος τους εμπιστευεται αυτους να του φτιαξει pc... http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3300.htm
Orifiel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ποιο κουτί είναι αυτό? Στα πλάγια γράφει turboX εσωτερικά είναι ίδιο με το 690 II τις coolermaster και από κάτω γράφει FULL TOWER ενώ μετρώντας τα 5 ¼ θήκες, φαίνετε ότι είναι midi. Στην λίστα με τα τούρμπο κουτιά, δεν υπάρχει.
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το 690 ειναι το λεει και στην περιγραφη(Tο Πλαίσιο σε στενή συνεργασία με την Cooler Master δημιούργησαν την ειδική έκδοση του Cooler Master 690 II Advanced Edition, αποκλειστικά για το Turbo-X Cerberus.).Τωρα απο ποτε το 690 ειναι full tower ενας θεος ξερει.
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ειναι συμπληρωματικο αυτουνου που λες,ωστε να καταλαβουμε καλυτερα με τι απατεωνες εχουμε να κανουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε παιδιά το πρόσεξα και γω αυτό και έβαλα τα γέλια.Εντελώς ψευδή διαφήμιση.Αφού το χαρακτηριστικό που διαφημίζουν αναιρείται απ' την κάρτα γραφικών που βάζουν στη σύνθεση.Ό,τι να ναι οι τύποι.
Orifiel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το 690 ειναι το λεει και στην περιγραφη(Tο Πλαίσιο σε στενή συνεργασία με την Cooler Master δημιούργησαν την ειδική έκδοση του Cooler Master 690 II Advanced Edition, αποκλειστικά για το Turbo-X Cerberus.).Τωρα απο ποτε το 690 ειναι full tower ενας θεος ξερει. Αφού γράφει τουρπο x πάνω, ανάγλυφο κιόλας λολ.. βγάζει η coolermaster για το πλαίσιο αποκλειστικότητες? Αν δεις το πλάι του κουτιού δεν έχει καθόλου coolermaster branding.
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ε δεν ειναι και δυσκολο.Απλα ξεκολλισαν το σημα της CM και βαλανε το Turbox,κατι το οποιο αυτοματως το κανει full tower.
nem52 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 να και το μηνυματακι που τους εστειλα εχτες που βαριομουν και δεν ειχα τι να κανω "Η υπαρξη ξεχωριστης καρτας γραφικων (και οχι η ενσωματωμενη του επεξεργαστη) σε συνεργασια με τους καινουργιους επεξεργαστες της Ιντελ αναιρει την λειτουργια της καινουργιας τεχνολογιας quiksync που επικαλειστε. για αυτο επειδη δεν ξερετε που πανε τα 4 αλλαξτε την διαφημιση σας, η αλλαξτε επαγγελμα γιατι γινεστε ρομπα..."
Bspus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σιγα μη δεν το ξερανε. Απλα δεν τους ενοιαζε. Quicksync εχει, απλως δεν το εχει ταυτοχρονα με τη δευτερη καρτα γραφικων. Μια λεπτομερεια που παρελειψαν να αναφερουν. Στα τοσα που εχουμε δει και ακουσει κατα καιρους αυτο ειναι πταισμα.
benign Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δυστυχως η κατηφορα στο Πλαισιο συνεχιζεται.
nem52 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ρε καταντια μιλαμε τελειως.. ειχα παει την αλλη φορα να παρω μια usb3.0 καρτα που δεν υπηρχε πουθενα αλλου στην ελλαδα διαθεσιμη..και ηταν ενας μπαμπας εκει με το παιδι του και προσπαθουσαν να φτιαξουν ενα pc.. και το παλικαρι εκει στο πλαισιο δεν ηξερε ουτε τι καρτες γραφικων κυκλοφορουν.. μεχρι που τον λυπηθηκα αρχισα να τον βοηθαω να επιλεξει μπροστα στον υπαλληλο μεχρι που σε καποια στιγμη ο υπαλληλος σηκωνεται και φευγει! αφου δεν περασα μετα απο το λογιστηριο να παρω τον μισθο του αγιο ειχε... ρε που τους βρισκουν?? δεν υποτιθεται οτι πρεπει να εχουν εξειδικευμενο προσωπικο?? και τον βοηθησα εγω που παλι δεν εγω εξειδικευμενες γνωσεις.. μονο απο εμπειρια... Δυστυχως η κατηφορα στο Πλαισιο συνεχιζεται. benign tο 2014 βγαινουν οι bulldozer ?
benign Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Οχι ευτυχως. Αλλα τοτε θα ερθει το πλατω στην εξελιξη και οτι θα αγορασω δεν θα ειναι σε 6 μηνες αρχαιο.Επισης ,λογικα,οι προγραμματιστες θα εχουν καταφερει να βελτιωσουν το software συμπεριλαμβανομενου και του Windows 8 ,που απο οτι ακουω θα κανει μπαμ,και θα αξιζει η αναβαθμιση.(Σε εναμισι χρονο ερχεται η DDR4 π.χ.) Μεχρι τοτε,το τετραπυρηνακι μου και η καρτουλα μου με βγαζουν μια χαρα.
nem52 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Οχι ευτυχως. Αλλα τοτε θα ερθει το πλατω στην εξελιξη και οτι θα αγορασω δεν θα ειναι σε 6 μηνες αρχαιο.Επισης ,λογικα,οι προγραμματιστες θα εχουν καταφερει να βελτιωσουν το software συμπεριλαμβανομενου και του Windows 8 ,που απο οτι ακουω θα κανει μπαμ,και θα αξιζει η αναβαθμιση.(Σε εναμισι χρονο ερχεται η DDR4 π.χ.) Μεχρι τοτε,το τετραπυρηνακι μου και η καρτουλα μου με βγαζουν μια χαρα. δεν πιστευω πως ποτε προκειται να τρεξεις μπροστα απο την τεχνολογια και να πεις οτι εκανες συμφερουσα αναβαθμιση.. το μονο που θα καταφερεις ειναι να χρυσοπληρωσεις την φρεσκια τεχνολογια της εκαστοτε εποχης.. καλυτερα περιμενε να παλιωσει λιγο. πιο συμφερον μου φαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.