Προς το περιεχόμενο

Δεν δουλευει τιποτα. . .

captainrodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα υπολογιστη ο οποιος οταν παταω το power ανοιγη δλδ δουλευουν τα ανεμιστιρακια και αυτα αλλα ουτε εικονα εχω ουτε το cd player ανοιγη ουτε το κοκκινο λαμπακι που μου δειχνει οτι διαβαζει τον σκληρο μου αναβει. . .

αλλαξα καρτα γραφικων αλλα τιποτα. . . μηπως ειναι μητρικη?

Ευχαριστω

Δημοσ.

μπιπ ακουγοτανε . . . αλλα τωρα τιποτα ουτε μπιπ ουτε δισκο διαβαζει μαβρη οθονη. . .

μονο οταν παταω power παιρνουν μπροσ ανεμιστηρακια και τ σχετικα αλλα μεχρι εκει. . .

Δημοσ.

Δοκίμασε reset bios(jumber ή μπαταρία) αν δεν , άσε μόνο τα απαραίτητα πάνω :cpu ,1 stick ram ,hdd και αν έχεις onboard vga μείνε με αυτή.Αν παίξει είναι τροφοδοτικό αν δεν παίξει μάλλον μητρική.

Δημοσ.

^ ...σε περίπτωση που έχουν πρόβλημα οι μνήμες (έστω μία τους), θα μπίπαρε ούτως ή άλλως. Δε χρειάζεται η εξαγωγή τους.

(-->....πιθανές/πιθανότερες αιτίες : πρόβλημα με τη CMOS μνήμη του BIOS/ προβληματισμένο έως προβληματικό τροφοδοτικό/ προβληματική μητρική/ προβληματικός επεξεργαστής.

Πιθανώς καλύτερη συμβουλή για την περίπτωση : τεχνικός.)

Δημοσ.

δοκιμασα να ξεκινησω με τα βασικα cpu, καρτα γραφικων (pci), μνημη ram , και παλι τιποτα. .

και την μπαταρια εβγαλα και παλι τιποτα. . . οποτε μητρικη?? με ολα αυτα τα προβληματα παιζει να ειναι

και το τροφοδοτικο? δεν ειναι λιγο δυσκολο?

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. . .

Δημοσ.

δοκιμασα να ξεκινησω με τα βασικα cpu, καρτα γραφικων (pci), μνημη ram , και παλι τιποτα. .

και την μπαταρια εβγαλα και παλι τιποτα. . . οποτε μητρικη?? με ολα αυτα τα προβληματα παιζει να ειναι

και το τροφοδοτικο? δεν ειναι λιγο δυσκολο?

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. . .

Μια χαρά παίζει να είναι και το τροφοδοτικό..

Αν δεν δίνει επαρκές ρεύμα, λογικό είναι να μην δουλεύει τίποτα...

Κανένα μπιπ έκανε όταν το ξεκίνησες μόνο με τα βασικά...?

Δημοσ.

Ειχε το ιδιο προβλημα ενας φιλος μου. Τα ξεκουμπωσα ολα, τα εβγαλα απο το κουτι και τα συνδεσα παλι εξω απο το κουτι για πειραματισμους και το τι μπορει να ευθεινεται. Αν καταλαβα καλα παντως απο τους συνδυασμους που εκανα εφταιγε ο ενας εκ των δυο σκληρων. Τωρα ειναι μια χαρα αλλα επρεπε να γινει φορματ λογω ενος προβληματος που δεν καταλαβαινα :P Δοκιμασε και συ να τα βγαλεις ολα και να δοκιμασεις διαφορα που μπορει να λυσουν το προβλημα.

Και γω νομισα οτι θα φταιει το τροφοδοτικο ή η καρτα γραφικων αλλα τελικα ειναι μια χαρα!

Δημοσ.

οχι και παλι δεν εκανε μπιπ. . . σε καποια φαση μονο μια στιγμη ανοιξ το cd player αλλα μετα παλι δεν ανοιγε

φλασια ηταν δεν ξερω. . . οποτε η τροφοδοτικο η μητρικη ε? για να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο πρεπει να ειναι

τα ιδια watt και τετοια η οπιο να νε? σορρυ αν ρωταω ευκολα πραγματα αλα δεν εχω ιδεα. . .ευχαριστω

Δημοσ.

οχι και παλι δεν εκανε μπιπ. . . σε καποια φαση μονο μια στιγμη ανοιξ το cd player αλλα μετα παλι δεν ανοιγε

φλασια ηταν δεν ξερω. . . οποτε η τροφοδοτικο η μητρικη ε? για να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο πρεπει να ειναι

τα ιδια watt και τετοια η οπιο να νε? σορρυ αν ρωταω ευκολα πραγματα αλα δεν εχω ιδεα. . .ευχαριστω

Παραπάνω, αν είναι, δεν πειράζει.

Παρακάτω, θα πρέπει να μας πεις τα specs του pc για να σου πούμε πόσο μπορείς να κατέβεις...

Δημοσ.

οκ θα ψαξω απο κανεναν φιλο. . . σε περιπτωσει που δεν. . . παει τεχνικο και το πιο πιθανον μητρικη ε?

σας ευχαριστω πολυ ολουσ για την βοηθεια παιδια. . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...