Προς το περιεχόμενο

Δεν δουλευει τιποτα. . .

captainrodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

captain επειδή απο την αρχή συζητάμε για pc αγνώστων λοιπών στοιχείων

1) Βγάλε τα ΟΛΑ

2)κούμπωσε πάνω στη μητρική κάρτα γραφικών, ΜΙΑ μνήμη (αν και θέμα μνήμης αφού δεν ακούς μπιμπ ΔΕΝ είναι), και το δίσκο C (αν έχει άλλους ΜΗΝ τους συνδέσεις)

3) Δώστου να ξεκινήσει

4) Αν δεν ξεκινήσει, με τα ίδια πάνω, δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό

Καλό θα είναι όπως σου είπα και στο άλλο θέμα, να δοκιμάσεις και το δίσκο σου. Βγάλε το C απο το pc και βάλε τον σε άλλο να δεις αν τον αναγνωρίζει.

Αν όλα τα πάνω δε δώσουν αποτέλεσμα βάψε μπλε την μητρική. Για τον επεξεργαστή μου φαίνεται πολύ δύσκολο, αν και όχι ακατόρθωτο.

Αυτά

Δημοσ.

τα δοκιμασα αυτα αλλα παλι τιποτα. . . τροφοδοτικο αλλο δεν εχω βρει ακομα. . . οποτε μαλλον μητρικη. . .

αρα πιο καλα συμφερει καινουργιος λογικα. ευχαριστω για την βοηθεια. . .

Δημοσ.

Το δε δοκίμασες τροφοδοτικό ΑΡΑ είναι η μητρική, νομίζω είναι λάθος συμπέρασμα.

Πριν να δοκιμάσεις μία αγωγή, δε λες ο ασθενής απεβίωσε

edit: Ο δίσκος δούλεψε σε άλλο pc;

Η μητρική σου φαίνεται να έχει κανένα πυκνωτή "περίεργο";

Δημοσ.

Αν αξίζει ή όχι εξαρτάται από το τι αποτελείται το υπόλοιπο Pc. Αν πάλι είναι τόοοοοοοοσο παλιός, μητρική καινούρια δε παίζει να βρεις(και δεν αξίζει). Ίσως απο καμιά αγγελία ή αν είσαι Αθήνα, από μοναστηράκι με κανένα 20αρικο.

Δημοσ.
Ίσως απο καμιά αγγελία ή αν είσαι Αθήνα, από μοναστηράκι με κανένα 20αρικο

...??

Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να το βρεις στο μοναστηράκι...?

Karmen η χριστουγεννιάτικη αμφίεση ήταν πιο ωραία (εκτός αν η φώτο που έχεις τώρα είναι όντως δικιά σου, οπότε σκίζει) :P

Δημοσ.

Βρε είπα απο αγγελία αν δεν είναι ΑΘήνα το παιδί. Και του πουλιού το γάλα θα βρει στο μοναστηράκι. Αλλά είναι απο Αθήνα;

Γι' αυτό είπα "ή αν είσαι Αθήνα, από μοναστηράκι με κανένα 20αρικο"

Δεν είναι η real

Δημοσ.

Γιατί σου έκανε εντύπωση; Ξέρεις τι έχω βρει εκεί και τι δεινόσαυρους έχω ακόμα και δουλεύουν με max 20ευρά; :mrgreen:

Δημοσ.

μπα απο ροδο ειμαι, τεσπα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου karmen και ολους σας. θα τ παω σε τεχνικο και θα σας πω

τι ηταν τελικα. . .

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλά επειδή ακριβώς αυτό είχα και εγώ πρίν απο 2 μέρες υπάρχει μια μητρική διαθέσιμη με 80 ευρώ της ΑΤΙ(έχω ένα παλιό pantium 4). Εμένα δεν με συμφαίρει πάντως...είναι ελάχιστες οι μητρικές έως μία! :P. Θ πρότεινα να αλλάξεις μητρική, τροφοδοτικό, CPU, RAM, ψήξη επελεργαστή σε κάτι καλύτερο αν δεν έχεις πολλά χρήματα. Αν έχεις απο την άλλη δώστου να καταλάβει...:)

φιλικά linuxs...

Δημοσ.

το πηγα και μου λεει αυτος μαλλον μητρικη λεει αλλα δινει λεει ρευμα ειναι περιεργο. . . μαλλον κανενα τσιπ

θα καηκε αν αλλαξεισ μητρικη καπου στα 70 λεει αλλα ασε με να τον κοιταξω λιγο ακομα μηπως το βρω λεει. . .

Δημοσ.

Θ πρότεινα να αλλάξεις μητρική, τροφοδοτικό, CPU, RAM, ψήξη επελεργαστή σε κάτι καλύτερο αν δεν έχεις πολλά χρήματα. Αν έχεις απο την άλλη δώστου να καταλάβει...:)

φιλικά linuxs...

Όχι πολλά! Απλά να πάρει νέο υπολογιστή! :lol:

Ο linuxs ποιος είναι;

το πηγα και μου λεει αυτος μαλλον μητρικη λεει αλλα δινει λεει ρευμα ειναι περιεργο. . . μαλλον κανενα τσιπ

θα καηκε αν αλλαξεισ μητρικη καπου στα 70 λεει αλλα ασε με να τον κοιταξω λιγο ακομα μηπως το βρω λεει. . .

Ε, αφού έτσι λέει άσε τον να το δει να δούμε τι θα ξαναπεί. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...